A+ A-

Leila, a boszorkánynő

Régóta gondolkodtam, hogy kipróbáljak egy dominát mindig is volt bennem egy enyhe mazochista hajlam és olyan sok mindent kipróbáltam már a szexben, hogy már hiányérzetem volt amiért ezt az erotikának ezt az izgató részét eddig teljesen kihagytam az életemből. El is kezdtem keresni az Internetes domina hirdetések között és már a képektől szép merevedésem lett, különösen amikor megtaláltam Leila a boszorkánynő hirdetését, specialitása a felcsatolható műpénisszel való akciók, tárgyakkal való tágítás és a pisiszex a szokásos S/M repertoár mellett. Hosszú vörös haj, kampós orr ami nekem mindig extra erőt ad és kreol bőr, hosszú lábak nagy mellek az arcán álarc van a képeken de a szeme sötét és még a fotókon is látszik, hogy van a szemeiben egyfajta perverz, kéjes csillogás. Mivel a kis főhadnagy nagyon keményen próbált kitörni a fészkéből és anyagi helyzetem is jobb volt a szokásosnál azonnal el is kezdtem tárcsázni a számot ami ki is csengett.
- Halló tessék ?
- Kezit csókolom, érdeklődni szeretnék az Internetes hirdetésével kapcsolatban.
- Igen ?
- Én még teljesen új vagyok ebben a témában csak normál lányokkal voltam de az S/M nagyon érdekelne.
- Ha így van gyere el hozzám és utána már lehet, hogy nem fogsz normál lányokhoz járni csak szigorú tanárnőkhöz - és komiszul kuncogni kezd...
- Rendben van akár most azonnal is készen állnál a fogadásomra ?
- Ha most azonnal nem is de egy óra múlva gyere a Vadmalac utcába és hívj fel újra.
- Oké, egy óra múlva ott leszek. Karcsi a nevem így fogok jelentkezni.
- Oké, szia.
Fél órán át még képeket és videókat nézek a neten teljesen begerjedek (szokás szerint) és alig bírok elszakadni a szőke transzvesztita domina és néger rabszolgájának képsorozatától de a valóságban nagyobb élvezetben lehet részem, úgyhogy összeszedem minden erőmet és "Shut down"-t küldök a gépre.
Én meg beizzítom a kocsit és enyhén kába aggyal és gyenge kézzel de duzzadó alsógatyával elindulok a Vasmalac utca felé. Öt perccel a megbeszélt időpont előtt odaérek, tárcsázom Leilát, három csörgés után felveszi.
- Igen tessék ?
- Szia Karcsi vagyok egy órája beszéltünk...
- Szia, gyere a 45. számú házhoz és csengess be.
- Oké, ciao !
Az utca elején vagyok szóval célszerűbb kocsival odamenni, az ötödik sarok után már meg is van leparkolok és odamegyek a kapuhoz, csengetek mire előkerül egy bernáthegyi a kert végéből a ház mögül de nem ugat hanem inkább barátságosan csóválja a farkát. A kert nagyon gazdagon van beültetve bokrokkal és fákkal kis ösvények vezetnek benne a ház maga egész nagy de csak földszintes. A kertkapuhoz vezető út végén megjelenik Leila ! Fekete kimonóban van amit egy sárkány díszit a haja ugyanolyan vörös a valóságban is kicsit alacsonyabb mint gondoltam de az alakja tökéletes mellei még a kimonóban is domború kis cipók és az arca... ! A perverzitás fizikai megvalósulása, maga az erotika istennője és a gyönyörök osztója ! Közben odaér és kinyitja a kertkaput.
- Szia ! - mondja mosolyogva de mértéktartóan
- Kezit csókolom ! - és megpróbálok a keze felé nyúlni de határozottan rám szól.
- Csak akkor érhetsz hozzám ha arra parancsot kapsz ! - a szemében egy pillanatig kegyetlen szikra villan de utána visszatér a csábító, melegség a szemébe.
- I...igenis.
- Gyere be !
Azzal beenged a kapun majd bezárja maga mögött és elindulunk a házba. A kutya közben megszagolgat én megsimogatom látom, hogy barátságos szóval vele nem lesz gond. Beérünk a házba ami úgy van berendezve mintha egy kalifa háremhölgyei laknának ott. Az előszobában Leila felszólít, hogy vegyem le a cipőmet így is teszek majd bejutunk a nagyszobába ahol van egy nagy franciaágy vörös ágyneművel a földön kispárnák a falakon képek, egy füstölő is van a szobában és valamiféle arab zene szól de csak pengetnek valamit ének az nincs hozzá. Leila leültet az egyik kispárnára és int a teás készlet felé, hogy töltsek ha kérek sejtem, hogy mi a dolgom szóval megkérdezem, hogy ő kér-e határozottan bólint és megdicsér.
- Jól van látom kezded sejteni, hogy is működnek a dolgok. Mivel először jársz nálam arra kérlek mondd el csak azokat a dolgokat amiket semmiképp nem szeretnél ha csinálnék veled és azokat amiket viszont mindenképp szeretnél. Ha legközelebb jössz erre már nem lesz szükség.
- Háááát... Amit az Interneten láttam az minden tetszett szeretném végre kipróbálni az anális szexet úgy is, hogy én kapom, a pisiszex is szűz terület még a számomra és végig úgy szeretném, hogy te legyél az irányító okozhatsz fájdalmat is de csak úgy, hogy ne maradjon nyoma.
- Rendben van ezek mind jók lesznek így. És mi az amit semmiképp nem szeretnél ?
- Kakiszex semmiképp, a cipőnyalogatás meg ruhaimádat is teljesen idegen számomra ja és a köpködést sem szeretem hacsak nem a farkamra. - mosolyodok el de Leila arca rezzenéstelen ám nagyon figyel arra amit mondok látszik, hogy megjegyzi a paramétereket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 09:56
Nemrossz!
#4 A57L 2014. 03. 26. szerda 06:00
Elég jó történet.
#3 Ildikó 2003. 05. 19. hétfő 13:29
Nekem is ez jutott először eszembe! Király! De ez nem meglepő, ugye Chronic?! ;)
Kedves Béla! Nagyon jó a történeted! Tőlem megkapja a 10-est! Engem nagyon érdekelne, hogy kell csinálni ezt a bizonyos prosztatamasszázst! Leírnád nekem? Akár egy újabb történetben, itt a fórumon, vagy e-mailben! Előre is köszi!
#2 TheChronic 2003. 05. 18. vasárnap 23:46
Hö király!
#1 Törté-Net 2003. 05. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?