Csak barátok

Szavazás átlaga: 7.64 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2003. április 25.
Hossz: 9 387 karakter
Elolvasva: 6 173 alkalommal
18 éves voltam akkor, szégyen-nem szégyen de még meglehetősen kevés tapasztalatom volt a lányokkal. Férfitársaim bizonyára emlékeztek még arra az állapotra, amikor a 'csajozás' olyan nehéz dolognak tűnik és nem tudjuk igazán hogyan is viszonyuljunk életünk első szerelméhez, bármihez kezdünk annak mindig félreértés és probléma a következménye. Nehéz felismerni azt a tényt, hogy nem csak fizikailag különbözünk a lányoktól, hanem gondolkodás módban is.
Nos, életem első komolyabb kapcsolata nem volt éppen felhőtlen, állandóan veszekedtünk melyet mindig szívszorítóan szép kibékülések követtek. Egy diszkóban ismertem meg Erikát és barátnőjét Ildikót. Ők ketten elválaszthatatlan barátnők voltak, mindenhová együtt jártak. Ildi mint egy jóbarát kísért minket végig kapcsolatunk minden állomásán Erikával, amikor veszekedtünk, ő volt aki mindig ott volt, amikor szükség volt rá, ő volt aki mindig elboronálta közöttünk a nézeteltéréseket. A szex terén Erika elég konzervatív volt, hónapokig próbáltam új dolgokat belecsempészni szexuális életünkbe, de ezek a próbálkozásokra rendre elutasítólag reagált így lassan feladtam a dolgot. Igazából sohasem nyílt meg nekem, utólag elmondta, hogy túl türelmes voltam és rámenősebbnek kellett volna lennem.
Én akkor minderről semmit nem tudtam és így szép lassan kihűlt a kapcsolatunk. Egyre nyúltak időben a találkozásaink közötti szünetek, míg végül szép csöndben abbamaradt. Nem kerestük egymást, nem találkoztunk.
Egy nap az irodában ültem mikor
m
alf
eg
alf
cs
alf
ör
alf
rent
a telefon. Ildi volt, az agyam még mindig a munkánál járt, csak nehezen jutott el az agyamig, hogy buliba hív. Csak arra tudtam gondolni, hogy ez megint egyike a kibékítő hadműveleteinek, amihez ugyan nem sok kedvem volt, viszont ez jó alkalom lehet arra, hogy Erikával szakítsak és véget érjen ez az állapot. Gyorsan igent mondtam, és letettük a kagylót.
A buli nem volt egy nagy szám, a bulira Erika már az új fiújával érkezett, úgyhogy – az előre kigondolt fájdalommentes szakításról ennyit – gondoltam és elvegyültem a tömegben. Láttam hogy Eri boldog és szívből örültem neki. Persze kicsit rossz volt a másik srác oldalán látni, de tudtam hogy ez így van jól. Ildi rögtön mellém szegődött és próbálta a lelkivilágom ápolgatni, de mondtam neki, hogy minden rendben, úgyhogy témát váltottunk. A pasijára terelődött a szó, és elmondta, hogy nem mennek igazán jól a dolgok és attól fél ennek szakítás lesz a vége. Látszott rajta, hogy nagyon ki akarja beszélni magát a témáról valakivel, úgyhogy felajánlottam, hogy találkozzunk valahol a jövő héten.
Így is lett, találkoztunk egy kedves kávézóban és megbeszéltük az eseményeket. Elrepült az idő, és azt vettük észre, a tulaj éppen ki akar minket lapátolni a helyről, mert zárnak. Hazakísértem, és megbeszéltük hogy újra találkozunk két nap múlva. Találkoztunk, és megint, végül naponta. Együtt jártunk mindenhová, moziba, színházba, ahova éppen kedvünk volt. Állandóan programokat szerveztünk, úgy tekintettem rá mint a legjobb barátomra. Nekem új barátnőm lett, neki új barátja, de mi naponta-kétnaponta összejártunk.
Kedvenc helyünk egy hangulatos vidéki diszkó volt, majdnem két óra oda az út, de ennek ellenére sűrűn lejártunk. A tulaj jó haver, zárás után is maradhattunk, amit persze ki is használtunk, amig a reggli első távolsági busz meg nem jött.
