A+ A-

Érzékvarázs

"Minden ami előtted van / az életnek zamatos gyümölcse,
jó és gonosz egyaránt lehet / nektárt élvez az életnek bölcse"
Karen dühtől tajtékozva becsapta maga mögött a faragott berakásokkal díszített ajtót.
- Hogy teheti ezt velem? - kérdezte hangosan, majd mérgében a földhöz vágta a táskáját melyből szanaszét gurultak a rúzsai és smink kellékei. Mire összeszedte a szerteszét gurult holmikat egy kicsit lenyugodott.
- Judith, beszélnem kell Judith-tal, jutott eszébe, és felrohant a második emeleti hálószobába a telefonjához. Neki és Brad-nek, a férjének külön telefonvonala volt külön telefonszámmal. Brad azzal indokolta ezt a Karen által feleslegesnek tartott fényűzést, hogy neki a munkája miatt szüksége van egy privát telefonra. Judith számát tárcsázta és tűkön ülve várta, hogy barátnője felvegye végre az átkozott telefont.
- Halló, tessék?! - Judith dallamos alt hangja megnyugtatóan hatott zilált idegeire.
- Szia Judith, Karen vagyok! - nyögte - Brad megcsal!
- Szia drágám, beszélj lassabban ! Mi történt ?
Karen nagy levegőt véve elmesélte hogy délben bement a férje munkahelyére hogy elhívja Brad-et ebédelni. De nem volt az irodában, és amikor kilépett az épületből - legnagyobb megdöbbenésére Brad-et egy platinaszőke nővel a karján pillantotta meg. Nem szólt utána, hanem végig mögöttük haladva követte őket egy étteremig. Brad lesegítette a szőke nő kabátját, majd hosszan megcsókolta. Karen kifordult az étteremből és hazament. Fejében összerakódtak az apró mozaik darabkák, férje hosszú, estékbe nyúló tárgyalásai, hétvégi konferenciák - már más értelemben tűntek fel.
- Hónapok óta csinálhatják soha nem gyanakodtam. - fejezte be a beszámolóját feldúltan Karen.
- Drágám, azt hiszem jobb lenne ha most inkább idejönnél és megbeszélnénk ezt a dolgot.
- Judith nagyon ki vagyok, szükségem van rád és a tanácsaidra! - karen hangja elcsuklott.
- Steve itthon lesz, de sebaj, siess. - köszönt el Judith és letette a telefont.
Karen gyorsan levetkőzött és lezuhanyozott. Frissen mosott haját turbánba csavarva kiment a fürdőből és megállt a tükör előtt. A tükörből egy fiatal vonzó, zöld szemű nő tekintett vissza rá szomorúan. Teste ruganyos és kisportolt volt, a heti fitnessz és tenisz edzések a gyerekszülés után is karcsún és jó formában tartották testét. 2 gyereket szült Bard-nek, Marc 4, Peter 6 évesek voltak. Közelebb lépett a tükörhöz és jobban szemügyre vette magát. Nyaka karcsú vonala, vállainak gömbölyűsége csak még jobban kiemelte melleinek feszes és széttartó halmait. Mellei formásak és feszesek voltak a sporttól, az anyaság és a gyerekek szoptatása sem tette lógóssá kebleit. Tenyerébe fogta és kicsit megemelte az egyik mellét, bimbója rózsásan ugrott ki barna udvarából, megborzongva emlékezett vissza a tegnap éjszakára, amikor Brad ajka forrón tapadt a bimbójára és szívva, szopogatva tüzelte fel őt egyre jobban.
Ettől a gondolattól visszazökkent a szomorú valóba és öltözni kezdett. Az előző gondolatsor azért nem múlt el nyomtalanul, máskor amikor egyedül volt otthon és rátört a vágy, simogatva és ujjai lágy kényeztetésével eljuttatta volna magát a csúcsra, de most sietve kapkodta magára a ruháit. Kocsiba pattant és Judith házához hajtott.
- Nem tudom miért vagy annyira meglepve, ahogy te illetve ahogy ti éltek ez már várható volt. - mondta Judith, és narancslevet töltött Karen-nek.
- Miért mondod ezt, mintha én lennék a hibás abban, hogy a férjem megcsal!
- Valahol igen is hibás vagy benne Karen, 11 éve vagytok házasok, mindenetek megvan, ház, kocsik, 2 gyönyörű gyerek. De megvan e még a varázs? Szerintem már el is felejtettétek, hogy mit jelent a másik fél reakcióját várni, nagyon jól ismeritek egymást - és ne haragudj meg érte - de kicsit unalmassá váltatok egymás számára. Na éss a szex. A szex is unalmassá válhat, ha 11 évig ugyanazzal a partnerrel és ugyanúgy csináljátok - mondta Judith.
- Miért, ti Steve -vel nem ugyanígy éltek ? 21 éve vagytok házasok, hogy lehet hogy ti még együtt vagytok ? - kérdezte Karen mérgesen, Judith mindig is szókimondó volt, de Karen vibráló idegei ma különösen rosszul viselték barátnője őszinteségét.
- A mi kapcsolatunk is ugyanúgy megfeneklett, mint a tiétek csak szerencsére túl tudtunk ezen a zátonyon is jutni. A válasz a kérdésedre a Szerelem Szigete - Judith Karen elé tolt egy színes prospektust.
St. Bernadino, a Szerelem Szigete - hirdette a prospektus. Gyönyörű trópusi paradicsomot mutatott be, azúrkék tenger simult a vajfehér tengerpartnak, buja zöld növényzet keretezte a szigetet, és valami megmagyarázhatatlan varázs áradt a képekből. Karen egy ideig lapozgatta majd kerek szemekkel nézett Judith-ra.
- Mit segíthet ebben bármiféle trópusi paradicsom? - kérdezte, és az asztalra dobta a prospektust.
- Ez nem akármiféle trópusi sziget, hidd el, ennek a paradicsomnak varázsereje van. Ne szakíts félbe, intette le az ingerülten moccanó Karent. 10 évvel ezelőtt mi is ugyanebben a cipőben jártunk, Steve-nek szeretője volt, én itthon voltam, törődtem a gyerekekkel és a házzal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2013. 10. 26. szombat 04:18
Nem rossz.
#13 papi 2013. 07. 21. vasárnap 08:06
Nagyon jó
#12 genius33 2013. 03. 5. kedd 06:23
Fullosan 10-es pöttyös smile
#11 v-ir-a 2011. 01. 12. szerda 23:08
10 pont
#10 fisera 2003. 05. 23. péntek 11:53
Koszi a dicseretet, orulok ha tetszik. Sajnos a hejjjjjesiras nem az erossegem :) Aldott legyen a Hejesiraselllenorzo :-) Nem forditas :) Az Amazona erotikus novella palyazatara keszult egyebkent.
#9 TheChronic 2003. 05. 22. csütörtök 17:04
Nem tudtam megállni,és apránként elolvastam.Erika,ez fantasztikus!Minden mondattal egyre jobban tetszett,régen olvastam már ennyire összeszedett és komplett,minden érzéket simogató történetet.A vizualitás iránti nagy igényemet is szinte maradéktalanul kielégítette.(Voltak benne elírások,amik miatt érdemes lett volna átfutni még egyszer.És az orgazmus nem klitoriszális,hanem klitorális.)
Az idegen nevek miatt nem tudom,most ez fordítás v a te írásod? Mindegy persze,mindenképp elismerésre méltó munka.Szereztél nekem egy szép délutánt,köszönöm!

