A+ A-

Vadaspark

Nem tudom, ki hogyan van vele, de rám a természet lágy ölén, kellemes hölgytársaságban mindig igencsak rám tör a szeretkezhetnék. Ha csinos, izgató nő ül mellettem autókázva (lehet feleség is!), legszívesebben behajtanék a fák közé, lehajtanék a hullámzó gabonatáblába, hogy ott tegyem magamévá vágyaim tárgyát. Nos az alábbiakban elmesélni kívánt esetben mindkét kívánalom teljesült, ugyanis egy igen kívánatos kolléganőmmel autóztunk egy gyönyörű, napos délutánon a Balaton felvidéken. Magas, vékony lány volt, elképesztő, vörösesbarna haja lágy hullámokban hullott széles vállaira, enyhén szeplős bőre világított az olívazöld nyári ruha mellett. Nagyon szép formájú, büszkén meredező mellei közé bizony igen gyakran tévedt tekintetem, nem másként a hosszú combokra, melyek találkozási pontját is látni véltem lelki szemeimmel. Viccelődve, jóízűen nevetgélve utaztunk, évődtünk egymással. Pár hónapja voltunk kollégák, és intelligenciánk alapján azonnal összebarátkoztunk, egymásban nem keresve a nőt/férfit, mindig jópofán elhülyültünk egymással. Most azonban lassan, de biztosan haladtunk kissé merészebb vizekre.
Egyre évődtünk egymással, szexuális kalandjainkat, poénjainkat megosztva egymással, s észrevettem, bizony egyre gyakrabban húzza végig két tenyerét a combjai belső felén, valamint mellbimbói is igen szépen ágaskodtak már jó ideje, épp hogy csak át nem döfve a kis nyári ruci anyagát. Én a farkam duzzanatát már alig tudtam rejtegetni, mikor egyik jópofa kalandját meghallgatva azt mondtam neki, hogy ez legyen az utolsó, mert különben börtönbe fogok kerülni nemi erőszak elkövetése miatt, aminek bizony Ő lesz a szenvedő alanya. Mire Ő: talán nem is szenvedne annyira, sőt valószínűleg nem is lenne az erőszak... Hajaj, éreztem, elvesztem. Pár száz méter megtételére volt már csak erőm, s sürgős vizelési ingerre hivatkozva lehajtottam egy földútra, melyet egy kis fasor, s bokrok szegélyeztek. Kolléganőm - Edit - megszólalt:
- Menjünk beljebb, én is kiugornék!
Szóval megtettem vagy 300 métert, ahol körülnézve örömmel nyugtáztam, hogy amíg a szem ellát, rajtunk kívül nincs más emberi lény. Talán sejtettem, mi lesz. Könnyítve magamon (farkamat alig tudtam a farmeromból előbányászni), visszaindultam az autóhoz, ami mellet vagy 10 méterre Editet láttam épp felállni a guggolásból, háttal nekem. Egy pillanatra láttam csak meg popóját, de az igazi döbbenet akkor ért, amikor megláttam, hogy nincs rajta bugyi.
Meghallhatta lépteim zaját - talán túl mélyen sóhajtottam? -, mert vállai felett visszanézett rám, s talán a zavart észrevéve a szemeimben, bátorítólag így szólt:
- Mi baj, nem láttál még ilyet?
- De igen - mondtam, - csak így még egyik alkalom sem izgatott fel! - válaszoltam, talán nem irányítottság nélkül. Kacéran végig szemeimbe nézve lépkedett felém, olyan közel állt meg előttem, hogy mellei szinte hozzáértek mellkasomhoz, arcaink centikre voltak csak egymástól.
- Akarlak! - mondtam.
- Én is, az első perctől kezdve, mióta az irodába léptem! - válaszolta, iszonyúan meglepve válaszával. Két kezemmel megsimítottam arcát, majd lassan, de szenvedélyesen megcsókoltam. Viszonozta, miközben testét szépen az enyémhez támasztotta, ágyékát finoman a csípőmhöz, meredező vesszőmhöz nyomva. Majd elborult az agyam, annyira kívántam, kezeimmel fantasztikusan feszes popsiját simogatva. Kis ruháját szépen felhúzva meztelen fenekét fogtam, egyre erősebben magamhoz húzva Őt.
- Gyere, csináljuk már, nem bírok magammal! - lihegte fülembe, s kifordulva ölelésemből, kézen fogva húzott oda az autóhoz.
- Vigyázz - mondtam -, forró a gépháztető!
Levéve pólómat, a motorháztetőre terítettem, arra ült fel, ruhácskáját egy szempillantás alatt feje felett áthúzva dobta a földre. Elé álltam, két kezével már zipzáramat húzta lefelé, kigombolt nadrágomat tolta bokáim irányába.
Vadul csókolóztunk, két térdét hónaljamba fogva, lassan ráhajolva beléhatoltam. Puncija csodálatosan forró és nedves volt, és valami fantasztikusan szoros. Hüvelyének fala úgy ölelte körül hímtagomat, hogy tudtam, itt nem lesz hosszú fűrészelés. Hála Istennek, Ő is kellően fel volt izgulva ahhoz, hogy abban a pillanatban amikor péniszemen kipumpáltam adagomat, Ő is, őrült hüvely-összehúzódások kíséretében elélvezett. Benne maradtam, mert valami őrjítően finoman mozgatva hüvelyizmait kényeztetett, ami pár perc alatt utójátékból átment egy újabb menet előkészítésébe. Farkam egy pillanatra sem csúszott ki csodálatos barlangjából, feneke alá nyúlva megemeltem, körbefordulva én ültem le az autóra, Ő lábait a lökhárítóra téve lassan elkezdett mozogni le-föl rajtam. Vállaimba kapaszkodott, így lehetővé téve, hogy csodás cickóit simogassam, markolásszam, mellbimbóit számba véve finoman szopogassam, nyelvemmel cirógassam. Egyre határozottabb mozgást végezve, egyre erősebben csapódva ágyékomhoz csúszkált farkamon, és légzése felgyorsulva, kéjes kis sikolyokat hallatva élvezett el megint.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 vakon53 2016. 04. 30. szombat 00:42
10 Pont!
#17 listike 2014. 09. 25. csütörtök 05:50
Nagyon tetszett.
#16 papi 2013. 10. 17. csütörtök 09:17
Tetszik
#15 adolfo 2003. 04. 15. kedd 10:35
Elég jo!Egy nyolcaska!Gratula!
#14 Ildica 2003. 04. 13. vasárnap 19:08
Szanto,én picit ellenkeznék veled...én is tablettát szedek,még akkor is ha szünet van a nemi életemben...utálom a gumit,és nem fekszem le olyanokkal,aki mondjuk a fél várossal összefeküdt volna...szoval a törté-net ezen része teljesen korrekt volt
#13 Ödönke 2003. 04. 13. vasárnap 17:21
Szerintem jó a sztori nagyon! Főleg a nő beszólásai tetszettek a végén:)))
Én 10 pontot adok rá mert nem volt sablonos a kerettörténet.
#12 bodzafa 2003. 04. 13. vasárnap 15:11
háát.. én elég sokat próbáltam "áll"va pisálni.. de eddig még nem sikerült.. :-) amúgy tényleg nem rossz.. de olvastam itt már olyat.. huhh.. még pisilni sem tudtam miatta.. :-))
#11 Szanto tanar ur 2003. 04. 12. szombat 23:37
Kedves Su!

