Christina Aguilera egy átlagos napja

Szavazás átlaga: 5.89 pont (121 szavazat)
Megjelenés: 2003. február 17.
Hossz: 14 612 karakter
Elolvasva: 12 750 alkalommal
Fordítás
Mielőtt sztár lett volna, Christina Aguilera teljesen normális életet élt. Vagyis számára ez normálisnak számított. A suliban a lányok mocskosnak és undorítónak találták Christina viselt dolgait, de ő nem törődött velük. Ő volt a legnépszerűbb lány az iskolában, és nem igazán érdekelte, mit gondol róla pár lúzer. Az volt az igazság, hogy a suliban az összes menő csaj úgy került a csúcsra, hogy igazi kis kurvaként viselkedett. Christina hamar megtanulta, hogy ha hajlandó leszopni vagy kiverni a menő srácokat, elismerik, és könnyen a legjobbak közé kerülhet. Nos, igen, kihasználta a testét, de nem törődött ezzel. Nem bizony, ugyanis Christinának a kefélés volt a mindene. Egyszerűen nem tudott farok nélkül meglenni, szabadidejében szinte állandóan csak kefélt, vagy éppen csak ábrándozott róla, hogy furulyázik, és a finom anyag az arcára robban.
Hát így élt akkoriban, és szerette ezt az életet.

Most pedig nézzük, milyen volt Christina egy átlagos napja!

Kora reggel volt, álmosan kászálódott ki franciaágyából, és levette a pizsamáját, ami csak egy férfi boxeralsóból állt. Mindig félmeztelenül aludt, így sokkal izgatóbb volt éjszaka ágybabújni.
Lezuhanyozott, aztán felöltözött és elindult a kocsijával a suliba.
Alig szállt ki, máris ott volt a legjobb barátnője, Stacy.
– Szia, Christina, mi újság? Jó volt tegnap a buli, mi?
– Hát igen – bólogatott Chritina mosolyogva. – Azt hiszem, az egész suliban te szervezed a legvadabb bulikat...
A két lány vihogott. Stacy pontosan tudta, hogy a barátnője hogy érti. Mindenki tudta, hogy Stacy "bulijai" általában
r
alf
és
alf
ze
alf
g
orgiákból álltak. És milyen vad orgiákból!
– Szóval élvezted a tegnap éjszakát? – kérdezte Stacy, ahogy az épület felé indultak.
– De még mennyire! Én és az a két egyetemista srác el is vonultunk, ahogy megérkeztünk.
– Két srác?!? – csodálkozott Stacy.
– Hát igen, ismersz – mosolygott Christina sokat sejtetőn –, minél több, annál jobb.
– Igen, tudom – mondta Stacy. – Na, halljuk a részleteket!
A lányok bementek az első órára, és beültek a leghátsó sorba, hogy nyugodtan beszélgethessenek.
– Szóval – kezdte Christina – ahogy odértem, megláttam azt a srácot, Chad – et, tudod, talán tavaly vagy tavalyelőtt érettségizett. Nagyon bámult. Odamentem hozzá, megkérdeztem: "Szia, picim, mi újság? " Erre persze bemutatkozott, s aztán azt mondta, hogy én vagyok a legizgetóbb lány, akivel találkozott, de nem akar kikezdeni velem, mert a barátja, Brian épp most szakított a barátnőjével, és megígérte neki, hogy ma este megpróbálja megvigasztalni. Én vidáman elmosolyodtam, és ezt mondtam: "Nos, akkor vigasztald meg velem, ha csak fele olyan aranyos, mint amilyen te. " Azt mondja: "Tényleg? " Én persze azt válaszoltam, hogy "Persze, tudod, hogy a bulikért élek – halok... " és sokat sejtetően vigyorogtam. S ekkor odahozta a barátját is, és bemutatta. Iszonyat jó pasi volt, még aranyosabb, mint Chad! Mindketten olyan erősek és határozottak voltak! Csak néztem őket, és máris benedvesedtem.