Egyik ilyen este Ildi mondta, hogy sétáljunk egyet, mert neki kis nyugira van szüksége. Sétáltunk vagy egy órája, mikor elkezdett esni az eső, egy olyan igazi nyári zivatar. Nem volt rajtunk még egy kabát se, hát beálltunk egy üzlet ajtajába, az eresz alá, hogy mégse ázzunk bőrig. Elég szűk volt a hely, Ildi fázott is, úgyhogy átöleltem, melegítettem. Ahogy ott álltunk, egyszer csak rámnézett, és nagyon lassan, érzékien megcsókolt. Nehezen tudnám leírni, hogy mit éreztem akkor. Hirtelen minden megváltozott, ráeszméltem arra, hogy egy vadítóan jő nőt tartok a karjaimban, akihez olyan közel érzem magam és én olyan vak voltam, mert csak a barátot láttam benne. Végigfutott az agyamban az elmúlt pár hónap, a közös élményeink és csak arra gondoltam, hogy szeretem.
Szorosan magamhoz húztam, csókolóztunk. Simogattam mindenhol, kemény melleit, feszes fenekét, mely a farmeron keresztül is olyan hivogató volt. Benyúltam a pólója alá és simogattam a melleit és csókoltam a nyakát, száját. Éjfél körül járt az idő, hideg volt, zuhogott az eső, de egyikünk sem fázott már, csak öleltük egymást. Ildi vadul harapdálta a szám, majd rekedtes hagon megszólalt:
– Gyere, menjünk arrébb, itt nagy a mozgás.
Ekkor néztem körül és jöttem rá, hogy a falut átszelő főút mentén állunk. Elindultunk egy közeli park felé, de az út közepén elmartam az száját. Ott folytattuk ahol abbahagytuk, simogattam ahol csak értem, benyúltam a vizes pólója alá, és elkezdtem kikapcsolni a melltartóját, ő addigra kiszabadította addigra kőkemény farkam, és és lekezdte kézzel verni. Levettem a pólóját és csókolgattam a melleit. Közben zuhogott az eső alig láttam valamit a az esőtől. Ekkor hangos dudaszóra riadtunk fel. Még mindig az út közepén álltunk és egy Lada haladt került ki éppen minket a benne ülő társaság hangosan kurjongatva adott hasznosabbnál hasznosabb tanácsokat hogy mihez kezdjek a hölggyel.
Ildi gyorsan kikapta a kezemből a pólóját és a melleire szorította, majd kézenfogott és már húzott is az út túloldalán lévő bokrok felé. Én "kivont karddal" követtem.
A bokrokhoz érve rögtön egymásnak estünk, benyúltam a farmerába és megfogtam a punciját. Forró volt és nagyon nedves. Simogattam, becézgettem kezemmel, majd elkezdtem kibontani a nadrágjából. Lekerült a nadrágja és számmal kezdtem izgatni, melyre hangos nyögések volt a válasz. Akkor éreztem először számban egy édes punci ízét, de akkor csak arra tudtam gondolni, hogy örömet akarok neki okozni. 2-3 perc múlva elélvezett, folytatni akartam, de erősen eltolta a fejem, és megfogta a kezeimet és magához húzott. Csókolóztunk, közben a fülelmbe súgta: – Szeretlek. Közben olyan arcot vágott, hogy azt hittem mindjárt elsírja magát. De nem, egy pillanattal később mosolyra húzta a száját és mellkasomat csókolgatva már indult is lefelé.
Apró csókokkat nyomott a farkam minden pontjára. Én már majdnem ettől elélveztem. Ekkor kis pihenőt tartott, combomat csókolgatta, majd hirtelen bekapta tövig a farkam. Megált egy picit, majd hihetelen tempóra kapcsolt, pár mozdulat után teleélveztem a száját, amit le is nyelt.
Kifújtam kicsit magam, észrevettem hogy az eső is elált. Rendbe szedtük magunkat és visszaindultunk a diszkóba. Az este maradék részét végigbuliztuk, csak a Dj és egyben tulaj vigyorgott ránk kajánul, majd az egyik szünetben félrevont és kibökte, hogy én milyen hüje vagyok, és már kiváncsi volt, hogy mikor jövünk már végre össze. Na, gondoltam ennyit az emberismeremről és elsomfordáltam.
Zárás után körbeültük az terem szélén lévő kályhát és hallgattuk a gáz hangját. Józsi a Dj nem is firtatta a dolgot, amiért nagyon hálás voltam neki általánosságokról beszélgettünk, mesélte a terveit, hogy mi mindent fog még venni a helyhez, hogy a zene még jobb legyen. Hajnali 5 kor elbúcsúztunk és a buszmegálló felé vettük az irányt. Összebújva melegítettük egymást amig jött a busz.
A buszon kevesen voltak, mi elhelyezkedtünk leghátul. Előttünk 2-3 sor üres volt, úgyhogy hamar újra egymásnak estünk. Először csak csókolóztunk, majd lassan a hátárafektettem. A lábát behúzta maga alá, hogy a sofőr a sorok között ne lássa meg őket és ne legyünk túl gyanúsak. Lassan lekerültek a ruháink, melyeket a földre dobtunk. Az előttünk lévő ülések fedezékében végre kicsit kényelmesebben is átölelhettem. A mellettünk elhaladó lámpaoszlopok fényénél megcsodálhattam pici, de nagyon formás és feszes melleit.
