A+ A-

Kis éji zene

Kedves naplóm!
Megint tollat ragadok, ugyanis van mit mesélnem.. úgy egy órája elmentem kicsit aludni(este buliba megyek, ugyhogy friss akarok lenni sokáig), és hihhetetlen egy álmom volt..Életem legerotikusabb álma volt a mostani.. Úgy kezdődött, hogy az ágyamon fekszem, egy szál bugyiban, és egy férfi(ő teljesen meztelen) hozzám hajol és megcsókol, puha érzéki nyelves csókkal, aztán apró csókokkal elindul lefelé a nyakamon, a vállamat is elborítja velük, a kulccsontom környékét, a melleimet, a nyelvét épphogy csak használva(most is beleremegek ha eszembe jut), közben a kezével simogat, a combomat, hasamat, aztán az ajkaival továbbhalad, a hasamat csókolgatja, körbepuszilja a köldökömet, a köldököm alatt is, kezei közben a mellemet és a hasamat cirógatják, majd meg őrülök, lihegek, mint aki most futotta a maratonit.
abbahagyja a csókolgatást, egyik kezével gyengéden a derekam alá nyúl, megemeli(azonnal segítek én is, ugyhogy elengedheti a kezével), és a bugyi két oldalába beakasztva egy egy ujját lassan lehúzza, közben a combomat csókolgatja. Mikor áthúzta a fenekemen(letehetem végre),végighúzza a lábamon, minden részt, amit elhagyott a ruhadarab, apró csókkal illet(de hülye szó:) ), végül teljesen lehúzza, és lehajítja az ágy mellé. Ismét az arcomhoz hajol, megcsókol, de most röviden, aztán a lábaimhoz térdel, de közben végigsimít a testemen(jézusom, te, ezt érezni kell, elmondani nem is lehet, mintha tüzes vassal égetnének, és mégis isteni, az egész testem lúdbőrös,ha csak belegondolok). Megfogja mindkét lébfejemet, és finomat feltolja, így a térdeim kicsit behajlítva vannak, aztán a karjait átfűzi a térdhajlataim alatt, így most egész közel hajol a testemhez. Megremegek, hisz tudom mi következik. De még nem, szinte kínzásnak minősül, de először apró csókokkal borítja el a szeméremdombom, én pedig egyre hangosabban lihegek..
Már egy ideje cirógatom a melleimet, most gyorsítok a tempón..Körbepuszilja a combjaimat, majd egész finoman a külső szeméremajkakat is puszilgatja, a nyelvét egész kicsit használva, alig alig kidugva..őrjítő érzés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.3 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 17. szerda 07:23
Gyenge.
#4 papi 2014. 04. 11. péntek 08:08
Nem nagy szám
#3 Ildikó 2003. 06. 3. kedd 16:34
Pont az előbb olvastam Viki szülinapját, ahhoz képest több is mint rövid, meg amúgy is elég kevés! Az elélvezéshez meg pláne!
#2 TheChronic 2003. 06. 2. hétfő 14:09
jó,szerintme a stílus megfelel a naplóírásnak,részletes,de ugyanakkor sajátos,néhol laza szóhasználattal.Kellemes olvasmány volt.Én sajnos hasonló helyzetben nem jutottam el a csúcsra,csak a közelébe...
#1 Törté-Net 2003. 05. 31. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?