A+ A-

Osztálytalálkozó után

Tizennyolc éves gimnazista voltam, amikor ez az eset megtörtént velem.
Volt egy lány az általános iskolába, akibe mér ugye gyerek fejjel szerelmes voltam, de sosem mertem ezt megmondani neki. A lányt egyébként Szabinának hívták. Egy kicsi Nyugat-magyarországi kicsi faluban éltünk és jártunk suliba. Mígnem egyszer nyolcadik osztályban rávettem magam, hogy írok neki egy levelet - egyébként a legjobb barátom is bele volt esve! Szép gyönyörű rövid szőke hajú karcsú lány volt nagy mellekkel. Éppen akkor volt barátja így nem jött össze a dolog kettőnk között.
Elballagtunk és eltelt négy év. Én elutaztam egy távoli városba tanulni, ő pedig a faluban maradt. Négy év alatt csupán egyszer láttam a buszon, de akkor sem beszélgettünk, mert egy másik fiúval voltam, aki ugyancsak osztálytársam volt, és vele is akkor találkoztam. Egyébként régen úgy hallottam, hogy van barátja, de valami szakmunkásképzős idióta.
Elérkezett az osztálytalálkozó ideje. Megmondom őszintén nem volt sok kedvem elmenni, mert sok olyan osztálytársam van, aki alkoholista lett meg ilyenek... De aztán mégis rávetem magam, mert így mégiscsak találkozok néhány olyan emberrel, akikkel felnőttem. Mesélhetünk egymásnak majd, hogy mi történt a másikkal négy év alatt. Na és persze volt egy pár jó csaj is, akiket azért megnéztem volna, hogy mi lett belőlük, és a régi szerelmemből, akinek annak idején "udvaroltam".
Eljött értem egy régi haverom azon a napon, mellesleg vele sem tartottam a kapcsolatot. Együtt mentünk be. Mivel ő azért többet találkozott néhány emberrel, mint én ő vezetett. De nem volt szükség, hogy bemutatkozzunk. Mindenki megismert mindenkit! De ő nem volt ott! Szabina nem jött el. Ezért kissé letört voltam, de volt ott még két csaj, akivel beszélgettem, és ők sem voltak rosszak. Mindig is olyan csávó voltam, akit kedvelnek a lányok, már akit nem küldtem el egyszer a búsba! Elkezdtük mesélgetni a régi történeteket, amikor megjelent az ajtóba Szabina! Hát nem változott semmit: szőke rövid haj, kihívó öltözködés, és valami iszonyatos kisugárzás. Körbe köszönt mindenkinek és leült hozzánk:
- Sziasztok régen láttalak titeket, hogy vagytok?
Mivel én éppen a két legjobb barátnőjével voltam. Leült és egyből hozzám fordult... és azt mondta:
- Richi, de megváltoztál!
Visszakérdeztem, de amint kicsúszott a számon már meg is bántam:
- Előnyömre vagy hátrányomra?
- Egyértelműen előnyödre!
Egyből elszálltam magamtól, tetszem a Szabinának, király!
Gyönyörű melle volt abban a fehér topban, amit viselt. Deszkás cipő és hosszú nadrág volt rajta.
Beszélgettünk egész este négyesben, amikor a két lány elhatározta, hogy elmennek, mert már késő van és haza kell érniük. Elköszöntünk tőlük és ketten maradtunk az asztalnál Szabinával. Eszébe jutott, hogy már lassan neki is haza kell mennie, és én lovag módjára felajánlottam neki, hogy hazakísérem, mert nem laktak messze tőlünk. El is indultunk, de én még elköszöntem a srácoktól, akik már totál részegek voltak.
Mikor már teljesen egyedül voltunk a házuk felé, megkérdezte, hogy van-e barátnőm, és én azt feleltem, hogy nincs - pedig már volt egy kb. egy éves kapcsolatom. Én is megtudakoltam, hogy jár-e valakivel, de ő is azt felelte, hogy nincs senkije. Ekkor már elkezdett vibrálni a levegő körülöttünk. Nem sokára a házunkhoz értünk, és azt kérdezte:
- Nem akarsz bejönni?
- Csak, ha nem zavarok! - ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki gondoltam magamban!
Ő ment elöl, és egész végig le sem tudtam venni a seggéről a szemem, amit már négy éve nem láttam, el is felejtettem, hogy milyen fantasztikus.
Mikor odaértünk az ajtóba megkérdeztem, hogy a szülei alszanak-e már, és amikor erre a kérésemre válaszolt elöntött a víz!
- Nincsenek itthon! Nyaralnak, csak holnap jönnek haza.
Sikerült kinyitnia az ajtót. Majd mindketten bementünk. Ismertem már a helyet mert volt egyszer náluk házibuli, és természetesen én is meg voltam hívva.
- Nem kérsz valamit inni?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.74 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zoltan611230 2019. 05. 12. vasárnap 03:57
Csak összejött neki .
#12 davee10 2018. 08. 8. szerda 06:08
Jobb is lehetne.
#11 A57L 2018. 08. 8. szerda 04:25
A stílusa gyenge.
#10 feherfabia 2015. 09. 23. szerda 06:26
Egész jó!
#9 listike 2014. 02. 20. csütörtök 05:54
Nem rossz.
#8 papi 2014. 01. 27. hétfő 15:14
Nem rossz
#7 sztbali 2013. 10. 31. csütörtök 14:36
Jobb is lehetne.
#6 elmebeteg 2005. 04. 18. hétfő 00:22
nekem bejön a story ...
#5 Luc 2003. 07. 2. szerda 20:12
Nem tudom ki hogy van vele de én ha buliznék egy csajjal egész este és utána ágyba akarnék vele bújni csak lefürödnék elötte és persze a lánytól is elvárnám ezt(pláne ha van rá lehetőség(mert ugye a kéró üres)).
VAGY CSAK ÉN VAGYOK TULSÁGOSAN PRŰD?!
#4 Chris 2003. 06. 30. hétfő 15:01
"Hát te sem vagy egy rémisztő pasi?" "Cóla" "Gyönyörű melle volt abban a fehér topban, amit viselt. Deszkás cipő és hosszú nadrág volt rajta." Ez neked a "kihívó" öltözék?
"A kezem felfedezőútra indult a combjától végigsiklott a kezem ". "újam". Hadd ne idézgessek többet. Botrányosan rossz ez a történet.
Igazán bekapcsolhatnád a helyesírás-ellenőrzőt mielőtt elküldesz egy szöveget.

#3 TheChronic 2003. 06. 29. vasárnap 01:28
A legrosszabbak: "elküldtem a búsba" "mindig is olyan voltam,akit kedvelnek a lányok" "meg akarlak dugni" "Cóla" "rádiót hallgattunk".
Egy igazi rossz stílusú történet,és a helyesírási hibákat is ide sorolom.Nem tetszett a hozzáállása,felesleges részletekkel írta tele,és egyáltalán: hogy lehet rádióra dugni?!? Ja,és a csaj a segge után másnap reggel leszopta...pff
#2 xy 27 2003. 06. 28. szombat 11:44
Hááát barátom... ez gyenge
#1 Törté-Net 2003. 06. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?