A+ A-

Ági és Én

Ági busszal érkezett, és ahogy megbeszéltük telefonon értesített, hogy megérkezett, örömmel ültem az autóba, hisz a jogsit csak előtte 1 hónapja szereztem, és indultam a megbeszélt találkahely irányába, mikor megérkeztem nem hittem a szememnek, hisz Ági egy csodálatos nővé lett. Ott állt előttem egy fekete miniszoknyában, és a hozzá illő fekete kis toppan, ami igen csak domborodott, ahogy csak a nadrágom, ahogy megláttam. Hisz amikor utoljára találkoztunk még csak egy csörfös kislány volt most meg egy gyönyörű nő az arca olyan volt, mint egy festmény szebbet nem is lehetne rajzolni, de a többi testrésze sem nevezhető átlagosnak tenyérbe kívánkozó mellei nem voltak nagyok, de nagyon formásak, akár csak a feneke. Látta a zavaromat és megtörte a csendet.
- Szia már meg sem ismersz? (És két puszit nyomott az arcomra)
- De csak egy kicsit másképp néztél ki a képen. Milyen volt az utad?
- Köszi jó volt. Csak egy kicsit hosszú.
- Nem messze parkoltam vihetem a táskádat?
- Persze.
A kocsihoz vezető út alatt egy kicsit felbátorodtam és kérdezősködtem a családja felől. Meg az eltelt tanévről. És közben figyeltem az emberek reakcióját, amikor megláttak egy ilyen jó csajt, csupa irigységet láttam a szemükben, ami nagyon jól esett. Mondta, hogy náluk minden rendben van, mindenki egészséges és jól vannak. A sulinak szerencsére vége és sikerült jól zárnia a tanévet. A kocsinál kinyitottam neki az ajtót, mint ahogy azt illik, majd bepakoltam a táskát a csomagtartóba és beszálltam mellé a kocsiba. Kicsi büszke voltam magamra, hogy egy ilyen csaj ül mellettem, ezért egy kis kitérővel a városban, ahol csiga tempóval haladtam, hátha találkozok valamelyik haverral, de nem. Az út alatt akaratlanul is feltűnt, hogy miniszoknyája feljebb csúszott így jobban szemügyre vehettem a combját, amit Ő is észrevett és egy kis mosollyal nyugtázott majd szólt, hogy azért az útra is figyeljek néha. Ezen egy jót nevettünk.
- Bocs, de nem tehetek róla, nagyon jól nézel ki és Én is csak férfiből, vagyok.
- Te is jól nézel ki, jobban, mint a képen.
- Köszi. Teszek is érte sokat.
- Meg is látszik.
- Te is sportolsz, hisz másképp nem lehetne ilyen jó alakod, vagy tévedek?
- Persze sokat szoktam futni, biciklizni, meg úszni is.
Még sok mindenről beszéltünk, az út alatt. Otthon csak ketten voltunk, mivel szüleim reggel indultak Horvátországba nyaralni 2 hétre. Így hát megmutattam Áginak a szobáját, ami az Én szobám mellett volt. Majd körbevezettem a házon és megmutattam a kertet is. Ági pont két hétig lesz itt nálam, persze a szülei úgy tudták, hogy az én szüleim itthon lesznek, másképp nem engedték volna el. Ágit 3 éve ismerem egy nyári táborban, ismerkedtünk össze majd hosszú levelezésbe, kezdtünk, persze csak bráti alapon. Így hát sok mindenre nem számítottam.
Tévedtem! Aznap nem történt semmi. Másnap reggel korán felkeltem és elindultam a boltba, hogy reggelit hozzak, miután elkészítettem felvittem Áginak mivel ne tudtam, hogy alszik-e még ezért csak óvatosan nyitottam a szobaajtót, már nem aludt, hanem éppen öltözött pont a tangályát vette föl. Földbegyökerezett a lábam a látványtól s meg sem bírtam szólalni, nem hogy mozdulni. Majd odabenn tovább öltözött még egy miniszoknyát és egy toppot vett magára. Majd megfordult és meglátott az ajtóban.
Próbáltam takarni az öltözésével előidézett merevedésem, kevés sikerrel. Egyből kiszúrta és egy huncut mosoly jelent meg az arcán, odajött hozzám megfogta a fejem és megcsókolt, kezemben még ott volt a tálca, amit ennek hatására elengedtem, és leesett, de ezzel akkor nem törődve visszacsókoltam, ekkor már húzott befele a szobába és kezdte lehúzni a trikót rólam Én, sem maradtam tétlen és levettem a toppját, végre megláthattam a melleit, amik szépen meredtek előre. Ledőltünk az ágyra, ahol nyomban kezelésbe vettem őket először a jobb oldali bimbóját kezdtem nyalogatni, amíg meg nem keményedett majd a bal oldalival is megismételtem. Ági apró nyögésekkel bíztatott, hogy jó, amit csinálok, vele, ő ez alatt a hátamat simogatta.
Miután már elég peckesen álltak a bimbói kezdtem lejjebb haladni egész a köldökéig, ahol ismét elidőztem, közbe kezeimmel tovább izgattam a melleit. Majd lehúztam a miniszoknyát és a tangát is és elémtárult a gyönyörök kapuja. Ági puncija fazonra volt igazítva csak egy kis csíkban volt meghagyva szeméremszőrzete. Ami igen izgató látványt nyújtott bár abban a pillanatban bele akartam nyalni és Ági is erre várt szemei csillogtak, és szinte mondták, hogy mit tegyek. De nem tettem meg még húztam az időt először a vádliját, kezdtem csókokkal borítani majd lassan haladtam feljebb addig, amíg már csak pár cm választott el a nagyajkaitól. Újból felnéztem szinte már könyörgött, hogy a legérzékenyebb pontját kényeztessem, de még hátra volt a másik lába is, azt is végigszórtam a csókjaimmal majd újra elértem a nagyajkaihoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 feherfabia 2016. 01. 23. szombat 06:28
Kezdésnek jó!
#22 vakon53 2016. 01. 23. szombat 05:46
Netörődjél a fikázásokkal írjáltovább belátásodszerínt.

