A+ A-

Egy kellemes este

Ági tudta, ma ismét kellemes estének néz elébe. Alaphangulatát barátja napközbeni telefonhívása adta, aki kellemes, búgó hangján tudatta vele, hogy ma meglátogatja őt. Már a férfi hangja is képes izgalomba hozni őt, pedig látszólag külsőre nincs semmi különös ebben a férfiban. Most töltötte be a 40 - et, kissé pocakosodó, öszülő halántékú átlagos férfi, amilyet ezrével lát nap, mint nap.
Ez természetesen nős, ami megnehezítette ugyan a gyakori találkozásaikat, de egyikük számára sem jelentett ez semmiféle erkölcsi akadályt. Lajos azonban mégis más, sokkal különb, mint a többi, Ági számára ő testesíti meg a "buja erotikát", a vad szenvedélyeket. Pedig a válása óta nem Lajos volt az első, aki megkörnyékezte őt, de ez a férfi volt az első, aki ki tudta hozni belőle a lelke mélyén rejlő buja nőt. A hívás óta zsongott az egész teste, ágyéka kellemesen bizsergett és ha éppen magára maradt az irodában, kénytelen volt lágy simogatással csitítani ágyéka tüzét. Amint letelt a munkaidő, azonnal szaladt a kocsijához és már száguldott is haza. A városból kiérve tövig nyomta a gázpedált és jó félóra mulva - kellően feldühödve a sok mamlasz vezetőn, akik annyira lelassították a forgalmat - végre háza elé kanyarodott.
A kocsival beállta garázsba és szinte már remegő kezekkel nyitotta ki kis családi házának ajtaját. Mióta elváltak egyedül él.
A magány eleinte nagyon kínozta, mióta azomban Lajossal megismerkedett, szinte örült, hogy ez a ház lehet a szerelmi fészkük.
Gyorsan lezuhanyozott és a szobai nagy állótükör előtt hosszasan, élvezettel sminkelte magát, öltözködött, készült a találkozásra.
Pontosan úgy sminkelte ki magát, pontosan azokat a ruhákat vette fel, amiket Lajos annyira szeret rajta látni. Minden egyes pillanat növelte nemi vágyait és néha percekre megállt az öltözködésben egy kis önsimogatás kedvéért. Mikor készen lett, a tükörből egy középkorú, jó karban lévő, ápolt, fekete harisnyatartóban, fekete üvegszálas harisnyában és szintén fekete, áttetsző, leheletfinom melltartóban lévő első osztályú kurva nézett vele szembe: és nagyon elégedett lett önmagával.
Befejező műveletként édes illatú parfümöt tett a legkritikusabb helyekre és leülve a tükör előtt egy székre, fazonigazított, nemi szörzetét gondosan megfésülte. A kissé kemény szálú kefe borzasztó kellemesen csiklandozta ágyékát, még jobban feltüzelve vágyait. A kefe szálaival csak éppen érintve testét, lágyan megsímogatta szeméremajkait és felnyögött a rátörő gyönyörtől. A prüdériáról, álszeméremről már régen leszokott, Lajos gondoskodott róla, hogy megkedveltesse vele a szókimondást, a vágyak felkorbácsolásának egyik igen hatékony eszközét: a gátlástalan beszédet. Világéletében utálta a trágárságot és most is gyűlöli a hétköznapi beszédben. Milyen édes, izgató viszont ezeket a szavakat hallani, hangosan kiejteni szeretkezésük közben! Mióta belekóstolt a tiltott szavak mámoros, izgató, buja világába, számára a nemi aktus
és az önkielégítés nélkülözhetetlen kellékévé vált.
Most is, ahogy nőtt benne a vágy, úgy változott át szolid, prűd asszonykából gátlástalan nősténnyé. Amikor a kefe lágyan simogatta megduzzadt csiklóját, szeméremajkait, teste megrándult és ösztönösen szaladt ki a száján:
- Lajoska! Akarlak! Gyere és basszál meg!
Egyedül volt, nem kellett tartani attól, hogy bárki is meghallja, nyugodtan engedhette szabadjára vágyait. A kefe felcsúszott a hasán és érzékeny mellbimbói pillanatok alatt hegyesen, keményen álltak a maszírozás hatására. Ágyéka egyre hevesebben bizsergett, egyre őrűltebben kívánta a férfit. Félig lehunyt szemei előtt szinte maga előtt látta Lajost, amint itt áll szélesre tárt combjai között és az arcán fölényes mosollyal huzogatja a farkát. A kefe ismét lesiklott comjai közé és ő felszisszent, amikor a sörték elérték a csiklóját. Milliószor játszotta már ezt, és a jól ismert folytatásra sem kellett sokáig várnia. Néhányszor végighúzta a kefe hosszú, ovális, tompa végű nyelét a szeméremajkak között, majd egyre erősödő kéjes nyögések közepette lassan élvezetesen feldugja a hüvelyébe. Nem véletlenül esett a választása éppen erre a kefére. Még akkor vette, amikor nem volt Lajos és ő szinte naponta maszturbált. Azonnal megtetszet neki ez a kis jószág és farokról álmodozott forró, magányos éjszakáin. És milyen jól betöltötte ez a kis szerszám a férfi szerepét négy hosszú éven át! Mennyi boldog orgazmust szerzett neki, hányszor aludt el úgy, hogy hű barátja nedves, lucskos barlangjában pihent.
Legalább negyed órán keresztűl élvezte most is a maszturbálás örömeit, amit előjátéknak szánt, amíg Lajosra várakozik. Kába szemekkel az órára pillantott.
- Te jó ég, rögtön itt van és én még elő sem készítettem a dolgokat. - felugrott, villámgyorsan megágyazott, elővette a szekrényből a vibrátor készletet és a párna alá rejtette, az éjjeliszekrényre tette a testápoló krémet, majd kivette a hűtőből az üveg hosszúnyakú, édes fehérbort.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 09. 24. kedd 19:54
Nem rossz
#3 pufi 2003. 01. 8. szerda 20:07
Egész jó ( rendben van ) ritka az ijen.
#2 Bela 2002. 10. 1. kedd 15:10
Vegre valami mas. Szinte olyan, mint egy Robin Cook regeny egy fejezete...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?