A+ A-

SzadoMester történetei - Bevezető

Előre szólok, hogy ebben a bevezetőben nemigen lesz izgalmas és érdekes,
erotikával töményen átitatott leírás, így akit nem érdekel ne ovassa el, nehogy aztán - negatív véleménnyel - kérdőre akarjon vonni az előbb említettek hiánya miatt.
Mindazonáltal érdemes átfutni éppen azért, hogy az ezt követő - és valóban már tömény erotikával teli - történetek olvasásakor ne merüljön fel az olvasóban felesleges kérdés és egyúttal legyenek megelőzve olyan kritikus vélemények, amelyek ezen háttérkörülmények ismeretében nem fogalmazódnának meg.
Megpróbálom rövidre fogni a "süketelést", engem is bosszant, ha például egy erotikus történetben túl sok a körítés, túlságosan elnyújtott a bevezető, a "lényeges" történéseket összekötő cselekménysor leírása.
Előrebocsátom, hogy az enyéimben nem lesznek rózsaszín köddel bevont, érzéki és romantikus - olykor szánalmasan nyálas, olykor szeretetéhes emberek által sóvárgott túlszép és gej - részletek, bár a szadomazo, esetenként bizarr témából adódóan a kíváncsiak vagy a hasonló beállítottságúak nem bánják, ha mindezt nélkülözniük kell.
A történeteim valós és kitalált cselekmények, történések ötvözete.
Alapul és nagyobbrészben ez előbbiek szolgálnak, kiegészítve, méginkább megfűszerezve esetenként még meg nem történt dolgokkal, amelyet az általam egyébként ismert, vagy elmondott vágyak ihlettek.
Éppen ezért mindenki döntse el, mit hisz el valósnak és mit fantáziának. Különösebben nem is érdekel, hogy ezzel kapcsolatban ki mit gondol. Nyilvánvaló, hogy ilyen események véletlenszerűen nem fordulnak elő, tehát nem szerencsés vagyok, hogy összefutottam ilyen "partnerekkel".
Mint téma után érdeklődő ember, célzottan tettem lépéseket azon irányban, hogy ilyen ismeretségek és kapcsolatok létrejöhessenek. Ezen túl azonban - legalábbis az olvasnivaló szempontjából - egyebek nem fontosak, akár a megismerkedés irányára, akár az anyagiakra, akár másra gondolok.
Előfordul, hogy a szenvedő felet tekintve egy személlyel megtörtént eseményeket - a színesítés és változatosabbá tétel miatt - másik, esetleg kitalált személy szerepeltetésével mesélem el. Hozzátartozik szintén, hogy csakis nőkről beszélek, bár előfordul szereplőként egy travi is, mint ahogy valójában. Sajnos nálunk nincs annyi - bizonyos szempontból érthető módon - vágyait vállaló és megvalósítani merő egyén, hogy minden egyes történetet más szereplővel mondhassak el. És ha több is van, persze nem találkozhattam, csak néhánnyal.
Az én szemszögemből láttatom a történeteket, noha tudom, hogy a férfiolvasók többsége előnyben részesítené az alárendelt szemszögéből való láttatást. Történetek olvasásakor én is így vagyok ezzel.
Érdekesebbnek tartom, amikor egy mazo nő "mondja el" tapasztalatait, vágyait, érzéseit. Kiváltképp érdekes, hiszen én magam is a "túloldalhoz" tartozom.
Számomra is, mint mindenkinek, vannak e témában olyan irányok, epizódok, amelyeket előnyben részesítek, azaz kedvemre valóbb. Olyan nincs persze amit kifejezetten ellenszenvvel tennék, mert azt nyilván nem is teszem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.27 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2018. 01. 20. szombat 08:31
Ez hááát nem is tudom 6p...
#10 A57L 2014. 03. 29. szombat 05:56
Ez gyenge.
#9 Ildica 2003. 02. 22. szombat 05:31
Én is köszönöm mindkettőtöknek,s bevallom,elég sok tévhitem volt.Nem vagyok az a fajta aki elsőre ítél,sőt inkább leveszem a polcrol a könyvet,vagy elolvasom az értelmező szotárbol a szo jelentését,de igazábol az nem győz,nem győzött meg...nagyon érdekes,mi több értékes mondatokat olvastam,s ezért mégegyszer köszönet jár az Uraknak. :)
#8 TheChronic 2003. 02. 20. csütörtök 14:55
Legnagyobb örömömre komoly kis fórum alakult a téma köré.Igaz,már korábban is sejtettem azokat a dolgokat,amikröl Hardmaster és SzadoMester írt,mert régóta kíváncsiskodok efelöl,de ilyen értelmes és konkrét megfogalmazásig még nem jutottam.
Kiemelten fontosnak tartom a dolog mögött húzódó felfogás és filozófia kifejtését,mert enélkül értelmetlen az egész,ezzel együtt pedig újabb dimenziókat nyer,amikben már az eddig tartózkodók is találhatnak kedvükre valót.Köszönet mindkettöjüknek!
#7 Hardmaster 2003. 02. 20. csütörtök 07:32
Én azért egy pici ellentmondást érzek a dologban. Maximálisan egyetértek SzadoMesterrel abban, hogy sem az s/m-ben, sem az ennél tágabb értelmű BDSM-ben erőszaknak nincs helye. Az alárendelt helyzetben levő fél (röviden sub) ugyanis valóban partner, és nem egyszerűen eszköz. Ebből pedig következik, hogy amit tesz illetve elszenved, azt önként teszi, tudva azt, hogy bizony fájdalmas dolgok történnek. Más kérdés a kínzás, az ugyanis nem más, mint fájdalomokozás magáért a fájdalomért. Bizonyos esetekben belefér az s/m-be, sőt, annak a legfontosabb része. Viszont a BDSM-ben már nincs igazán helye, ott a fájdalom inkább mint nevelőeszköz illetve mint büntetés jelenik meg. Végül ami a megalázást illeti: annak a BDSM-ben igenis helye van, sőt, kiemelt helye. A megalázás ugyanis nem más, mint lelki fájdalom okozása, és ily módon ugyanabba a kategóriába esik, mint a testi fájdalom okozása. Az s/m-ben is lehet megalázás, bár ott ritkább és főleg kisebb mértékű.