Azt ajánlottam nekik, menjünk el hozzám, mert a szüleim nincsenek otthon, mint általában. Persze mindketten bólogattak, úgyhogy a házunkhoz hajtottunk. Alig szálltunk ki az autóból, máris nyomulni kezdtek. Pont, ahogy szeretem! Chad a kis hasamat simogatta, Brian pedig csókolgatott a nyakamon. Mondtam nekik, hogy legalább addig bírják ki, amíg a szobámba érünk. Annyira beizgultam, mire odaértünk, hogy az már szinte fájt! Levetkőztettek, és az ágyon négykézlábra állítottak. Brian előkapta a szerszámát... Akkora volt! Legalább 18 centi! NEm is vesztegettem az időt, bekaptam ott helyben! Rögtön tövig! Teljesen kitöltötte a számat, gondolhatod. Ő meg erre megragadott a hajamnál fogva, és szinte baszta a számat!
Közben Chad mögém állt, és becsúsztatta a dákóját a puncimba. Persze sikoltoztam, de csak nyögések hallatszottak belőle, a szám tele volt a kőkemény fasszal. Brian egy nagy adagot lőtt a torkomba, és nyögdécselt: "Ez az, picim! Nyeld le! Nyeld le mind, te kis kurva! ", és én persze le is nyeltem minden cseppet. Olyan finom volt!
Aztán felállt, és kiment, hogy felfrissítse magát. Egyedül maradtam Chaddel. A hátamrafordított, és valami hihetetlenül keményen járt bennem! Én csak behunytam a szemem és élveztem. Sikoltoztam: "Keféld a kis mocskos testem! Igen! Igen! Ez az! Baszd szét a puncimat! ", ő csak hangos nyögésekkel válaszolt. Aztán kihúzta belőlem a dákóját, és már robbant is. Megragadta a fejem a tarkómnál, és az arcomra eresztette. Mire végzett, az egész arcom ragadt, a hajam pedig összetapadt és az arcomba hullt. Megpróbáltam lenyalogatni, ő meg közben felkelt és felöltözött. "Köszi a remek baszást, te kis kurva", ezt mondta, és keményen megpaskolta a fenekem. Aztán csak mosolygott és elment. Hát ennyi volt.
– Ez igen! – sóhajtott Stacy. – Ez egyszerűen hihetetlen! De nem sok ez egy kicsit? Úgy értem, ahogy elmesélted, úgy tűnt, mintha ezek a srácok csak valami kis prostinak használtak.
– Tudom. De éppen ezt szeretem benne. Kurvának akarom érezni magam, mert az is vagyok. De azért tiszta maradok, nem
d
alf
ro
alf
go
alf
zo
alf
k
, vagy ilyesmi. Egyszerűen a mennyekben érzem magam, mikor kefélek. Egyszerűen megőrülök, ha egy farok mozog bennem. Egy kis kurva vagyok. Lehet, hjogy mindenki tudja, de szarok rá!
Megszólalt a csengő, és a lányok első órája végetért.
– Azt hiszem, ellógom a többi órát – mondta Christina. – Hazamegyek, felhívom azt a két srácot, és meglátom, mit tartogatnak még a számomra. Szia!
– Szia! – intett Stacy utána. – Majd éjjel felhívlak, hacsak épp nem... – és sokat sejtetőn mosolygott.
Christina elindult a kocsija felé, de útközben meglátta Brodie – t. Ő volt az egyetlen, akivel nem viselkedett úgy, mint egy kurva. De sajnos alaptermészete nem hagyta nyugton. Pedig Brodie tudott a legjobban kefélni, és még nagyon aranyos is volt. Nagyon jól nézett ki, izmos volt, meg minden, de belül nagyon érzékeny volt. A többi srác tisztelte, és a suli összes lánya vele álmodott. Brodie pedig olykor ki is használta ezt, a múlt éjjel például a focicsapat újdonsült vezérszurkolójának fiatal seggét döngette, míg az egy kispárnába sikoltozott.
De valójában Brodie csak Christinával tudott igazán hatalmasat alakítani.
– Rég láttalak – mondta Christina, és édesen mosolygott.
– Hát igen – vigyorgott Brodie –, most bocsi, de mennem kell – s azzal el is indult.
– Hé, várj! – kiáltott Christina utána. – Mit csinálsz suli után?
Brodie megfordult:
– Nem tudom még, miért?
– Nos... – kezdte Christina –, arra gondoltam, hogy esetleg felhöhetnétek hozzám a srácokkal. A szüleim szokás szerint nincsenek itthon, és halálra unom magam, ha nincs semmi társaságom.