Sajnos en nem vagyok tapasztalt a 'tablettakat' illetoen, mivel nem vagyok no, es meg csak olyan baratnom se volt, aki szedett volna. Azt viszont tudom, hogy azok a hormonos szarok teljesen kikeszitik a no szervezetet. Arra probaltam ravilagitani, hogy ha szedi azt a vackot, elturve a mellekhatasokat, akkor valoszinuleg jot szeretne kefelni valami kannal, kanokkal. Szoval lehet hogy kis kurva a csaj, csak jol leplezi. Ha tevednek, kerlek javits ki!
#10 Su 2003. 04. 12. szombat 23:31
Hogyhogy minek szedi azt a vacak tablettát?!? Úgy látszik a Tanár úr nagyon tapasztalatlan ilyen téren!!!
A story jó, érzéki. Gratulálok az írónak!
#9 ZoZ 2003. 04. 12. szombat 20:08
Csak annyi,hogy JÓ!
#8 Xcal 2003. 04. 11. péntek 18:44
Állva siman lehet pisilni.. koncentracio kerdese..
A tabletta a menzeszt is karban tartja..
Ne huzzatok már le mindent..
Siman jó a sztori..
9 pety
#7 Szanto tanar ur 2003. 04. 11. péntek 16:28
Egyszerusegeben remek, romantikus es erzeki. Hogy nem kap maximumot,azt csupan az en szigoru kritikamnak koszonheted. Van egy ket eszrevetelem, amit szeretnek megosztani veled, de nem oktato-kotoszkodo jeleggel. A cim nem biztos, hogy tokeletes szinkronba all a tortenettel. Elobb irtad meg a cimet, es amikor megirtead, mar egeszen mas kerekedett ki belole, vagy pedig az allati osztonre, a szexre akartal vele utalni? A pisalassal kapcsolatban Pajaval ertek egyet. Ja es meg valami!'Tablettát szedek, nem feküdtem le senkivel hónapok óta' hoppa!!! Akkor minek szedi azt a vacak tablettat??? A hosno valoszinuleg hazudott. Remelem sok hasonloan jo tortenetet fogsz irni,. hiszen bebizonyitottad, hogy lehet egyszeru es jo tortenetet irni. Erdemjegye: 9es Bravo!
#6 háát 2003. 04. 11. péntek 15:36
"... kívánt esetben mindkét kívánalom teljesült, ugyanis egy igen kívánatos kolléganőmmel..."

és sok ilyen még
#5 branko 2003. 04. 11. péntek 14:25
nekem tetszett,de annyira ,hogy haza megyek és megdugom a nőmet és bele élvezek a szájába
#4 Paja 2003. 04. 11. péntek 14:00
Csak végre meg kellene jegyezni, hogy - hiába veszed elő oly nehezen - állva csak akkor lehet pisálni, ha csak te állsz egyedül. Ha "ő" is áll, akkor nem! Pláne nem akkor, ha így hármasban vagytok. Akkor esélyed sincs
Egyébként tényleg jó!
#3 Teknösbika 2003. 04. 11. péntek 10:46
nagyon kedves
végre nem egy durva baszás, hanem egy kemény pornó
ha a lány él, akkor szabadalmaztatni kellene
#2 Matula 2003. 04. 11. péntek 06:57
Szasz!

Tetszett a történet. Nagyon megindító, és valami miatt teljesen úgy érzem, hogy nagyon romantikus is egyben! Gratulálok, nagyon jó lehetett!!! ;-))))) Kívánom, hogy hasonló sok jóban legyen részed!!
#1 Törté-Net 2003. 04. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?