A+ A-

Az én új anyukám

Bevezetés
19 éves voltam, amikor a következő eset történt meg velem. Annak ellenére, hogy már rendesen férfi korban voltam, még nem volt soha barátnőm. Ez talán annak is köszönhető, hogy későn érő, vékony típus voltam, és kinézetre is csak 16 évesnek néztem ki.
A baráti köröm összeesküdt ellenem, és kerítettek nekem egy barátnőt, aki 21 éves volt, kevés tapasztalattal. Egyszóval sokban megegyezett velem. Már az első randin elég jól összemelegedtünk, és sokat beszélgettünk. A leendő barátnőmben volt valami egyedi, nagyon nőies volt, igényesen, sexisen öltözött. Tipikus lány volt. A kedvenc színe a rózsaszín volt, és szerette a játék babákat. A szobája is ilyenekkel volt tele.
Az első randi után folyamatosan, szinte minden nap találkozgattunk, és vagy a városban sétálgattunk, vagy moziba mentünk. Egyszer felvetette nekem, hogy egy hétre elutaznak a szülei, és mit szólnák hozzá, ha erre az időre odaköltöznék hozzá. Persze, hogy szó nélkül beleegyeztem.
Hamarosan el is jött a nap, és este meg is érkeztem hozzá. Az egész épület teljesen üres volt, csak mi voltunk a több emeletes házban.
Több szoba is volt, rendesen kiépítve minden szint. Ahogy beléptem az ajtón, rögtön minden megváltozott. Teljesen más hangnemben kezdett el hozzám beszélni, mint eddig szoktunk. Olyan szavakat használt, mint pl. baby, kislány stb. ami meglehetősen kényelmetlenül ért. Kicsit megalázva éreztem magam, de semmi különös amúgy nem történt. Leültünk a konyhába vacsorázni. Eléggé erős ételeket szoktak enni, amihez én nem voltam hozzászokva, ezért sokat ittam hozzá. Titokban erős altatót kevert az italomba. Befejeztük az étkezést, és én bementem a nappaliba, míg a barátnőm a konyhában elmosogatott, és elpakolt. Míg ő kint tevékenykedett, én a tévét néztem, és egyre álmosabbnak kezdtem érezni magam, mire mély álomba zuhantam.
Az első nap
Másnap reggel arra ébredtem, hogy a tetőtéren vagyok egy rácsos ágyban, és egy pelenkán kívül semmi más nincs rajtam. És ahogy éreztem szükség is volt arra a pelusra, mert igen nedves volt a hátsó felem. A tegnap esti sok folyadék, plussz az altató meghozta a hatást. A kezeim és a lábaim olyan hevederrel voltak rögzítve, mint amit a diliházban szokták rögzíteni a dühöngő betegeket.
Ahogy kezdtem magamhoz térni, megpróbáltam feldolgozni az eseményeket. Körbenéztem a rácsokon keresztül. Az egész egy kisbaba szobának volt berendezve, pelenkázóval, elkerített rácsos játszórésszel, szekrényekkel. Azon kezdtem el gondolkozni, hogy hogy kerülhettem én ide föl, mert azt nehezen tudtam elképzelni, hogy a barátnőm egymaga cipelt volna fel. Ez a gondolat még kínosabb volt, mint a jelenlegi helyzetem.
Hamarosan hallottam, hogy kulcsot helyeznek az ajtóba, és kinyílik. A tekintetemet gyorsan az ajtóra szegeztem, és megláttam a barátnőmet, meg az ő barátnőjét. Éreztem amint az arcomat elönti a piros szín, nagyon megalázva, és kényelmetlenül éreztem magamat. Rögvest beszélni akartam kezdeni, mire a barátnőm egy cumit rögzített a számba, ami úgy volt kiképezve, hogy egy csövet lehet rá helyezni. Így aztán már mukkanni sem tudtam. Egyből beszélni kezdett:
- Erre a hétre te a mi kisbabánk leszel. Bemutatom a barátnőmet, Petrát. Ő segít nekem a tervemet véghez vinni. A ruhádat jó helyre eldugtuk, úgyhogy meg se kíséreld megkeresni. Ebből adódóan a menekülésre sincs esélyed, mert elég érdekesen festenél azokban a ruhákban, amit majd mi fogunk majd rád adni, ha egyáltalán ruhában leszel. Mostantól kezdve, csak maminak, vagy anyunak hívhatsz, a Petra pedig a te babysistered lesz, amikor én nem érek rá veled foglalkozni. A beszéd számodra csak pár szóból állhat, ha egyáltalán fogsz tudni beszélni, és nem lesz a cumi a szádban. Ha rendes KISLÁNYKÉNT fogsz viselkedni, akkor nem fogunk bántani. Ha pedig miután letelik a hét akkor is a kezünkben leszel, mert jó sok fotót készítettünk rólad, amíg aludtál. Ha jót akarsz, akkor nem csinálsz hülyeséget, és mindenben készségesen együtt működsz velünk. Megértettél?
