A+ A-

Kalandos nyár

Egy forró augusztus délután történt. Az volt életem legszebb nyara.
Három napom volt az indulásig. A sulival Siófokra utaztunk nyári táborozásra, s mivel korábban még soha nem jártam álmos kis városkám ódon falain kívül, ezért nagyon vártam már az indulás napját.
Meg is tettem minden óvintézkedést, hogy ne érhessenek meglepetések a későbbiek folyamán. Például már jó előre elmentem óvszert vásárolni, hogy majd ne ott kelljen rohangálni, ha esetleg......szóval......tudjátok, ha szükség lenne rá.
De, hogy egészen őszinte legyek, én is tisztában voltam azzal, hogy annak az esélye, hogy én lefektessek bárkit is, egy volt a millióhoz. De azért álmodoztam róla, hogy hátha meg talán, meg semmi se olyan lehetetlen mint amilyennek látszik. Hiszen én is férfi volnék vagy mi, és egy férfinál mindig kell legyen egy csomag óvszer. Elvégre sosem lehet tudni mit hoz az élet.
Szóval el is indultam egy fülledt augusztus délután, hogy megkeressem kicsiny, ám a mediterrán hangulatairól elhíresült városkám egyetlen szexshopját, és beszerezzek annyi gumit, amennyit csak el tudok fogyasztani egy hét leforgása alatt, ha úgy hozza az élet.
Azt tudtam, hogy valahol a Kereskedők háza nevű, multiplexnek éppen nem mondható bevásárlóközpontban van, csak ráakadni nem sikerült. Sokáig keresgéltem céltalanul, mígnem egy játékbolt mellett az alagsorban leltem rá nagy nehezen. Sajnos korábban sose jártam ilyen helyen, ezért izgalomtól remegő gyomorral, hosszas várakozás után nyitottam csak be. A bolt telis-tele volt különböző szexuális segédeszközökkel; vibrátorokkal, videókkal, szado-mazo cuccokkal - korbácsok, bilincsek, stb...-. Ám én úgy vettem észre, hogy döntően a nőket kiszolgáló eszközök voltak többségben. De, hogy a lényegre térjek, nekem mégsem ezeken akadt meg a szemem igazán, hanem a nekem háttal álló, és éppen az eladópultra hajoló szőke bombázón.
Illetve ha egészen le akarjuk szűkíteni a kört, akkor a miniszoknya alól elővillanó, fekete harisnya borította formás kis fenekén. Melybe mintha izzó parázzsal lett volna beleégetve: "Markolj belém". Azonnal játszani kezdtem gondolatban, hogy mi-mindent lehetne csinálni ezzel a csajjal.
Csak az volt a gond, hogy fantáziám beindulásával egy időben, férfiasságom is kezdett éledezni a nadrágomban. És ezen felismerés annyira lekötötte a figyelmemet, hogy észre sem vettem, amint már másodszor szól hozzám, immáron a pult mögül az-az eszméletlen jó seggű nő. Szörnyen elpirultam és nem találtam a szavakat. Majd, kisvártatva újra felcsendült a hangja. - És meg kell, hogy mondjam gyönyörű, mélyen búgó hangja volt. - Szóval mikor már harmadszorra kérdezte meg, rendkívül türelmesen és mindvégig mosolyogva, hogy "Segíthetek valamiben?" egyszeriben, nem tudom mitől, talán a csaj elbűvölő szépsége miatt, vagy a rekkenő hőségtől - és itt most zárójelben megjegyezném, hogy a hihetőség szempontjából, ez utóbbinak volt nagyobb realitás alapja. - de, hirtelen heves szédülés fogott el, és csak egy hajszál választott el az ájulástól. Mivel azonban ennek látható jelei voltak, - hála igen jó színészi képességeimnek. - a szőke bombázó segítségemre sietett a pult mögül. S miután hátrakísért a raktárba, óvatosan leültetett az ott található, - s egyébként igen kényelmes - díványra. Szegény nagyon megijedt, és gyorsan elszaladt, hogy hozzon nekem egy pohár friss vizet. Mire visszaért én már kezdtem magamhoz térni. Ezt ő is észrevette mikor a vízzel kínált, sőt azt is, hogy miközben a melegtől kitikkadt torkomat öblítettem a jéghideg itallal, elég merészen végigmértem, a talpától egészen a feje búbjáig. Megmentőmnek az ijedtségtől teljesen átnedvesedett a blúza.
S ahogy a nedvesség úrrá lett a finom szöveten, egyre jobban kezdtek kirajzolódni előttem gyönyörű, formás és feszes mellei. S ő csak állt előttem karcsú, nőies lábain, és mosolygott. Csodálatos mosolya volt. Olyan, ami még a haldokló félelmeit is elűzi. Furcsa, mert mindeközben azért a szemeiben, - gyönyörű, éj-kék szemei voltak - az ijedtség, és féltő aggodalom jegyeit véltem felfedezni. Ám ő egyre csak mosolygott. Kedvesen, rendületlenül.
A raktár oldalában lévő, csöppnyi ablakon át beszűrődő napfény, villózva játszott hófehér fogsorán. Olyan volt mint egy angyal. A teste remegett az ijedtségtől, mégis mindent elkövetett csak, hogy engem megnyugtasson. Szerintem jobban megijedhetett mint én. Szóval csak, hogy jobban láthassam, lassan fogyasztottam el a torkomat édesen simogató vizet. Majd miután az utolsó cseppjével is végeztem, a lány leült mellém, mélyen a szemembe nézett, és a holtakat is feltámasztó mélyen búgó hangján azt kérdezte "Jobban vagy már?". Mire én "Még soha életemben nem éreztem magam ilyen fantasztikusan." S csak miután ezt kimondtam, éreztem úgy, hogy végre kezd megnyugodni. Velem ellentétben. Mert minél közelebb volt hozzám, én annál izgatottabb lettem. Teltek múltak a percek, s mi csak néztük egymást, ám soha egy pillanatra sem vettük le egymásról a szemünket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 10. 26. szerda 06:25
érdekes... és azt tudom mondani, hogy tetszett 8p
#7 feherfabia 2015. 10. 4. vasárnap 16:39
Nekem tetszett!
#6 A57L 2014. 08. 21. csütörtök 19:15
Szép történet,pár hibával.
#5 listike 2014. 02. 24. hétfő 19:24
Tetszett.
#4 papi 2013. 04. 10. szerda 05:53
A történet tartalma a lényeg.
#3 Szauron 2003. 06. 5. csütörtök 03:01
Értékelem inspiráló szavaid kedves Ildikó.
#2 Ildikó 2003. 05. 27. kedd 11:26
Az alapötlet jó, viszont sok a hiba, ismétled önmagad, illetve ellentmondásokba keveredsz! Ez sokat ront az élvezhetőségen! Azt javaslom, ha legközelebb írsz, olvasd el egyben az egészet és figyelj az ilyen hibákra, akkor akár tökéleteset is alkothatsz! 7-es
#1 Törté-Net 2003. 05. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?