Sokáig becézgettük így egymást, csillogó a szemekkel figyelte minden mozdulatomat, amikor lassú mozdulatokkal felhúzta lábait, és kezével megmarkolta szerszámom és odavezette a bejárathoz.
Elborult az agyam, csak a csillógó punciát láttam, meg a várakozó tekintetét. Egy mozdulattal tövig benyomtam a farkam és vadul dugni kezdtem. Behunyta a szemét, vadul karmolni kezdte a hátam és olyan hagosan kezdett lihegni, hogy már attól féltem, hogy meghallja valaki.. Én erőteljesen dugtam, amikor eszembe jutott a védekezés ugye. Én hülye gumit nem tartottam magamnál, úgyhogy félve megkérdeztem, hogy védekezik e valahogy. Nem védekezik. Ok, elkezdtem a tárcámban kutatni vadul, de gumi sehol. Tiszta égés.
Rövid tanakodás után 69 es formációba helyezkedtünk és folytattuk amibe belekeztünk, azon a ponton túl voltunk, hogy abbahagyjuk. Szinte egyszerre mentünk el, és teletöltöttem a száját, nem is tudta lenyelni mind, úgyhogy a szék mellé ledobott nadrágomra is jutott bőven. Kicsit pihentünk, majd elkezdtük rendbeszedni magunkat. Ildi próbált valamit kezdeni a nadrágommal, de nem járt valami nagy sikerrel. Felöltöztünk, és egymás karjában elaludtunk. Mikor felértük Pestre, megbeszéltük, hogy nem kezdünk semmi komolyba, majd kialakul.
Barátok maradtunk, amikor megkívántuk egymást akkor szeretkeztünk.. A kégli gond adott volt, de mi mindig feltaláltuk magunkat. Ágy kivételével szinte minden elképzelhető helyen egymásnak estünk. Én közben kibékültem Erikával, de Ildit sem hanyagoltam el. Arany életem volt pár hónapig, ahogy mondani szokás, amíg Erika meg nem tudta, hogy mi van köztünk Ildivel...
Ez az első ilyen próbálkozásom, érdekel hogy mi lesz a reakciótok. Ha tetszik, folytatom :-)
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.64 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. február 12. 23:17
#33
Kár hogy nincs folytatás
1
feherkalman1
2022. január 2. 17:19
#32
Válaszd Ildit , a másikat majd csak ágyban sötétben takaróalatt kefélheted.
1
én55
2021. április 25. 11:42
#31
Kezdetnek nem rossz.
1
Andreas6
2020. október 26. 09:00
#30
Maradj Ildivel, csak a káposzta jó felmelegítve!
1
z
zoltan611230
2019. május 1. 06:37
#29
Jó,ez..
1
a
A57L
2018. július 29. 05:06
#28
Nem rossz próbálkozás.
1
t
t.555
2017. szeptember 27. 00:17
#27
Igazán izgalmas!
1
deajk2008
2016. december 5. 07:21
#26
Mindenesetre izgalmas lett... 8 p
1
vakon53
2016. május 5. 15:20
#25
Ennek a folytatásai is csak igéretvolt!
1
l
listike
2014. január 5. 07:12
#23
Nem rossz, de minek ígéred a folytatást, ha nem teszed?
1
tutajos46
2013. december 1. 08:28
#22
Nagyon jó! Várom a folytatást.
1
sztbali
2010. október 12. 09:53
#21
Elég jó. Folytasd! 8-as.
1
Slash
2003. április 27. 11:51
#20
1.re jó volt! Komolyan! 8
1
Lackó
2003. április 27. 01:44
#19
A történet aranyos, látszik, hogy őszinte. Hasonló emlékeim nekem is voltak, így egy 8-as osztályzatot adnék. Várjuk a folytatást!
1
Tetszik
2003. április 27. 01:05
#18
szerintem is szupi kis történet. a végén nem tudom minek békült ki a régivel, nincs logika, de egyébként jó...
10
1
Su
2003. április 26. 22:50
#17
hajrá!
egy 10es bíztatásul.o)
1
Szilviszivi
2003. április 26. 04:14
#16
Jaja Folytasd csak:)
1
Pete
2003. április 25. 22:09
#15
Folytasd, nagyon szépen átgondolt történet, a technika meg majd úgyis kifejlődik ha nem adod fel.
1
Kujon
2003. április 25. 20:44
#14
Mehet
1