Egyébként tényleg az számít,hogy mit hozunk ki magunkból,mennyit adunk a kapcsolatért és a partner öröméért.Engem is az ajz fel leginkább,ha élvezni látok egy nöt...
#8 fisera 2003. 05. 22. csütörtök 09:28
TheChronic :) tessek csak elolvasni, es utanna velemenyt alkotni :))) ugy az igazi :)

Luther: Koszi a dicseretet :) nem a sziget a lenyeg :) az ember az, maga :)
#7 TheChronic 2003. 05. 21. szerda 23:26
fisera: Semmi rosszat nem jelent,csak nem volt idöm végigolvasni,ezért nem írtam semmi érdemit.De az eleje tetszett...:))
Ha Ildikónak tetszett,hát akkor tényleg jó,ezt vaktában is elfogadom.Szóval csatlakozom Ildikóhoz.
#6 Luther 2003. 05. 21. szerda 14:46
A történet menete nagyon jó, a leírások is tökéletesre sikerültek. Az ember legszívesebben azonnal indulna erre a szigetre. 10 pont
#5 fisera 2003. 05. 21. szerda 08:43
Ildiko koszonom a dicseretet :-)
Ez nem ide keszult, hanem az Amazona novella palyazatara :) azert ilyen terjengos :)
#4 Ildikó 2003. 05. 20. kedd 16:41
Nagyon tetszett! Először úgy gondoltam,hogy túl sok a körítés, de magával ragadott a sziget hangulata! Üdítő, csodás...
#3 fisera 2003. 05. 19. hétfő 08:53
TheChronic: A Huhh mit jelent ? :) 2 pont ? :)
#2 TheChronic 2003. 05. 19. hétfő 00:24
Hühh!
#1 Törté-Net 2003. 05. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?