Brodie egy másodőercig tétovázott, aztán azt mondta:
– Oké, ott leszünk 7 vagy 8 körül.
Ahogy Brodie elsétált, azon morfondírozott, mekkora élvezet lesz megint megdugni Christina ennivaló popsiját.
Christina elgondolkodva nézte a távozó Brodie ennivaló popsiját. Arra gondolt, mekkora élvezet lesz, ahogy a srác majd megdugja... És az aranyos haverja, Jay. Christina csuklani kezdett, aztán beült a kocsiba.
Fél nyolckor Brodie – ék megérkeztek. Christina már felkészült. A haját befonta, szűk fehér nadrágot viselt és egy kis rózsaszín topot, amir az volt írva, hogy DIRTY GIRL.
Ahogy haladt az este, filmet néztek, beszégettek és cigiztek Christináék nappalijában. Kissé már ült a társalgás. Christina épp a két srác közt ült, a fejét Brodie vállára hajtotta. Aztán felnézett Jay – re:
– Hoznál nekem egy kis vizet a konyhából? Nagyon szomjas lettem.
– Persze – mondta Jay, és kiment. Amikor visszajött, már egész más kép fogadta, de nagyon tetszett neki, amit látott.
Christina éppen Brodie előtt térdelt, és szakszerűen szopta. Végignyalogatta és szürcsölgette a farkát, Brodie pedig észrevette Jay – t, és vigyorgott rá:
– Csak annyit mondtam neki, mikor kimentél, hogy ha annyira szomjas, esetleg szolgálhatok egy kis csöves üdítővel... Hehe...
Jay közelebb lépett, mire Christina megfordult, ránézett, és azt mondta:
– Menjünk fel a szobámba, és megmutatok nektek mindent, srácok...
Jay és Brodie nem is vesztegették az időt, mint az őrültek, vágtattak Christina szobájába, és szinte letépték magukról a ruhát.
Jay szétterpesztett lábbal az ágyra feküdt, Christina pedig föléhajolt, és bekapta hosszú, kemény farkát. Brodie pedig a lány mögé térdelt, és keményen, határozottan becsúsztatta a dákóját Christina nedves puncijába, majd olyan vágtába kezdett, mintha a lány csak valami játékszer lenne.
– Mmph! Ughhh! – Christina csak ennyit tudott kinyögni, ahogy a két srác kefélte. Nagyszerű látvány volt, ahogy az izmos testek közt vonaglott. Brodie kezdte érezni, hogy hamarosan robban, és tudta, hogy Christinát az hozza igazán tűzbe, ha közben minél mocskosabban beszélnek vele. Mondta is, ami az eszébe jutott:
– Ez az, te kis kurva! Igen, mostmár emlékszem, mennyire szereted a faszt! Gyerünk, kicsim, nagyon jó! Ahhhhhh! Itt vagyok, picim! Szétkúrlak, szétkúrom azt a aaahhhh...
Christina egy percre elengedte JAy farkát:
– Ez azzz! Élvezz belém!!! Gyerünk! Tölts tele! Ahhhhhh! Uh! Uh!
Brodie erre egy hatalmas adagot lőtt Christina puncijába. Már kezdett ki is csöpögni a barlangból, ahogy Brodie ordítva tovább tömte a lányt. Jay is készen állt már, Christina érezte is, és lefejtette fejéről Jay kezeit, amivel a srác eddig irányította, és az arca elé tartotta a rudat, és Jay szemébe nézett:
– Ereszd az arcomra!
Erre Jay kirobbant, jókora adag lével borítva be Christina arcát. A lány pedig csak tovább verte a lüktető faszt, minden cseppet ki akart sajtolni belőle. Chritina élvezettel nyalogatta a finom spermát, hagyta, hogy végigfolyjon az arcám, aztán fáradtan lefeküdt az elégedett fiúk közé.
Jay kelt fel először. Kiment a fürdőszobába. Brodie az ágyon ült, és Christinát vizsgálgatta. A lányt mindenütt meleg, fehér anyag borította.
Jay visszajött felöltözve:
– Megyek, srácok! És köszi a csodás menetért, kicsim! – mosolygott Christinára.
