A+ A-

Meztelen tangó Verebes Lindával

Zoli úgy néz rám, amikor leteszem a kagylót, mint aki nem látott még fehér embert.
- Komolyan mondod? Mit meséltél be neki?
- Semmit. Igazat mondtam. Sokkal egyszerűbb, mint hazudozni. Azt mondtam, szeretnék róla egy erotikus novellát írni, és mivel nem akarok mindent a fantáziámra bízni, feltennék néhány kérdést az új főszerepével kapcsolatban. Azt felelte, ha most ráérek, felugorhatok hozzá. Akarsz velem jönni?
Úgy látom, nem kell biztatnom a páromat, húsz másodperc alatt készül el, az ajtóból sürget: mikor indulunk már végre!? Nem csoda, hiszen a tegnap esti előadás talán az eddigi legizgalmasabb színházi élményünk volt az idén. Aki látta Az utolsó tangó Párizsban című darabot, tudja, hogy miért. Sőt, az is sejtheti, aki Bernardo Bertolucci egykori botrányfilmjét moziban vagy videón nézte meg.
A taxiban alig szólunk egymáshoz, csak a címet mondom be a sofőrnek, gondolatban már a kérdéseimet fogalmazom. Zoli úgy csinál, mint aki a forgalmat figyeli, de szerintem semmit sem lát, csak néz kifelé a fejéből, talán most is a nézőtéren ül, és Lindát látja maga előtt anyaszült meztelenül.
Pedig az ajtó mögött, amikor kinyílik előttünk, piros blúzt és kék miniszoknyát viselő lány áll - mintha ugyanaz a ruha lenne rajta, ami az első jelenetben. Linda kezet nyújt a bemutatkozáshoz, de puszit is ad, parfümje egészen különleges citrus illat lehet, sose éreztem ehhez hasonlót. Beljebb tessékel bennünket, kávéval és martinivel kínál, kedvenc italommal.
- Meséljetek! Mi is lesz ez a novella?
Megpróbálom röviden összefoglalni, miért érzem új kihívásnak, hogy sztárokról írjak pornót, pár szóban bemutatom a Törté - Net honlapot, aztán átadom az eddig megjelent két novella kéziratát. Linda figyelmesen olvas, a ValóVilág orgiáját kicsit durvának tartja, de meg is dicsér: "sodró, lendületes írás". Bálint Antónia történeténél viszont tűnődve néz rám:
- Ugye, Kitty, ezt nem Toncsinak, hanem Hajninak írtad?
Talált, elsüllyedt. Érzem, hogy fülig vörösödöm, pedig nem vagyok pirulós típus. Zoli igyekszik a védelmemre sietni, és azonnal eltereli a szót:
- Tudod, mennyire kívántalak tegnap este?
Azt várom, hogy Linda is elpiruljon, de ő közömbös hangon érdeklődik.
- És ezt csak így mondod a barátnőd előtt?
Megint magyarázkodnom kell. Mesélek a mi furcsa kapcsolatunkról: arról, hogy egy gruppenen ismerkedtünk össze, és nem szerelem, hanem szeretet köt össze bennünket.
- A szexben maximálisan nyitottak vagyunk, mindent szeretünk, ami örömöt okoz nekünk.
- És miről szól majd ez a novellád? Mit szeretnél kérdezni tőlem?
- Például azt, milyen megfontolásból mertél pályakezdőként ilyen botrányszerepet vállalni? Milyen érzés a színpadon meztelenre vetkőzni? Hogyan éled át, hogy sóvárogva figyelnek a nézők? Tényleg pisilsz a színpadi vécén ülve? Valóban masztizol, amikor a bugyidba nyúlsz? Mondd, Linda, nagyon naiv vagyok?
- Dehogy naiv. Én inkább provokatívnak mondanám.
- Én viszont tényleg naiv vagyok - vallja be Zoli. - Szeretném, ha válaszolnál minden kérdésre.
- Oké. Szóval azért vállaltam, mert egy pályakezdőnek nagyon fontos, hogy ne tíz év múlva figyeljenek fel rá, hanem minél előbb. Ez a szerep pedig alkalmas arra, hogy felkeltse a nézők és a média érdeklődését. Meztelenre vetkőzni a színpadon? Feladat, amelyet meg kell oldani. Ez is egyfajta kihívás. És bizonyítani akartam magamnak, hogy meg merem tenni. A sóvárgó tekinteteteket nem látom a vakító lámpáktól, de érzem, hogy izzik a levegő, amikor vetkőzni kezdek. Pisilni, maszturbálni, szeretkezni nem szokás a színpadon, ezeket csak imitálom. Minél jobban csinálom, annál igazabbnak tűnik, de ez csak illúzió. Például amikor először vetkőzöm Balikó Tamás előtt, amikor leveszem a blúzomat, meg a melltartómat, majd benyúlok a kigombolt szoknyám alá a bugyimba, nem arra figyelek, hogy örömöt okozzak magamnak, hanem arra, hogy a nézők minél előnyösebb szögből láthassák himbálózni a melleimet.
