A+ A-

Azok a csodálatos diáklányok

Nem is olyan rég esett meg velem. Éppen a polgári szolgálatomat töltöttem egy az isten háta mögötti kis porfészekben: Álmosdon, s a helyi gimnáziumban helyezkedtem el matematika szakos tanárként. Ám mikor odakerültem kicsit én is úgy éreztem magam - Babits után szabadon - mint Ovidius amikor Tomiba készült. Azonban ahogy telt múlt az idő egyre inkább kezdtem belátni, hogy a félelmeim teljesen alaptalanok s rájöttem, hogy ez a mindentől távol eső kis városka rengeteg boldog pillanatot tartogat még a számomra. Szóval, hogy a lényegre térjek, már az első napon megszerettem az osztályomat. Tudni való ugyanis, hogy a 3/A-ban lettem tanár, és éppen két hónappal az év vége előtt kerültem hozzájuk. Na de a fő ok persze nem ez volt, hanem sokkal inkább az a tény, hogy az osztályban 22 lány, és hála az égnek csak egy szem fiú volt, úgyhogy első reakcióm azt hiszem mindenki számára érthető. Mondanom sem kell, azonnal beleszerettem ezekbe a fiatal kis töltött galambokba, akik életük legszebb korszakát élték. Legtöbbjük ugyan ekkorra már régen átesett a tűzkeresztségen, de azért akadt még köztük egy-két hamvas kis szűzlány is. És legnagyobb örömömre imádott nebulóim közül elég sokan rendelkeztek a híres Monroe kisasszonyra jellemző naivitással és hiszékenységgel, amit bármikor kihasználhattam volna ha akarok. Egy szó mint száz, egy valóságos kis paradicsomba csöppentem. És hála ortodox eredetemből származó nyájas modoromnak, hamar beloptam magam a vágytól izzó kis szukák szívébe. És bizony rendesen meg is nehezítették az órai munkámat a kis fruskák. PL: folyton-folyvást kacérkodtak, riszálták magukat előttem. Egyik-másik azzal próbálta felhívni magára a figyelmet, hogy teljesen átlátszó blúzban - melltartó nélkül - jött be órára, igencsak megnövelve ezzel vérnyomásomat, és a nadrágom térfogatát. Azonban úgy gondolom, hogy összességében, s főleg erkölcsi értelemben véve mégis jól megálltam a helyem, mert soha egyikkel sem kezdtem ki, és még csak halvány jelét sem adtam annak, hogy egyáltalán nem közömbösek a szívemnek, helyesebben a farkamnak. Mert hát az igazság az, hogy amit ezek iránt a formás kis csitrik iránt éreztem, az nem volt több valami perverz, testi vágynál. Semmilyen érzelmi vonatkozása nem volt. Engem csak az érett, hamvas kis testük érdekelt. Szomorú bár, de a lelkiviláguk, a személyiségük teljesen hidegen hagyott. Hogyha beszédbe elegyedtem valamelyikkel például, akkor a társalgás során én végig csak az ajkukat néztem, méregettem, és azon tűnődtem, hogy vajon, hogy mutatna a farkam a szájukban? Vagy azon járt az eszem, milyen gyönyörű lehet az arcuk, amikor eltorzul az élvezettől, és vágytam hallani kéjes sóhajaik lágy zenéjét. Szóval tulajdonképpen állandó harcban álltam önmagammal, vagyis a bennem rejlő vadállattal. És sikerült is ellenállnom a kísértésnek, mígnem egy szép napon, emlékszem egy héttel az osztályozó értekezlet előtt, mikor éppen az utolsó témazárókat javítottam, halk kopogásra lettem figyelmes.
És még most, mielőtt tovább folytatnám a történetet, hadd mondjam el, hogy gyönyörű diákjaim szinte semmiben sem hasonlítottak egymásra, - mind külső, mind belső tulajdonságokat tekintve egyaránt - talán csak egy apróságtól eltekintve. S ez az apró hasonlóság mindössze abban mutatkozott meg, hogy valamennyien pocsék tanulók voltak. És sajnos akadt közük szép számmal olyan is, akit annyira hidegen hagyott a matematika, hogy arra sem vette a fáradtságot, hogy bejöjjön órára. Így hát mivel szegénykék itt tartózkodásom alatti teljesítménye osztályozhatatlannak bizonyult, ezért úgy láttam jónak, ha évet ismételnek. Tudom kegyetlenség ilyet tenni ezekkel az ifjú bombázókkal, de sajnos amilyen hatalmas mellük, olyan kevés eszük volt. Szóval ennyit elöljáróban. És most szíves engedelmetekkel visszakanyarodnék a történet lényegéhez. Tehát ott tartottam, hogy halk kopogásra ébredtem az irodámban. Ám még mielőtt bármilyen válasz is elhagyhatta volna levegőért ásítozó számat, a kilincset kintről működésbe hozták, az ajtó kitárult és lassan, hihetetlenül ártatlan őzike szemekkel belépett váratlan vendégem: Andi.