– Pá – intett vissza a lány. Tetszett neki ez a kedves srác, úgy érezte, máskor talán még keményebben is eljátszadozhatnának ők ketten... Majd kezdenek egy kis fuvalszólammal...

Később...

Christina lesétált a lépcsőn a nappalijukba. Már letusolt, és egy kis sminket is tett az arcára. Fel volt öltözve rendesen, de a gyönyörű kis hasa szabadon maradt. "Ez biztos megint beindítja majd... ", gondolta, miközben a díványhoz ment, ahol Brodie TV – zett.
– Hé, Chritina – kezdte a srác –, emlékszel arra a sítúrára tavaly?
– Nagyon is – mosolygott Christina.
– Én is... Amlékszem, hogy sokáig fennmaradtunk, aztán kiosontunk az éjszaka kellős közepén, és dugtunk a kocsimban...
– Óóóó, igennn... – nyelt egy nagyot Chritina. – Akkor kefélted meg először a seggem, és én valósággal üvöltöttem, annyira fájt! De mégis akartam. Az egész környék felébredt... Emlékszem, hogy megpróbáltunk valamit hazudni a szobatársamnak, mikor magyarázkodtunk, ő meg elkezdett nevetni, mert a hajamba ragadt a gecid... Elfelejtettem, hogy utána a hajamba törölted a dákódat... – Christina a földre rogyott, úgy nevetett. Brodie csak nézte hosszú combjait, és egyszeriben hatalmas vágyatr érzett, hogy megdugja itt helyben ezt a kis kurvát. Ott remegett előtte a pompás, kerek fenék a földön, tekintete továbbcsúszott a sima hasra, a tökéletes kis mellekre. Aztán az arcára nézett, és érezte, hogy kezd keményedni a buja ajkak láttán. ELhatározta, hogy egy kis szeyről szóló beszélgetéssel gogja beindítani.
– Kérdezhetek valamit? – kérdezte.
– Rajta.
– Nos – kezdte –, milyen vagyok a többi hapsihoz képest? Úgy értem, ha értékelnéd egy skálán, akikkel eddig dolgod volt, én mennyit kapnék? Jónak számítok?
– Jóónaaak? – kérdezte Christina. – Egyszerűen bámulatos vagy! Hatalmas faszod van, és tudod, hogyan használd. Picit durva vagy, de hát én pont ezt szeretem, na és egy hatalmas csődör...
– Tudod, hogy nekem is te vagy a legjobb. Olyan szép vagy, a tested tökéletes, és úgy kefélsz, mint valami megszállott.
A beszélgetés kezdte felizgatni Christinát.
– Figyelj – hajolt a srác mellkasára, és ujjaival a hajár simogatta. – Azt hiszem, magyon beindultam, ezért elmondom a mai tervet. Most szépen le foglak szopni, aztán arra használsz, amire csak akarsz. Na, mit szólsz hozzá?
Brodie csak kinyitotta a sliccét:
– Szerinted?
Christina vsak mosolygott, miközben lehúzta a srác nadrágját és boxerét. A hatalmas dákó az arcának ütközött, ahogy kiszabadította. Finoman elkezdte nyalogatni a golyókat, lassan, ráérősen. Brodie felhúzta a topot a mellei fölé, és simogatta. Christina munkája egyre szenvedélyesebbé vált, szürcsölgetett és nyalogatott. Kezdte elveszíteni a fejét. Valahogy az egész olyan őrjítő volt. Brodie hatalmas rúdja a szájában, saját piszkos vágyai, és maga a tény, hogy azt csinálta, amit a legjobban szeret: egy férfi előtt térdel, aki a száját bassza. Elkezdett nagyon mocskosan beszélni, ahogy a rudat nyalogatta:
– Hmmmm
(cupp, szrrcs)
– Nagyon kemény vagy...
(cuoppp)
– Ugye szereted, ahogy itt térdelek előtted, Brodie?
(cupp, srrcs, mmmm)
– Ó, igen! Annyira kemény vagy... És olyan erős...
– Baszd meg a számat, mint egy olcsó kis kurvát!
(mmm, ahhhhh)
– Mint valami játékot...