Kislánykény??? Erre a szóra nagyot néztem, majd átgondolva a helyzetemet bólintottam egyet. Még az volt a szerencse, hogy az egész hetet lerendeztem, és se dolgozni, se iskolába nem kellett mennem.
Odajött a fejemhez a Petra, a kezében egy tömlővel, a másik végén pedig egy folyadékkal teli üveggel. Rácsatolta a cumimra, és elkezdte pumpálni egy ügyes kis eszköz segítségével. Nem volt más választásom, nem tudtam megakadályozni, hogy ne kerüljön a torkomba a cukros, meleg tej szerű folyadék. Kénytelen voltam minden egyes cseppet lenyelni, ami egy fél liter után már kezdett kényelmetlenné válni, de szerencsére kifogyott az üveg. A "mamám" egyből meg is kérdezte, miután végzet a Petra a művelettel:
- Na hogy ízlett a bébiszittered anyateje?
A szemeim egyből nagyra nyíltak, ahogy megtudtam, hogy mit adtak nekem inni. Nagyon érdekes érzéseim ébredtek fel. Igaz, hogy a helyzet nagyon megalázó volt, de mégis meredezett a hímvesszőm a pelenkámban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.32 pont (146 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 sztbali 2016. 01. 31. vasárnap 11:48
Teljesen valótlan; de az elején még jól indult.
#19 A57L 2014. 02. 19. szerda 04:45
Elmegy.
#18 papi 2013. 10. 11. péntek 08:02
Nagyon gyenge.
#17 Mûvész 2005. 05. 27. péntek 23:09
Hasonló helyzetben én addig paríroztam volna amíg legelőször vissza nem kapom a mozgásszabadságom, és abban a pillanatban félholtra vertem volna mind a két kínzómat. Ezek után ők lettek volna lekötözve és étlen- szomjan addig, amíg meg nem mondják, hol vannak a cuccaim, és a felvételek. Ugyan eddig még nőt nem ütöttem meg, de itt kivételt tennék.
#16 Masin 2002. 12. 17. kedd 12:32
Hol itt a szex???
#15 zsolt 2002. 12. 17. kedd 10:04
basszus! en inkab kinyaltam volna de a stopas is jo...
#14 Mynock 2002. 12. 16. hétfő 22:16
Hehe nagykede.Igazad van :))).Meglepo es mulatsagos...
#13 nagydee 2002. 12. 16. hétfő 20:35
és már volt is...
#12 Slash 2002. 12. 16. hétfő 20:04
Ha ez megtörtént, ami nem valószínő, akkor.... te nagyon nyamvadt gyerkőc vagy :P
#11 ambrek 2002. 12. 16. hétfő 16:57
masterboy: A fél liter anyatejre gondolsz? ;) Mert az elég érdekes.
#10 freekz 2002. 12. 16. hétfő 13:33
shit! f.
#9 Kefe 2002. 12. 16. hétfő 11:18
Ez valami katasztrófa!!!
#8 Kerozin 2002. 12. 16. hétfő 09:55
Ez elég ocsmány!!
#7 masterboy 2002. 12. 15. vasárnap 22:44
elöször csak néztem nagyon, azt hittem nem jol olvasom a sorokat. aztán már röhögni kezdtem rajta, mert ezt komolyan venni nem lehet! :)) ez a Törté-net egy vicc és csodálkozom rajta, hogy ti nem vettétek észre! mivel megnevettetett megkapja az előkelő ...hmm... 4pontot! :))
#6 Bondagina 2002. 12. 15. vasárnap 22:32
Huh, ez klinikai eset
#5 atom 2002. 12. 15. vasárnap 15:08
hat ez nem jott be, de az eleje tenyleg jo volt......... talan at kellene irni , es egeszen jo pontokat is el lehetne vele erni:) a csajok legalabb jol neztek ki????
#4 Perverz Tata 2002. 12. 15. vasárnap 12:00
Ez shit volt! Pedig az elején jól indult... Kicsit gyakorolni kellene még!
#3 Dana 2002. 12. 15. vasárnap 04:41
Elég valószínűtlen a történet, bár szívesen lennék a főhős helyében.
#2 Madafaka 2002. 12. 15. vasárnap 02:37
Cseszet gyenge, pedig akar meg erdekes is lehetett volna...
#1 Törté-Net 2002. 12. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?