A+ A-

Munkahelyi szex Erzsivel

A cégnél, ahol dolgoztam, volt egy nálam sokkal idősebb munkatársnőm, akit Erzsinek hívtak. Kollégáim mesélték, hogy pár évvel ezelőtt még igen dekoratív, csinos fiatalasszony volt, de a férjével való állandó veszekedések, majd a válás nagyon megviselték őt.
Bánatában enni és inni kezdett, elhanyagolta magát, aminek az lett a következménye, hogy öregebbnek és csúnyábbnak látszott, mint amilyen a valóságban volt, és csakhamar észrevette, hogy már a kutyának sem kellett. Amikor a céghez kerültem, már legalább 30 kiló felesleg volt rajta, haja a '80-as éveket idézte, kihízott ruhái pedig pattanásig feszültek kerek idomain. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mellei viszont fantasztikusak voltak, azelőtt még életemben nem láttam ilyen óriási, súlyos és kerek melleket. Bár eleinte én sem foglalkoztam Erzsivel, azért minden alkalmat megragadtam, hogy megbámuljam azokat a hatalmas tőgyeket. Sokat dolgoztunk közös irodában és ilyenkor sohasem mulasztottam el, hogy belessek a ruhakivágásán, amikor éppen előre hajolt valamiért vagy jól megbámuljam, amikor olyan mozdulatot tett, amitől ruhája ráfeszült hatalmasan domborodó bögyeire.
Egyszerűen nem tudtam megállni a leselkedést, így aztán törvényszerű volt, hogy előbb utóbb feltűnjön neki a dolog. Ettől fogva megszaporodtak a kedvező alkalmak, hiszen már szándékosan is rájátszott, valószínűleg nagyon imponált neki, hogy egy fiatal srác érdeklődést mutatott iránta. A szexuális feszültség vibrált közöttünk valahányszor kettesben maradtunk valahol és ő elkezdte erotikus játékait. Ilyenkor mindig hozzám nyomta melleit, mintha csak véletlenül történt volna, de előfordult az is, hogy a melegre hivatkozva mélyen kigombolta köpenyét és jól behajolt nekem, hogy mindent lássak. Bár sohasem közeledtem feléje és sohasem tettem rá szexuális tartalmú megjegyzéseket, azt hiszem, hogy tisztában volt vele, mit érzek és gondolok felőle. Később még tovább ment a szexuális izgatás terén.
Mindenféle homályos célozgatásokat tett, és szinte nem volt olyan szituáció, amihez ne fűzött volna hozzá valamilyen kétértelmű megjegyzést. Éreztem, hogy nagyon jó vagyok nála, nem tudtam nem észrevenni, hogy teljesen rámhajtott és minden eszközzel szeretett volna megszerezni magának. Furcsa érzés volt ez és eleinte nem is tudtam vele mit kezdeni.
Munkatársaim gyakran meséltek, beszélgettek és pletykálkodtak a háta mögött. Sokszor tanúja voltam, amint a barátnői kibeszélték őt az ebédnél vagy hazafelé a buszon és így akaratlanul is elég sok mindent megtudtam róla. Különösen megragadta a fantáziámat, hogy állandóan panaszkodott a többi nőnek arról, hogy magányos, hiányzik neki a szex és milyen jól jönne már egy férfi a háznál. Figyelmem egyre inkább Erzsi felé terelődött. Kezdtem úgy érezni, hogy csak egy kicsit kéne összeszednie magát ahhoz, hogy megkívánjam. Úgy éreztem, ha leadna pár kilót és normálisan nézne ki, első lennék, aki jó alaposan "befűtene" neki. Persze ahhoz túl gyáva voltam, hogy ezt meg is mondjam neki, de úgy lát-szott, hogy magától is rájött erre, mert lassan kedvező változásokat tapasztaltam nála. Hétről-hétre normálisabban nézett ki, újra festette magát, megcsináltatta a frizuráját, rég nem látott ruhadarabokban jelent meg, egyedül talán az ivással akadtak még némi problémái, de ezen a téren is sokat javult. A köztünk lévő 16 év - ami régebben sokkal többnek látszott - már korántsem tűnt annyira zavarónak.
Egy délelőtt éppen az íróasztalánál ült, amikor beléptem az irodába és láttam, hogy valami után kutat a táskájában. Mindenféle női dolgok, noteszek, papírfecnik kerültek elő a táskából, de ő csak lázasan kutatott tovább. Szemem hírtelen megakadt egy fényképen a sok kacat között. Azonnal felismertem a képen a munkatársaimat: az ebédlőben mulatoztak, néhányan táncoltak a háttérben, mások a svédasztalnál álltak, a kép előterében pedig egy miniszoknyás nő ült kezében pezsgősüveggel. Erzsi volt az. Felkaptam a fényképet, hogy alaposabban szemügyre vehessem, hiszen még sohasem láttam szoknyában. Tekintetemet végigfuttattam Erzsi vádliján, szép combjain, amiket alig takart el a rövid szoknya, aztán továbbsiklottam feszülős felsőjéből szinte kibuggyanó melleire, és végül meztelen karjai után megállapodtam egész helyes arcán. Nagyon korrekt látvány volt, alaposan el is csodálkoztam rajta. Észrevette, hogy elvettem a képet és elmosolyodott. Zavarba ejtett a fotó és valahogy kicsúszott a számon egy elég meggondolatlan mondat.
