A+ A-

Négyen egy ágyban

Egyik este új partneremmel arról beszélgettünk milyen szexuális vágyaink vannak. Ő, mint általában a férfiak két nőről álmodozott. Elmondtam neki, hogy én már voltam nővel illetve van egy barátnőm, akivel rendszeresen találkozgatunk, de a férjét sem hagyjuk ki a dologból. Már régóta beszélgettünk róla, hogy ha lesz egy komolyabb kapcsolatom az illetőt bevennénk negyediknek. Egy telefonnal el is intéztük a dolgot. Megbeszéltünk egy közös hétvégét. Tamás roppant izgatott volt.
- Mit fognak szólni hozzám a barátaid?
- Ne aggódj tetszeni fogsz nekik és szerintem ők is neked.
Tamás autójával indultunk útnak. A helyszín még számomra is ismeretlen volt, mert Maresz és Béla egy házat béreltek erre a randira a Tisza parton. Térképet kellet magunkhoz venni, hogy az egyébként igazán festői környezetben lévő helyet megtaláljuk. Késtünk is, mert egy kicsit eltévedtünk. Már a kapuban vártak minket. Egy helyes kétszintes hétvégi ház volt a tetthely. A nappali tágas volt és elegáns. Puszi puszi mindenkinek ahogy az ilyenkor lenni szokott. Új vendég mosogat alapon Tamás bemutatása stb. Egy kis beszélgetés, iszogatás a hangulat oldottsága érdekében stb. Maresszal a férfiakat magukra hagytuk, megmutatta a házat és a hálókat. Miután kipakoltuk a magunkkal hozott dolgokat beszélgettünk mi is erről - arról. Úgy gondoltuk ideje a fürdőszobát igénybe venni. Szóltunk a fiúknak. Maresz és én javában pancssikáltunk a hatalmas kádban mikor nyit az ajtó. A fiúk jöttek egnézni mi újság.
- Mi azonnal végzünk, átadjuk a helyet nektek? Fent újra találkozunk. - azzal törölközött csavartunk magunkra és a fiúkat újra magukra hagytuk. Maresszal megbeszéltük, hogy meglepjük a fiúkat, és mire feljönnek mi már az ágyat jól bemelegítjük. Mind ketten bebújtunk az ágyba egy paplan alá sokat sejtetően. Tamás jött be először a szobába. Új volt neki ez a dolog de nem jött zavarba. Csatlakozott hozzánk. Béla is megérkezett szorítottunk neki is egy kis helyet. Már négyen feküdtünk az ágyban. De hogyan tovább?
Egyikünknek sem volt még ilyen élménye. És mi van, ha rosszul sül el? Én és Maresz feküdtünk középen szorosan egymás mellet. Éreztük egymás testének melegét. Összebujtunk kuncogva mint a tinik, ha titkot súgnak egymás fülébe. Hamarosan már egymás testét simogattuk és csókolgattuk. A fiúk izgatottan várták a folytatást. Maresszal úgy döntöttünk most már őket is be vesszük a dologba. Én Tamáshoz fordultam ő pedig Bélához. Hogy ők mit csináltak nem tudom, mert én el voltam foglalva Tamással. De valami baj lehetett, mert a férfiasság nem akart az istennek sem mutatkozni. Zavarban volt még. Javasoltam neki, hagyjuk egy kicsit magukra a többieket. Azzal lementünk a nappaliba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.26 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sztbali 2014. 08. 20. szerda 18:00
Gyenge.
#7 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:53
Elmegy.
#6 Marcsi48 2009. 06. 5. péntek 08:05
Marhaság
#5 Tisha 2002. 12. 14. szombat 14:17
Na ne...ez nagyon gyenge huuu!!!
#4 alma 2002. 12. 13. péntek 18:35
hú de gyenge!!!!!!!!!!!!4
#3 freekz 2002. 12. 13. péntek 13:34
EZ egy...,á inkább nem is mondom hogy mi mert csak kimoderálod!!Én tudom hogy minden beérkező törté-netet felraksz,de azért csak kéne csinálni vmi előszűrést, mert a rendszeres olvasói közönségednek is vannak valamiféle igényei és normái.Csak ennyi! f.
#2 Tanár Úr 2002. 12. 13. péntek 06:00
"Mostmár menny vissza!" és "Nyugodtan menny. -visszamentem." Mondatonként 2-2 helyesírási hiba! Nem rossz!
#1 Törté-Net 2002. 12. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?