Erről a lányról azt kell tudni, hogy ekkor láttam életemben először, pedig saját bevallása szerint én már vagy egy éve tanítottam őt. Ja és van itt még egy apróság vele kapcsolatban. Mégpedig az, hogy eszméletlen erotikus kisugárzással rendelkezett, és az összes lány közül neki volt messze a legjobb a teste, zsenge kora ellenére. Szóval miután belépett, így szólt hozzám: "Tanár úr, sürgősen beszélnem kell önnel." Majd lesütötte a szemét és türelmesen várta a válaszomat. S én még félig kábultan bár, de végtelenül lágy szavakkal beinvitáltam a már amúgy is az irodámban tartózkodó lányt, s leültettem a szemközti fotelba. Majd miután kényelmesen elhelyezkedett, s én is magamhoz tértem álmatag bódulatomból, így szóltam:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon53 2016. 04. 30. szombat 17:08
Igazavan Papinak!
#14 listike 2014. 08. 23. szombat 06:09
Jó.
#13 papi 2013. 04. 10. szerda 05:48
Megírhatnád a hugicák vizsgáztatásának történetét is.
#12 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:10
Aranyos sztory smile tetszik. nyes
#11 Szauron 2003. 06. 9. hétfő 00:00
Na végre, Chris, te pontosan felismerted, hogy mit akartam ezzel a sztorival. Semmit, csak a magam és barátaim szórakoztatására írtam. Ez nem több mint egy egyszerű képzelgés. Ennyi. Kösz a hozzászólást.
#10 Chris 2003. 06. 8. vasárnap 17:36
Szia Szauron! Nekem nagyon tetszett a történeted, én személy szerint ismerek ilyen tanárokat, bár hála istennek nem nálam próbálkoztak. Tetszik a humorod, a leírás, ez a flegma macsó hozzáállás, mégha saját bevallásod szerint te nem így viselkedsz a nőkkel szemben. Örülök, hogy ilyen történtek is vannak és nem csak nyáladzások.
#9 Szauron 2003. 06. 7. szombat 00:05
Kösz Hidrox.
#8 Hidrox 2003. 06. 6. péntek 10:19
Nagyon korrekt volt, ahogy megírtad a sztorit. Belepofázva TheChronic-kal folytatott párbeszédedbe, szerintem nem az a lényeg, hogy Te valójában hogy kezeled a nőket, hanem az, hogy bemutattál egy olyan karaktert, aki így bánik velük. Mert van ilyen, nem is kevés. Nem lehet mindig a tökéletes világot megírni. Különben én is oda vagyok a szép leszbi sztorikért (bár ki nem?). Nekem ez megért 9 pontot.
#7 Szauron 2003. 06. 6. péntek 00:24
Ja és még egy apróság, csak, hogy eloszlassam benned ezt a talán túl korán kialakult macsó képet, a való életben egyáltalán nem kezelem így a lányokat, sőt tisztelem becsülöm és csodálom őket, és természetesen soha nem vetemednék arra, hogy szukának, vagy valami hasonlónak nevezzem őket. Igazából ezt a sztorit poénból írtam anno a barátaimnak, s az igazság az, hogy amikor felraktam ide, nem gondoltam, hogy ilyetén, s amúgy teljesen korrekt kritika éri majd. Bevallom alábecsültem a nívót. Ezért elnézést. Ígérem többé nem fordul elő.
#6 Szauron 2003. 06. 6. péntek 00:18
Értékelem szavaid, bár bevallom nem terveztem ezen kis opusz folytatását. Viszont olvastam itt néhány storyt, ami nekem is igen-igen tetszett, Pl Arletta történeteit, és éppen ezért, no meg a te abszolút építő kritikád végett elhatároztam, hogy írok egy gyönyörű, érzéki csuda történetet, csak, hogy bebizonyítsam nem a képességeim hibádzottak a Diáklányok írásakor, hanem pusztán a pillanatnyi hangulat hevében vetettem papírra gondolataimat. Szóval, engedjétek meg, hogy nagyságotok előtti legmélyebb tiszteletemet egy aprócska novellával fejezzem ki, amivel kapcsolatban ugyan még semmi elképzelésem sincs, de ígérem hamarosan értő szemeitek elé tárom majd. Őszinte tisztelettel: A sötét úr Szauron.
#5 TheChronic 2003. 06. 5. csütörtök 16:41
Folytatsd,ahogy ajánlottad a végén,és az biztos jobban tetszik majd...
#4 TheChronic 2003. 06. 5. csütörtök 16:39
Pl.a szukák,az nem illett oda.Meg úgy a hozzáállásod a lányokhoz.Tudom,biztos jót röhögtél,hogy mégis mit várok,de igen,többet várok.Mondtam,az alapötlet nem rossz,a kivitel,az a gyengébb.A másik körülmény persze az volt,hogy előtte olvastam egy extrém igényes leszbi történetet,és kicsit el voltam lágyulva...ez fokozta a kritikámat...
#3 Szauron 2003. 06. 5. csütörtök 02:59
S mely szavak nem voltak ínyedre Boss?
#2 TheChronic 2003. 06. 4. szerda 22:04
Hello,macho világ,viszlát érzékiség.Ennél egy NDK pornó is érzékibb,bár a sztorival nagy baj nem volt,de a használt szavak kiborítottak.Bocs.
#1 Törté-Net 2003. 06. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?