A+ A-

Klaudia

A barátnőm nővére, akit Klaudiának hívtak, egy teltkarcsú, 26 éves csaj volt. Könyvelőként dolgozott egy vállalatnál és azon kívül, hogy néha találkozgattak a barátnőmmel, nem sok vizet zavart. Párszor láttam csak és semmilyen értelembe véve nem keltette fel az érdeklődésemet. Róla szól ez a történet.
Egyszer a barátnőm megkért, hogy segítsek Klaudiának a számítógépemen főiskolai házi feladatot írni. Úgy beszéltük meg, hogy feljön hozzánk és hármasban összehozunk a házi dolgozatát. Az utolsó pillanatban barátnőmnek közbejött valami, így aznap egyedül kellett fogadnom a nővérét.
Különösebben nem érdekelt a dolog, hamar túl akartam lenni az egészen, de az események másképp alakultak.
A megbeszélt időben megszólalt a csengő, Klaudia volt az. A csaj, aki máskor mindig jellegtelenül öltözködött és súlyfelesleggel is küszködött, úgyhogy sohasem jött be nekem mint nő, most egy pimaszul rövid miniszoknyában és vékony kis felsőrészben toporgott az ajtóban. A látványtól alaposan meglepődtem és másodpercekig meg sem tudtam szólalni. Ösztöneimnek engedelmeskedve tetőtől talpig alaposan végigmértem őt, és rá kellett döbbennem, hogy valójában nem is néz ki rosszul.
Egy kissé husika, de azért nagyon is dögös nő állt előttem, akinek dús idomaiból alig takart valamit az a néhány ruhadarab, amit viselt. Vastag, de jó alakú lábainak domborulatait kihangsúlyozta az igencsak kurvás fazonú cipő, buja combjai pont a legérdekesebb résznél tűntek el a szoknyácska alatt, de izgalmas vonalaik jól kivehetően folytatódtak a vékony szövet takarásában is. Kerek csípője, gömbölyű segge és csábító dereka dús melleihez vezették tekintetemet, amiket megerőltető munka lehetett begyömöszölni a felsőrész alá. Melltartót - Istennek hála - nem vett fel a drága, így tisztán látszottak hatalmas mellbimbói a hullámzó, hatalmas csöcsök közepén. Arca nem volt csúnya, de az én ízlésemnek valahogy mégsem felelt meg igazán. A képzeletbeli vetkőztetés nem tartott tovább pár pillanatnál, de ahhoz mégis elegendőnek bizonyult, hogy farkam mozgolódni kezdjen a nadrágomban.
- Na hello! Beengedsz? - törte meg a csendet. Bementünk a szobámba és leültünk, hogy megbeszéljük, miről is van szó tulajdonképpen. Miközben folyamatosan beszélt, alig tudtam rá odafigyelni, mert minden erőmmel arra kellett koncentrálnom, hogy ne folyton a lábait bámuljam. Nem lehetett hozzászok - va ahhoz, hogy szoknyában van, így néha alaposan megfeledkezett magáról és jókorákat terpesztett.
Ilyenkor tökéletesen beláttam a pompázatos combjai között megbúvó, fehér csipkebugyi mögé rejtett puncijához. A látványtól faszom lángoló husánggá változott és agyamban zúgva lüktetett a vér. Klaudia csak beszélt tovább és annak ellenére sem vette észre magát, hogy egyre szemtelenebbül bámultam szok - nyája alá. Olyan pózokat vett fel előttem, hogy már - már azt hittem, direkt csinálja.
Miután elmagyarázta, hogy mit akar, odaengedtem a gépemhez, ahol kb fél órán át lázasan gépelt valamit, majd megkért, hogy mutassak neki vicces, jópofa vagy érdekes képeket.
Megnyitottam neki egy könyvtárat, ami tele volt képekkel. Sokáig kattintgatott a rengeteg fotó között, mígnem váratlan dolog történt. Teljesen kiment a fejemből, hogy ebben a könyvtárban egy csomó pornókép is van, így majdnem leestem a székről ijedtemben, amikor egyszer csak egy hatalmas faszt szopó szőke picsa fényképe töltötte be a képernyőt. Néma csend következett.