Végül egy reakció Ildica megjegyzésére: az s/m és a BDSM elsődleges célja az előjáték elnyújtása, az adrenalin- és ephedrinszint emelése. Ez a két hormon ugyanis a szex legfontosabb fiziológiai hordozója, ezek teszik lehetővé a testi élvezetet. Márpedig a valódi szex egyszerre okoz lelki és testi örömöt. És ha bármelyik elmarad, akkor a régi mondás szerint "megette a fene az egészet". Elismerem, ez nem minden ember számára kívánatos mód, mi, akik gyakoroljuk az s/m és BDSM-szexet, igencsak kisebbségben vagyunk, de vagyunk. Dom-ok, sub-ok, switch-ek. Hetero-, homo- és biszexuálisok. Van köztünk, aki "hagyományos", "egyenrangú" kapcsolatban is képes élvezni és kiélvezni a szexet, és van, aki csak ebben a deviáns (de azért nem perverz!) formában. Mert minden ember egyforma: az egyik ilyen, a másik meg olyan!
#6 Ildica 2003. 02. 20. csütörtök 04:21
Igazad van,valoban nem igért...megmondom öszintén,engem mindig a cim utáni két betü (s/m) riaszt el... :)
#5 TheChronic 2003. 02. 19. szerda 17:05
Teljesen korrekt.Látszik,hogy komolyan gondolja,és,hogy már sokszor járt a site-on,így levonta a következtetést.De ezen mit pontozzak??

Ildica: azért ne ijedj meg elöre...végülis nem ígért semmi durvát...
#4 sztalin 2003. 02. 19. szerda 16:47
Egy kicsit freitamási?-nagy beharangozás,kicsi durranás?
#3 jankoo 2003. 02. 19. szerda 16:19
Nincs elkapkodva:))))
#2 Ildica 2003. 02. 19. szerda 04:17
Lehet hogy a történeteidet nem fogom elolvasni,mert nekem tul bizar lenne,de a bevetőhöz gratulálok...dinamikus,jol vezetett. :)
#1 Törté-Net 2003. 02. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?