- Fú Erzsi, neked milyen tök jó lábad van!
Persze azonnal megbántam, hogy elszóltam magam, de már nem tudtam mit csinálni. Ő csak nevetett miközben visszapakolt a táskájába. A cikis helyzetben fel sem tűnt, hogy fotó valahogy nálam maradt. Csak később jöttem rá, hogy valószínűleg ez a fényképes dolog is része volt a megszerzésemre szőtt terveinek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#22 feherfabia 2016. 07. 7. csütörtök 06:33
Tetszett!
#21 vakon53 2016. 05. 4. szerda 16:58
10 Pont!
#20 listike 2014. 07. 31. csütörtök 08:39
Nagyon jó.
#19 A57L 2013. 08. 17. szombat 04:04
Egész jó.
#18 papi 2013. 07. 17. szerda 05:34
Nagyon jó
#17 Sasha 2004. 07. 16. péntek 10:47
Brutálisan jó a sztori és ehhez TÖKÉLETES a fogalmazás. Azt az érzést amit ilyenkor átél az ember, csak igy lehet visszaadni. 10pont!
#16 naki 2003. 05. 5. hétfő 13:15
Egynek nagyon is elmegy.Csak így tovább.
#15 Tiger-T 2003. 05. 4. vasárnap 15:53
Nem zavarba jövök, hanem egyszerűen nem tetszenek az ilyen szavak. Beleélem magam a történetbe és egy ilyen szó kizökkent.
lol: semmi baj. Ha valaki nem ért velem egyet, nyugodtan tegye. Millióféle vélemény születhet olvasáskor.
#14 mirmúr 2003. 05. 4. vasárnap 11:30
TheChronic: Mitől igényes az aki zavarba jön a csöcs vagy a kúrás szótol?
#13 TheChronic 2003. 05. 4. vasárnap 02:28
Igaza van Tiger-T-nek,ez itt nem a Claudia-show,hanem egy fórum.És nem hinném,hogy ö a problémás,amiért igényes.Nagyobb baj,hogy emiatt mások beszólnak neki.Akkor okoskodjatok,ha ti is letesztek vmit az asztalra olyan színvonalú tört. formájában,mint az övéi.
#12 Fülöp Jakab 2003. 05. 3. szombat 18:58
Szuper!!!!!!!!
#11 lol 2003. 05. 3. szombat 18:36
OK-OK. Igazad van, nem kell személyeskedni, bocsi.
(bár a lényegét: hogy nem igazán értem miért lennének zavarók ezek a szavak, továbra is tartom)
#10 Tiger-T 2003. 05. 3. szombat 17:23
Ha valaki ilyet akar olvasni, vegyen egy szaftos pornólapot. Ez az oldal számomra erotikus történeteket tartalmazó oldal.
Másrészt a fórum lényege, hogy mindenki elmondja a véleményét. Én elmondtam, ti is elmondtátok. Ahhoz viszont nincs jogotok, hogy a véleményem miatt leszóljatok.
#9 san 2003. 05. 3. szombat 01:34
Jó!
#8 feri 2003. 05. 2. péntek 23:22
igazad van lol, tiger-t tényleg elég .öcs, mit várt, esti mesét boszorkányokkal? nekem tetszett, én is bírom a titkárnő típusokat!
#7 lol 2003. 05. 2. péntek 14:47
Tiger-T: apám hogy te mekkora vicc vagy...még hogy ne használja a tőgy,csöcs,fasz stb szavakat...vedd már észre, hogy ez porno...és egyébként ha ezek néhol a szépirodalomba is beférnek, itt semmi féle zavart nem okozhatnak.
#6 TheChronic 2003. 05. 1. csütörtök 23:27
Ehhez a témához nem is illik az emelkedett stílus.Tetszik,mert átérzem a helyzetét; nem egyszer kívántam már meg 35-40es titkárnöket...egyszer hátha összejön :D
#5 brok 2003. 05. 1. csütörtök 19:34
ez aztábn dúrva
#4 Tiger-T 2003. 05. 1. csütörtök 19:04
Az előző történetedhez képest mindenképp fejlődés mutatkozik. A szóhasználaton azonban még mindig lenne mit faragni. Én pl. nem használnám az iszonytató, tőgy, csöcs szavakat egy nő melleire. A kúrás, baszás, fasz szavakat is lecserélhetnéd.
A történet maga izgalmas, de a stílus még mindig zavaró.
#3 st 2003. 05. 1. csütörtök 12:43
Szerintem nagyon jo. Nekem is volt mar kapcsolatom erett holgyekkel es tenyleg fantasztikus latni ahogy elvezik a szexet.