Klaudia nyelt egyet és elkerekedett szemmel bámulta a monitort. Aztán, ahogy lassan magához tért, megpróbálta menteni a menthetőt. Kattintott egyet, de nem volt szerencséje, mert ismét egy "olyan" kép következett. Egy apró, meglepett kis sóhajtás hagyta el a száját a durva szexjelenet láttán, de keze már automatikusan nyomta is le az egér billentyűjét. Minden újabb klikkelésre újabb pornóképek jelentek meg előttünk. Többszáz ilyen témájú kép között összevissza kattogtatva esélye sem volt a menekülésre. Faszok, lucskos pinák, dugás, szopás és fröccsenő geci látványa követte egymást. Legyűrve meglepett bénultságomat kikaptam kezéből az egeret és véget vetettem a másodpercekig tartó, kínos szituációnak.
Kölcsönös elnézés kérésekkel igyekeztünk elvenni a dolog élét, kevés sikerrel. Észrevettem viszont, hogy Klaudiára nagy hatással voltak a látottak, idegesnek, zaklatottnak tűnt. Zavartan mosolygott és mintha kissé el is pirult volna. Kis időt kért mondván, hogy elfáradt. Eddig teljesen lazán, nyugodtan vi - selkedett, de mozdulatai mostanra görcsösekké, remegőssé váltak és hangja is el - elcsuklott beszéd köz - ben. Bőre kipirult, légzése szapora lett és láttam rajta, hogy melege van.
Tudtam, hogy egyedül lakik, nincsen barátja és a munkája, meg a suli mellett nem is igazán ért rá fiúkkal foglalkozni. Kezdett világossá válni számomra, hogy miért voltak rá olyan nagy hatással azok a képek. Egy szexuálisan elhanyagolt, minden bizonnyal kellőképpen kiéhezett nő ült mellettem, akit meglehetősen felkavartak az imént látott jelenetek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 05. 4. szerda 16:48
Nemrossz.
#10 zsuzsika 2014. 12. 9. kedd 13:24
Gagyi.
#9 listike 2014. 07. 31. csütörtök 06:50
Jó volt.
#8 papi 2014. 02. 25. kedd 16:38
Tetszik
#7 A57L 2013. 08. 17. szombat 04:03
Elmegy.
#6 Helios 2002. 12. 18. szerda 18:57
Tetted mar popsiba (eres, meg gozolgo, meg lila) farkadat? Ha sikosito es minden nelkul igy belevagnad egy szuz popsiba, meg akkor is, ha az nehany honapja meg "hasznalva" volt, akkor is akkora gorcsot kap a popsiluk, hogy te akkora fajdalmat embernek nem okoztal meg eletedben... Ez egy fontos momentum, tehat csatlakozva az elottem szolo nevesekhez, ha meg egyszer irasra szanod magad, kicsit ugyelj a reszletekre (tobb sz*rvashiba is van benne, ami az eletben nem fordul elo) mert egy gyakorlott olvaso, vagy igazi "felhasznalo" mar le is veszi, hogy mi van...
#5 davyd 2002. 12. 18. szerda 12:19
nagyon látszik hogy az elkövető egy kissrác akit ez bisztosan felizgatott. gondolom most örül hogy milyen király storzt hozzott össze pár reiszolás között.
#4 masterboy 2002. 12. 17. kedd 23:53
szerintem annyira azért nem rossz! kevés az akcio benne, de azért egy 5 pontost megér!
#3 George 2002. 12. 17. kedd 20:05
Tévedsz, 12 éves :-))
#2 yoo 2002. 12. 17. kedd 10:48
ez nagyon bena.
Egy 14 eves srac gyermeteg almai.
Nem hiszem, hogy ide valo lenne....
#1 Törté-Net 2002. 12. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?