A+ A-

Krisz: Egy nyaralás - Avagy így nyaralunk mi

Ez a történet kb. 4 éve történt. A Balatonnál nyaraltunk a családommal. A nővérem akkor volt 19 éves, és valami hihetetlenül jól nézett ki (most is). Én 16 éves voltam. Na de nézzük a lényeget.
A ház, amit két hétre kaptunk meg egy rokonunktól nagyon bizalomgerjesztően nézett ki. Az alsó szinten két szoba volt. Itt rendezkedtek be a szüleim és a nővérem. Én a padlásszobába hurcolkodtam fel. A napok kellemesen teltek, minden nap lent voltunk a parton és egész nap fürödtünk.
Aztán egyik nap megérkezett a nővérem barátnője is, aki három napra jött el vendégségbe. Mikor megláttam majdnem elájultam. Ha lehet, még szebb volt a nővéremnél és olyan mellekkel áldotta meg az ég, hogy alig bírtam magammal.
Mivel a padlástérben volt két ágy, ezért szobát cseréltünk és a két nő ment fel, én pedig a lenti szobába. Nem telt el tíz perc, Zsuzsi /a barátnő/ már fürdőruhában volt. Ahogy jött le a lépcsőn teljesen felizgatott, mellei kecsesen himbálóztak minden egyes lépésnél. Nem csoda, ha ettől a perctől fogva mindig ott voltam a közelükben. Délután elmentem anyáékkal boltba, a lányok pedig azt mondták kifekszenek a napra kicsit barnulni. Én valamilyen megérzés folytán hamar visszajöttem három jégkrémmel a házhoz, de hiába kerestem őket a parton. Utolsó helyként felmentem a padlásszobába, hátha ott lesznek. Üres volt. A jégkrém pedig már olvadozott a kezemben. Gondoltam, a tetőablakon keresztül megnézem őket, hátha bementek a vízbe és a nádastól nem látom csak őket. És mit láttam.
A szomszéd telekhez tartozó nádasban volt egy horgászstég, ott feküdtek kiterülve. Meztelenül. A jégkrém kihullott a kezemből, a lélegzetem elállt, szívem hevesen kezdett el dobogni. Azt se tudtam hírtelen, hogy hogyan használhatnám ki a helyzetet. Azonnal lerohantam a távcsőért és hosszútávra elhelyezkedtem az ablaknál. A távcsőnek köszönhetően az orrom előtt láttam két csodálatos testet.
Éreztem, hogy pillanatok alatt megmerevedik a farkam, majd szétszakítja a fürdőnadrágomat. Minden egyes porcikájukat végignéztem és gondolatban végigsimogattam. Egyre jobban felizgultam a látványtól. A fürdőnadrágom zsinorját kilazítottam, hogy a pöcsömnek legyen elég hely. Nővéremnek és Zsuzskának is gyönyörűen borotvált puncija volt.
Testvéremnek fekete, Zsunak szőkésbarna szőrzettel. Egyik kezemmel szorosan szorítottam a távcsövet, a másikkal pedig lehúztam a fürdőnacit és elkezdtem simogatni a farkamat, húzogatni a fitymámat. Nem kellett túl sok idő és úgy éreztem mindjárt elmegyek. Pár csepp már ki is lövellt a padlóra, viszont nem akartam otthagyni egy pillanatra sem a megfigyelő helyemet. Gyorsan körülnéztem a szobában , de nem találtam semmi megoldást. Aztán az asztalon megláttam a Zsu poharát. Az utolsó pillanatban, mert alig hogy odaraktam a makkomhoz, hatalmas erővel lőttem bele a spermámat. Visszamentem az ablakhoz és még figyelmesebben mint eddig kezdtem el 'tanulmányozni' a két csodálatos testet. Zajt hallottam lentről. Hirtelen vissza kellett térnem az álomvilágból. A távcsövet a tesóm ruhái közé rejtettem, a poharat viszont a nagy kapkodásban ott felejtettem az ablakpárkányon. Megfogtam a jégkrémeket és siettem le velük. Anyáék még pakolásztak a konyhában és észre sem vették, hogy fent voltam. Mikor megkérdezték, hogy a tesómék hol vannak én azt mondtam, hogy nem tudom és már mentem is ki a partra. Sajna a nádason keresztül nem lehetett látni semmit, és még arra sem volt remény, hogy csöndben odalopózhatok, mert a stéghez csak a szomszéd házától, vagy a víz felöl lehetett bemenni.
Matracokat pedig elvitték a tesómék. Így csak vágyakozva indultam be a vízbe a nádast megkerülni. Elég kellemetlen volt a torzsák miatt, de úgy éreztem megéri. Mikor odaértem a stég elé, sajnálattal kellett tudomásul vennem, hogy a matracoktól, amik fel voltak támasztva a stég korlátjának nem láthatok semmit, halkan pedig nem tudok közelebb menni a nádtorzsák és a vízcsobogás miatt. Letörve fordultam vissza. Este már csak a vacsoránál jutott eszembe a pohár, mikor megláttam a Zsu kezében ahogy jött le a lépcsőn. Mélyen a szemembe nézett és mosolygott. Én majd elsüllyedtem szégyenemben.
Azt se tudtam mit csináljak hirtelen, éreztem elpirulok. Már nem tudtam mit tenni, leültünk az asztalhoz. Én csak az ennivalóra tudtam nézni. Biztos voltam benne, hogy észrevette mi történt. A tesóm úgy viselkedett, mint mindig, így bíztam abban, hogy nem mondta el neki a Zsu, hogy mi volt. Fürdés után, hogy elkerüljem a találkozást egyből a szobámba mentem tévézni. Egész éjjel a Zsu járt az eszembe, és hogy vajon most mit gondol majd. Reggelre már átgondoltam az egészet és beletörődtem. Minden normálisan történt, ahogy szokott. Mikor megláttam a Zsuzsit nagyot köszöntem neki és az arcát figyeltem. Nagyot mosolygott és kedvesen viszonozta köszönésemet. Egy kő esett le a szívemről. Anyáék úgy tervezték, elmennek a közeli várba és felajánlották, hogy mennyünk velük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 10. 28. szombat 23:39
Ez az írás semlessz már folytatva soha.
#6 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:53
Tetszett,jó kis történet.
#5 Ati 2007. 10. 28. vasárnap 13:28
4-év eltelt ?nemlesz folytatás.
#4 david 2007. 10. 28. vasárnap 10:13
Menjünk igy kell irni és nem úgy mennyünk. Más: két borotvált puncit láttál, az egyik barna a másik szőke szőrrel. Ha borotvált, hogy láttad a szőrt. egyébként jó.
#3 jani 2003. 06. 24. kedd 18:58
megb@ßhatná a nővérét is.
#2 aaa 2003. 06. 24. kedd 00:25
tűrhető, de nem az igazi még
#1 Törté-Net 2003. 06. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?