És Brodie megragadta Christina fejét, és kemény, határozott mozdulatokkal baszta a száját. Teljesen bedugta a farkát a lány szűk kis torkába. És amikor Christina már pihenésért lihegett, és látta rajta, hogy egy kis levegőre van szüksége, csak még keményebben folytatta. Élvezte, ahogy a lány fogai már – már a húsába marnak.
Nagyot sóhajtott, és kihúzta a farkát a lány szájából. Christina a padlóra esett, ajkai maszatosak voltak a kapott kezeléstől. De a java csak most következett. Brodie egyszerűen a díványra emelte, a hanyattfektette, és letépte róla az összes ruhát. Aztán a kőkemény, nyáltól nedves farkát Christina Aguilera fenekébe nyomta, és keményen ostrom alá vette. Christina felsikoltott a támadástól. A srác olyan gyorsan tömte kis testét, amilyen gyorsan csak tudta. A lány füléhez hajolt, úgy suttogta:
– Csak egy olcsó kis kurva vagy. Másra nem is lennél jó. csak a baszásra!
De ekkor már élvezett is, kirántotta a farkát a gömbölyű félgömbök közül, és a cuppogó punciba döfte. Néhány spriccnyi adagot beküldött jó mélyre, aztán megint kihúzta, és a maradékot Christina arcára engedte. Amikor végzett, dákóját a szőke tincsekbe törölte. Chritina elégedetten nyalogatta az anyagot az arcáról.
Christina Brodie szemébe nézett:
– Te vagy a legjobb.
Brodie csak ennyit mondott:
– Tudom.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.89 pont (121 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. március 28. 14:42
#27
Nekem ezek a celebes történetek nem jönnek be.
1
Bizse42
2020. augusztus 2. 00:32
#26
Nekem már nem jutott a patronból, de megvárom míg újra tölti és nekem is beteszi a hátsómba!!! /10 P./
1
feherkalman1
2020. augusztus 1. 22:50
#25
Jó kis kurva, egy patront megérne.
1
Pavlov
2017. november 18. 20:36
#24
Ugye? Örülök, hogy tetszik!
1
t
t.555
2017. november 17. 10:54
#23
Nem rossz, egész jó lett!
1
barbi81
2016. június 20. 07:52
#22
Nem rossz.
1
a
A57L
2014. november 5. 09:20
#20
Jól megírtad.
1
tutajos46
2013. november 29. 08:02
#19
Elő fordul , hogy a kiskurvák csak egy jó kefélésre vagynak.
1
Pavlov
2007. július 27. 20:21
#18
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
1
Pavlov
2007. március 14. 18:06
#17
Ennek örülök!
1
Bélaaaaaa
2007. március 12. 16:26
#16
Az egyik kedvenc sztorim... :)
1
Pavlov
2004. január 29. 09:30
#15
Danke schön...
1
snk
2004. január 27. 18:26
#14
tomi, dorenno: írj te jobbat, majd azt is elolvasom. amíg nem, addíg örülj hogy valaki ír
pavlov: hajrá!!!!
1
dede
2003. február 23. 17:04
#13
Fasza
1
Pavlov
2003. február 21. 20:47
#12
Köszönöm a kritikát, mindig öröm, ha értékelik az embert... kangyesznónak igaza van, ez a történet a keménységre utazott.
1
Subidubiduuu
2003. február 19. 15:40
#11
TheChronic: a toposban csak az a gáz, hogy nem írta oda, hogy mit is simogatott.. Szerintem ez azért gáz...
A 2. részében teljesen igazad, van, azt én olvastam félre, de nem is csoda... Akkor már nem igazán figyeltem a történetre...
1
Gyuri
2003. február 18. 19:44
#10
Pavlov nagyon jo sztorikat ir foleg az atomic citten tetszik nekem remelem folytastja azt is
1
kangyesznó
2003. február 18. 06:53
#9

Ez egy jó pornótörténet. Tehát nem "erotikus", és egyáltalán nem lányoknak való. Itt a puszta dugás a lényeg, ahogyan a fiúk szoktak álmodozni róla. Így is kell értékelni.
1
chet
2003. február 17. 23:18
#8
És ez igaz?Ha igen egy világ omlott össze bennem . A sztori FÉLELMETES!!!! Megér vagy 3p.-t.
1