10 Pont!
#21 listike 2014. 04. 27. vasárnap 19:39
Jó volt, csak nem grupi.
#20 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:15
Nem rossz.
#19 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 18:37
Nagyon gyenge, összecsapott.
#18 pölös 2007. 07. 19. csütörtök 01:20
Nekem is van Ági nevű ismerősöm és már keféltem is vele! Nagyon jó volt! Amikor megbasztam sikoltott örömében a gyönyörtől, ami még jobban felizgatott engem és telespicceltem a punciját!
#17 Koppintás 2003. 02. 27. csütörtök 18:48
Csendben megjegyezném, hogy a mai westel wap-os erotikus történetek közt van egy repülős, amely khm. igencsak hasonló, mondhatni azonos mondatokat tartalmaz. Ez azért bővebb és jobb, bár van mit csiszolni a stíluson...
#16 gyerek 2003. 02. 26. szerda 17:36
Egész jó a történet, csak a vége össze lett csapva. Azért várjuk a folytatást... 7 pont
#15 mz/x 2003. 02. 26. szerda 15:38
Na ja,Yankee lehet hogy nala ket ember mar gruppen ;)... Amugy ok´s volt 6,275 pont
#14 Tamás 2003. 02. 26. szerda 07:28
Egész jó csak rossz kategóriába került.
#13 honey 2003. 02. 25. kedd 21:50
a csaj mar varta, "DE MEG HATRA VOLT AZ EGYIK LABA" konnyekig rohogtem magam. MERT DOLGOZNI CSAK PONTOSAN ES SZEPEN AHOGY A CSILLAG MEGY AZ EGEN "ugy erdemes"
#12 chloroform 2003. 02. 25. kedd 19:32
lolololol lindabi..
szerintem gas..
#11 ábus 2003. 02. 25. kedd 19:27
nekkem tecccet.
#10 Freeze 2003. 02. 25. kedd 16:17
Erdekel de egyetertek Chronic velemenyevel

u.i. Nezd meg a szotarban mit jelent
Gruppen
#9 Tommyka 2003. 02. 25. kedd 14:42
hát asszem énis ott ragadtam le, hogy mi volt ebben a gruppen? talán kint a kutyák ... vagy ki tudja ...
#8 TheChronic 2003. 02. 25. kedd 14:24
Belzeebub: "tangályát,újamat,ereztette,sietet..." a sztori nem volt olyan rossz,de nagyon gyorsan írhatta a szerzö,mert elfelejtette mondatokra tördelni.A végén már majd' kifolyt a szemem...
Kéne keresnie valakit,aki megtanítja a helyesírásra és a tördelésre,illetve egy kellemes kis zugot,ahol nyugodtan,lassan írhat.
Folytatsd,de csak ha tanulsz a kritikákból.Könnyen lehetsz ennél jobb!
#7 Belzeebub 2003. 02. 25. kedd 13:24
ja és: "tangályát"????, ezt a hibát mintha már olvastam volna valahol...
#6 Belzeebub 2003. 02. 25. kedd 13:21
ha már kategória váltásnál tartunk akkor inkább Gruppen nagyon-light legyen..
#5 Lupuss 2003. 02. 25. kedd 10:19
vagy esetleg a : "lehet hogy gruppen lesz belőle " kategória...sose lehet tudni ugye...
#4 Lindabi 2003. 02. 25. kedd 09:31
Most miért gúnyolódtok?
Csak még nincs rá külön kategória: gruppen light...