A+ A-

A hirdetés

Attila a kávéház kerthelyiségében kedvenc napilapját böngészte egygőzölgő capuccino társaságában.
" 21 éves Diána és 23-as Melinda 18-28 közötti partnerét kényeztetné."- olvasta már ki tudja hányszor és visszaemlékezett arra, milyen izgatott volt, mielőtt felhívta volna a megadott számot. A mobilt Melinda vette fel, akinek kellemes hangja és nem várt kedvessége teljesen feloldotta gátlásait. Megbeszélték, hogy a kávéházban találkoznak és onnan mennek fel a lakásra. Azon kapta magát hogy öt perce ugyanazt a hírdetést bámulja. Ránézett az órájára, elrakta a lapot, majd belekortyolt italába.
Hamarosan egy magas, feltünően csinos nő lépett az asztalához. Melinda volt az. Hosszú, sötétbarna haja enyhe hullámokban omlott a vállaira, néhány fürt pedig izgatóan nagy mellein kacérkodott. Arca szép volt és kedves, amilyennek a srác képzelte a beszélgetés alatt. Udvarias kézcsókkal fogadta, hellyel kínálta, majd forró csokoládét rendelt neki. A lánynak tetszett a fogadtatás amit egy őszinte mosollyal jelezett a fiúnak. Beszélgetni kezdtek és miután a rendelt ital megérkezett, az anyagiakat is lerendezték. Melinda elmondta, hogy barátnője valamivel később kapcsolódik be az együttlétbe, de biztosította Attilát, hogy addig sem fog unatkozni. Miután elfogyasztották italukat, elindultak a lányok közös lakása felé.
Mikoe megérkeztek a lány körbevezette leendő szexpartnerét a lakáson. Az egyik szobában hatalmas vörös franciaágy terpeszkedett, sötétvörös selyemlepedővel és hat kispárnával. Az ágy mellett álló éjjeliszekrényen jégbehűtött orosz pezsgő és három kristálypohár várakozott. A falak kellemes barackszínben pompáztak, az ablakot hófehér függöny takarta. Melinda meggyújtotta az asztalon álló három illatgyertyát és csábítóan erotikus sztriptízbe kezdett. Attila testén hűs borzongás futott végig, érezte, hogy felpezsdül a vére. Hímtagja megkeményedett, erőszakosan feszült alsónadrágjának. Leheletkönnyű csókokkal borította a lány nyakát és vállait, magába szívta illatát és nem tudott betelni vele. Előtüntek a sötétvörös csipkemelltartóba kényszerített keblek, amik most nagyobbnak tüntek, mint egy órája a kávéházban. Melinda hátat fordított a srácnak, aki lassan kikapcsolta a melltartót. Gyengéden simogató kezei végigjárták a lány lapockáit, vállait, és már fedetlen melleit. Bekúsztak a csipkékkel díszített tanga alá, ahol sűrű, selymes szőrzetet tapintottak. Két ujjal dörzsölni kezdte a nedves szeméremajkakat, majd felnyúlt a hüvelybe. Eközben Melinda a fiú alsójától igyekezett megszabadulni. Kilépett a tangájából és addig ügyeskedett, míg a rendületlenül merevedő falloszt ki nem szabadította börtönéből. Mikor Attila befejezte az ujjazást, a lány ismét felé fordult. Gyönyörű melleit szorosan a srác testére tapasztva nyalni kezdte annak mellkasát egyre lejjebb haladva. A fiú gyengéden simogatta a haját, míg Melinda lassan térdre ereszkedett előtte.
Zajt hallottak. Váratlanul Diána nyitott rájuk. Meztelen barátnője és egy ugyancsak ruhátlan, vadidegen pasi látványa egyáltalán nem lepte meg, sőt pillanatok alatt levetkőzött és csatlakozott a mulatsághoz. A leányzók letelepedtek Attila elé, puszikkal üdvözölték egymást majd kuncogva váltottak néhány mondatot. Mikor befejezték, Dia a fölöttük meredő péniszt kezdte mustrálni.
- Egész helyes kis példány! -állapította meg.
- Kis?! - rökönyödött meg Melinda barátnője véleményén - Ez kb. 17-18 centi hosszú lehet, ami minden csak nem kicsi! - vette védelmébe Melinda az egyre sötétebb fejű gyíkot.
Dia ránézett és elnevette magát.
- Na nézd már hogy elvörösödött a feje! Csak nem zavarba jött a drágám?
A két barátnő cinkosan összenézett, majd viháncolni kezdtek. A kacagásnak egyszerre vége szakadt és szinte egyszerre ugrottak a fiú ágyékához. Az előbb még cinikusan nevetgélő lányok kiéhezett vadállatként vetették magukat Attila életerős faszára. Erősen markolták a tövét, nyaldosták, cumizták, olykor harapdálták is. Nyolc percnyi intenzív aktus után a srác hatalmasat élvezett és lumparája szanaszét fröcskölte nedüjét, amit barátnői tátott szájjal fogadtak. Az ondó nagy része célba talált, de bőségesen jutott hajukba, arcukra, homlokukra, nyakukra is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.53 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2016. 11. 5. szombat 07:00
Jól érezte magát.
#14 listike 2014. 04. 28. hétfő 19:31
Nem volt rossz.
#13 Belzee Bob 2003. 05. 5. hétfő 11:16
Rájöttem hol olvastam:
Egy márciusi mórickában
#12 Lala 2003. 05. 5. hétfő 10:58
Szeretném megkapni a számukat!
#11 george 2003. 05. 5. hétfő 01:52
véleményem szerint egész jó a story,csak kissé össze lett csapva. amugy örülök,hogy rátaláltam erre az oldalra.tök tuti.
#10 gyenge 2003. 05. 5. hétfő 00:50
gyenge de nagyon...
#9 Belzee Bob 2003. 05. 4. vasárnap 19:44
ezt én már olvastam valahol...
#8 Tiger-T 2003. 05. 4. vasárnap 16:03
Kicsit rövidre sikerült és a stíluson is lehetne javítani. A történet maga viszont egész jó, izgalmas, még ha nincs is sok köze a valósághoz. Várjuk a további munkákat.
#7 TheChronic 2003. 05. 4. vasárnap 02:22
Alapvetöen nem rossz,de vannak benne olyan mondatok,amik egyszerűen bunkónak hatnak a többihez képest.Ez olyan benyomást kelt,mintha az emelkedett stílust csak eröltetné.Kurvák vagy sem,a két lány nagyon izgatónak tűnik.
Különben is,ki mondta,hogy a prostituáltak nem élvezik az együttlétet,ha jó a partnerük és luxusak a körülmények?
#6 Perverz Állat 2003. 05. 4. vasárnap 01:25
ropogtatta a heréit?????????
#5 Mefisztó 2003. 05. 3. szombat 19:14
Tényleg nagyon gyenge!Olvastam jobbat is.
#4 Psyman 2003. 05. 3. szombat 13:42
Trééééé!
#3 Jankoo 2003. 05. 3. szombat 08:19
Méirt?Szerinted ezek kik voltak?:)
#2 nézõ 2003. 05. 3. szombat 03:25
Igy a kurvák hirdetnek az ujságban.
A sztori ennek fényében nevetséges...
#1 Törté-Net 2003. 05. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?