A+ A-

Első találkozás Urammal

Felhívsz, mondasz egy időpontot, mikorra készüljek el.
Megparancsolod, hogy csak egy melltartó, harisnya és egy kabát lehet csak rajtam. Megérkezel, egy intéssel magad mellé ültetsz. Elindulunk. megállsz egy elhagyatottabb utcácskában, leállítod az autót. az ülésemet majdnem fekvő állásba helyezed. A harisnyámat letéped és minden bevezetés nélkül a csiklómat kezded szorítani. Észreveszed, hogy borotválatlan vagyok. Nagyon feldühít. csak annyit mondasz, ennek következményei lesznek.A másik kezeddel a mellemet kiveszed a melltartóból, és a mellbimbómat húzod. Váratlanul csipeszeket veszel elő, és felrakod amellemre és a csiklómra is. Előveszel egy vastag vibrátort és felnyomod a pinámba. Elindulunk. elviszel egy motelba, a legtávolabbi kis házat kéred. Megállunk előtte. A nyakamra rakod a nyakörvet és rácsatolod a pórázt. Rámszólsz, hogy fogjam össze a kabátomat és megparancsolod, hogy a vibrátort ne engedjem kiesni.
Bemegyünk. engem beparancsolsz a sarokba, fejemre csukját húzol. Érzem, a vibrátort már nem bírom tartani, kiesik. Megint csak annyit mondasz, ezért meg fogsz büntetni. Nem látok semmit, csak azt hallom, hogy a szobában matatsz. Egyszercsak érzem, hogy megrántod a pórázt, elindulok. Szólsz, hogy hajoljak le, fogjam meg a bokám. Érzem, hogy valami keményet dugsz a fenekembe. Nem fáj, inkább kellemetlen. Érzem, ahogy a víz szétárad bennem. Nagyon megalázó, hogy beöntést adsz nekem. Kihúzod, engeded, hogy ürítsek. Ezt még kétszer megismétled, és elküldesz zuhanyozni. Amikor kész vagyok, szólok neked. Ismét csukját húzol a fejemre, és a pórázzal elindítasz. Az ágyhoz érünk. lelöksz rá, hanyatt fektetsz. A kezeimet a fejem fölé kikötözöd, a mellem alatt és a derekamnál is átkötsz, szorosan az ágyhoz. az ágy két oldalára lábtartó kengyel van erősítve. Ezekbe rakod a lábaimat, és azokat is rögzíted. Halkan mondod, de elég vészt jóslón, hogy több parancsodat nem teljesítettem, ezért most sorozatos büntetést fogok kapni. Először is bekened a nunimat szőrtelenítő gyantával vastagon, hagyod, hogy kihűljön, majd lerántod. Iszonyúan fáj.
Felsikoltok. A fejem közelébe jössz, és a melleimre további csipeszeket raksz. Kezedbe veszed a korbácsot és halkan közlöd, hogy amiért szőrősen érkeztem, ezért most elvered a pinámat, hogy megtanuljam, máskor mit kell tennem. Az ütéseket számolnom kell, és hogy alázatot tanuljak, mindegyiket külön meg kell köszönnöm Uramnak. Elkezdesz ütni, számomra ez ismeretlen. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire fáj. 15 ütés után abbahagyod. Közben felizgultál, és alaposan megdugsz. Durván, erősen. nem tartasz érdemesnek arra, hogy belémélvezz, ezért az arcomra élvezel. Nem törlöd le, hagyod, hogy rám száradjon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 05. 5. csütörtök 15:12
Szolga keressélföl és elvégzemugyanezeketrajtadis.
#11 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:23
Nem rossz.
#10 Szolga 2003. 04. 29. kedd 16:55
Szeretném kipróbálni
#9 Bondage Mester 2003. 04. 28. hétfő 22:25
Valóban gyengére sikerült. A történet nem reális, valószínűtlen. A tőmondatokat száműzni kellett volna és színesíteni a történetet, bemutatni a szereplők érzéseit, gondolatait is.
#8 Hardmaster 2003. 04. 25. péntek 22:42
Nem a sablonosság a baj, TC, hanem az, hogy a Master menet közben is többször elélvez. Az s/m vagy BDSM szeánszok többsége elég sablonosan zajlik, főleg, ha nincs sok felszerelés. Viszont a cél a minél magasabb izgalmi szintre hozás a megalázás és a fájdalom útján, hogy a végén egyetlen, minél hatalmasabb orgazmushoz jussanak a résztvevők. (A Dom mindenképp, de általában a sub is.)
Ha lesz egy kis időm (mostanában nincs sok), írok majd valamit.
#7 TamáS/M 2003. 04. 25. péntek 21:39
Bővebben: Nagyon gyenge....
#6 TamáS/M 2003. 04. 25. péntek 21:39
Gyenge.
#5 TheChronic 2003. 04. 25. péntek 17:39
Kicsit tényleg sablonos.Hardmaster,írhatnál már valamit!
Végülis tetszett,jó,hogy a sok lehúzó kritika ellenére is mindig írnak újabb sztorikat az S/M-be.Csak így tovább!
#4 Squito 2003. 04. 25. péntek 17:34
Egy kicsit kevés, de kezdetnek nem rossz. Több fantázia kell bele az tény!
Folytatást!
#3 313 2003. 04. 25. péntek 12:31
jaj Hard, nem kell ilyen menőnek lenni. Annyira azért nem szar.
#2 Hardmaster 2003. 04. 25. péntek 06:28
Gagyi. Komolytalan filmek alapján történő fantázia.
#1 Törté-Net 2003. 04. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?