Újságíró-kaland 3. rész

Szavazás átlaga: 7.26 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2003. június 21.
Hossz: 14 504 karakter
Elolvasva: 2 494 alkalommal
A várva várt telefont két perccel megelőzte az, amelyikre már nem is számítottam: a pornófilm-rendező végre kegyeskedett beleegyezni, hogy egy, állítólag enyhe s/m rész filmezésén jelen legyek, és írjak róla a magazinnak. Ahogy helyére tettem a kagylót, újra : a Gazdám volt, pár szóban közölte, mikorra vár legközelebb. Érezhetett valamit a hangomon, mert visszakérdezett, kivel beszéltem az előbb. Elmondtam, mi lesz a következő témám, és a csütörtöki programom.
– Az új farmernadrágodat vegyed fel, ne legyen rajtad bugyi, ne nyúlj magadhoz és ne élvezz el semmilyen módon vagy eszközzel – zárta le a beszélgetést. Így meg sem kérdezhettem, milyen új farmerra gondol... utoljára fél éve vettem nadrágot, és egyébként is, honnan tudhat róla?
Persze gondolhattam volna... csütörtök reggel futár hozta a csomagot, benne egy vadiúj, szexi, szűk sötétkék farmer. Ha egy nappal előbb érkezik, és be tudom vágni a mosógépbe... vagy ha legalább felvehetek egy bugyit... akkor nem hasít bele a puncim vágásába minden pillanatban, ha ülök, állok, a legkisebb mértékben is megmozdulok. A lépegetés, mint a közlekedés feltétlenül szükséges módszere, vagy a villamos zötykölődése már a pokoli kategóriába tartoztak. Így érkeztem meg ahhoz az ócska, egyemeletes házhoz, ahol a tervek szerint a forgatást bonyolították. Belépve kicsit jobb volt a helyzet, két szobát átalakítottak a felvételhez, volt helye az operatőrnek, a rendezőnek, és még néhány hátramozdítónak. Köztük nekem is.
A Rendező – miután végigstírölt, és eszébe juttattam, hogy a magazintól vagyok – se vett, a megbeszélt interjút igyekezett mind későbbre halasztani. Az Operatőr rám bírt úgy nézni, mintha meztelen lennék, de nem érdekelné a látvány. Ezt a tekintetet óránként többször is produkálta, úgyhogy egyre lealázottabbnak és feleslegesebbnek éreztem magam, ahogy telt-múlt az idő.

A Rendező végre megkönyörült rajtam, elmondott néhány "fontosat": most az éles jeleneteket vesszük, a kerettörténet felvétele holnapután lesz, ha akar, jöjjön el arra is, nagyon fogja unni. Most viszont nagyon finom lesz, elfenekelik a lányt és megdugják. A sztori szerint a lány nem tudja, hogy mibe keveredik, először nagyon tiltakozik, de aztán megtetszik neki a dolog.
Nyeltem egyet. Ennyi? Elfenekelik, megdugják? Hát akkor én a kis hamvas kis tapasztalatommal iskolát nyithatok ennek a bagázsnak... És egyébként is, nem szórakozni jöttem, hogyan lesz itt cikk, ha senki nem áll szóba velem?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.26 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 13. 15:29
#10
Nálam ez sem nyert.
1
a
A57L
2020. május 24. 04:33
#9
Ez már sokkal jobb lett,mint az első kettő.
1
Peter Hun
2013. október 23. 09:04
#8
Abszolúte nem vagyok s/m kedvelő, de szívesen elolvasnám ennek az érzékletesen leírt történetnek a következő részeit is. Nagyon jó munka.
1
Hella
2008. március 21. 23:30
#7
a 3 történet közül a második a legjobb, de azért mindegyik nagyon tetszett
1
T
2006. december 16. 23:21
#6
hááát..........naggyon
1
Squito
2003. június 23. 16:58
#5
Nagyon jó történet, 10 pont!
1
TheChronic
2003. június 22. 22:07
#4
Hidd el,kedves Hajnal-lány,nem hízelegni akarok(legalábbis nem elsősorban:),de akárhogy nézegetem,nem találok hibát néhány apróságon kívül(a "szíjjat" 1 j,és nem "vegyed",hanem vedd)...ha ragaszkodsz hozzá,én újraolvasom mindhárom részt,és szétszedem neked(ha majd lesz időm),de semmi értelme.Semmiképp sem a gyakorlati tapasztalat hiánya lenne gond; azon egyébként könnyen segíthetsz néhány jobb s/m-sztori elolvasásával innen a siteról.
Nekem leginkább az tetszik,hogy teljesen hiteles a szereplő amatőrsége,hétköznapisága,és az érzelmek,a lelki kötődés kialakulása annyira realisztikus és részletes...na ez volt,amit mostanában hiányoltam,és te most megvalósítottad,ezért a dícséret.
Voltál Te már ilyen helyzetben,csak az nem volt ilyen nyilvánvaló...:))
De mert ilyen szépen kérted,legközelebb nagyon komolyat fogok írni,csak kerüljön elém a sztorid ;)
1
Hajnal-lány
2003. június 21. 16:27
#3
TC, egy kis kritikát is kérek szépen!!! :)) "szinte teljes mértékben": halljuk, mi hiányzik? (két dolgot persze én is fel tudok sorolni: a gyakorlati tapasztalat egyfelől, másfelől - az ebből következő - precízebb technikai tudás...) Ez utóbbit persze "rendkívül csalafintán", és nyilván khm, senki számára fel nem fedezhető módon úgy leplezek, hogy a főszereplő is bizonytalan az elnevezésekben stb. helyenként :)
1
TheChronic
2003. június 21. 13:48
#2
Fantasztikus,egyszerűen hihetetlen,hogy mindegyik rész csak egyre jobb és jobb...lehet,hogy túlzásnak tűnik,de már szinte teljes mértékben megfelel az elképzeléseimnek.Kevés híján eléri a legjobb s/m történetek színvonalát!
Nincs mit kritizálnom rajta :)

Fogadd újabb gratulációmat,Hajnal-lány!
csak így tovább...:))
1
T
Törté-Net
2003. június 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1