A+ A-

Régi ismerős

Minden a kiránduláson kezdődött. Ez volt az első éve a középiskolában így az osztályfőnök máris éveleji kirándulással izzított. Először úgy gondolták Sopronban a helyük, de a forró szeptemberre való tekintettel a Tatai Napfény Fürdőre esett a választás. 18 - án utaztak le, ahol már várta őket Ildikó néni, az oszt. fő helyettes és az ofő lánya, Orsi. Mikor leszálltak a vonatról, először nem hit a szemének. A lány, aki pár éve még visszahúzódó okostojás béka volt, most kész nőként, hosszú barna hajjal és igéző szemekkel állt előtte. Mire feleszmélt, a lány a nyakába borult két puszi kíséretével. Eközben mintha a lány kezei elkalandoztak volna a fiú hátán, de ő ebből mit se vett észre. Mivel az ofő a család régi ismerőse, így esett, hogy a lányt régről ismeri. Tatára is ezért jöttek, hiszen a két család valaha itt töltötte nyarait. Rövid "szia hogy vagy demegváltoztál" párbeszéd után alaposan végigmérte rég nem látott ismerősét. 170 centijével, lányosan sportos karcsú alakjával és azzal a kacérkodó mosollyal az ajkán még a legérzéketlenebb férfit is ámulatra kötelezte. Hamarosan elérték a tóparti házakat. Kis civakodás után négyesével beköltöztek a lakokba.
A sors úgy hozta, hogy neki az Tamásbával és Orsival került össze. Ildikó néni 3 másik lánnyal aludt. Lepakolás után mindenki a parthoz ment. Lányok napozni, a fiúk focizni. Ő Orsi társaságában tett meg jó 3 órás sétát a kempingben. Szó esett a kimaradt évekről, szülőkről, suliról, és a tini témák közkedveltjéről. Ekkor a lány félreérthető megjegyzéseket tett, és nem egyszer esett úgy, hogy intim helyeken érintették egymást puszta véletlenből. A fiúban a vágy már kezdett ébredezni. Megbabonázta a lányt. Este üvegezés volt a fiúk házában. Csak 10 - en voltak, hiszen az osztály másik része gusztustalannak tartotta. Orsi igencsak aktívnak mutatkozott azon az estén. Sőt mintha vele kicsit szenvedélyesebb csókokat is váltott volna. A vágy a tetőfokára hágott. Zuhanyozás után már kissé nyugodtabban vonult be a házba. Mikor mindenki elcsendesedett és már majdnem elaludt, mocorgásra lett figyelmes. Ez minden kétséget kizárólag Orsi volt, hiszen Tamásbá átment Ildikó nénihez megbeszélni a holnapi programot. Volt ez 9 - kor és már fél tizenkettő van. Megbeszélni. Hát persze. Nem látott semmit. Léptek közeledtek. A következő dolog az volt, hogy arcuk kb. 30 centire találkozott. Suttogva érdeklődött a lány, nem aludhatna - e vele, mert igen rosszat álmodott. A fiú hallgatott és nézte az igéző szemeket, melyeknek azonnal behódolt és maga mellé engedte a lányt. A beszállás igen simulékonyra sikeredett, amiből egyértelműen kiderült Orsi bizony nem visel se melltartót se top - ot. Ez igencsak keményítőleg hatottak a fiú középső testtájára, amit csak a boxer tudott volna rejteni, de nem tette. Murphy hozta úgy, hogy a lánynak pont most kellett visszamennie valamiért az ágyához. A kikelés szintén olyan közeli volt mint a beszállás, és hát a lány bizony érezte milyen változásokat okozott a fiú testén, és ezt egy huncut mosollyal nyugtázta. Kész vége, ez se jön már vissza. Gondolta a srác, de Orsi ugyanabban a tempóban és minőségben visszafeküdt mellé. A beszállás közben hasával ellenőrizte, nem lankadtak - e a kedélyek a "távollétében". Lassan mindkettőjük elaludt. Reggel már nem volt mellette. Tamásbá is az ágyában volt.
Aznap az egész nap a tóparton játszódott le. Mindenféle csapatjáték miegymás. Orsi ma bikiniben kötelezte csodálatra a fiút, aki le se tudta venni a szemét a lányról. Kisebb fürdőzés után, Orsi ellentmondást nem tűrően parancsolta a srácnak, hogy törölje meg. Zavarában suta mozdulatokkal törölgette a lányt. Kínzásul a kényes részeknél a lány keze is besegített. Érdekes látványt nyújtottak a parton. Így is csak félszárazra sikerült megtörülni. Ahogy leültek, Orsi a fiú elé ült, majd egy laza mozdulattal hátradőlt annak ölébe. Így feje a fiú hasán nyugodott. Nyugodott volna, ha a fiú szomatikus reflexei működésbe nem lépnek. A lánynak tetszett a reakció, így ezt s.k. is ellenőrizte, mire a fiú megijedvén, fölpattant és berohant a vízbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2018. 07. 14. szombat 05:26
Remek kis írás.
#9 vakon53 2016. 01. 23. szombat 12:15
10 Pont!
#8 listike 2014. 10. 2. csütörtök 19:23
Garázsjárat.
#7 nikayeh 2003. 01. 22. szerda 20:32
Jah,mercu es the irt valamit,van benne +fontolandó....

csummancs
#6 bakker 2003. 01. 21. kedd 05:46
Tessék vigyázni, az ajtók zárodnak.
#5 TheChronic 2003. 01. 19. vasárnap 23:30
Csatlakozom mercutiohoz.Engedjétek meg,hogy kinyilvánítsam őszinte részvétem.
Csak hogy genyó legyek: ebből olyan dugi-bulit lehetett volna írni,hogy mindenki már a felénél összespricceli a monitort...de nem sikerült...:-)
#4 mercutio 2003. 01. 19. vasárnap 02:28
Nem hiszem, hogy lehetne rosszabb. A végére te is megérezted, mennyire tré, és egy idétlen poénkodással agyoncsaptad a haldoklót.
#3 By 2003. 01. 18. szombat 14:06
NO.1!!!Rohadt jó a stílus, és a végén a csattanó nagyot dob rajta...Megadom a 10-et!
#2 joy01 2003. 01. 18. szombat 08:33
naggggyon poén a vége, végre valami változatosság :))))
#1 Törté-Net 2003. 01. 18. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?