- A magánéletben, civilként nem így csinálnád? - érdeklődik Zoli izgatottan.
- Nem, hiszen akkor csak magammal törődnék - fordul Linda a barátom felé. - Nem kellene azzal foglalkoznom, honnan jön a fény, ne vessek árnyékot magamra, a nézőtér jobb oldalán ülők is lássák, amit meg akarok mutatni nekik. Ha nem a színpadon nyúlnék magamhoz, minden egyszerűbb és őszintébb lenne.
- Megmutatod nekünk? Nem provokálni akarlak, csak nagyon kíváncsi vagyok, hiszen te olyan gyönyörű vagy... - próbálok egy kicsit a hiúságára hatni.
- Akarod nézni?
Most derül ki, mennyire profi színésznő. Ez a kérdés az előadáson is így hangzik el az albérletet kereső idegen férfi előtt, csak az a különbség, hogy ott egy hatalmas fotelben térdepel, itt pedig heverőn támaszkodik hátával a falnak. Ugyanolyan mosollyal gombolja ki blúzát, ugyanolyan egyszerű, póz nélküli mozdulatokkal kapcsolja ki az elölgombos melltartót, ugyanolyan csípőmozgással éri el, hogy asszonyosan telt keblei táncoljanak egy kicsit előttünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (143 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2014. 04. 29. kedd 05:45
Egynek elmegy.
#16 papi 2014. 04. 4. péntek 05:25
Nagyon jó
#15 sztbali 2008. 07. 8. kedd 19:13
Nagyszerű Kitty!
Jó lenne tőled még több történet, mert most csak 4 van.
#14 Dragon lord 2003. 01. 27. hétfő 14:07
nagyon kircsi csaj vagy és értelmes ahoz képet hogy szőke vagy!!!!:)puszi imádlak!:)********************
#13 AK-47 2003. 01. 20. hétfő 13:23
Bravó Kitty, ez hihetetlen!!!
#12 Kitty 2002. 12. 15. vasárnap 17:04
Kedves Frici!
Örülnék, ha itt a novellákra koncentrálnál. A fotóimmal kapcsolatos kételyeiddel keress meg a másik fórumon. Talán hasznosabb volna, ha előbb engem is megkérdeznél róla, mielőtt 1000 ember előtt próbálsz lejáratni.
Üdvözlettel: Kitty
#11 mvnt 2002. 12. 15. vasárnap 13:35
Na most akkor mi van? Ez télleg részben igaz vagy csak annak akar látszani? Ettől függetlenül tetszik, csak ez a kérdés nem hagy nyugodni.
9 pont, a rövidség miatt.
#10 Szűz Oltó 2002. 12. 13. péntek 06:44
Kitty, tökéletesen írsz. Szerintem fogj bele valami hosszabba is:)
#9 keresztpapa? 2002. 12. 12. csütörtök 09:35
Mi ezt már megdumáltuk a bulineten. De így is azért érdekes - kimondottan jó.
#8 alma 2002. 12. 11. szerda 14:36
Télleg vicces, én azt se tudom, hogy ki az a Verebes Linda, nem hogy még ismerjem is, de mintha a Verebes a heti7esben tett volna róla említést. Talán az ő lánya? Ha igen, akkor nem az érdekelne, hogy a Linda mit mondott erről a story-ról hanem az, hogy apuci mit mondott:-)))
Egyébként gyorsan rákerestem a neten, és találtam róla pár fotót (nem rossz:-)), meg egy cikket (http://www.index.hu/velvet/v-onleany/v-portre/verebeslinda/). Azért ott egy kicsit más, mint itt:-))) (tudom ez csak a képzelet szüleménye)
#7 Player 2002. 12. 10. kedd 15:42
Vicces de én is ismerem a Lindát személyesen, elég jól. Mindjárt küldök is neki egy linket erről a történetről :-)
#6 Zuhéj 2002. 12. 9. hétfő 23:19
Ezt csak a helyes mail-link végett.
Ja, 10 ponT :)
#5 Zuhéj 2002. 12. 9. hétfő 23:12
Gyerekeeek! :)
Én ismerem a Lindát személyesen. Épp ezért halkan megkérdezném Kittyt?l, hogy hol volt ezid?tájt (akció közben) a Holstenes csávó, tudod a Pindroch, a Linda pasija... :) ? mért nem szállt be a buliba??! ;-) Kicsit gáz, hogy reális személy, s?t általam ismert, de egyébként nagyon jó! :))))
ps: Hát ilyet!
:)
#4 telapu 2002. 12. 9. hétfő 13:21
rohadtul jo!!!!!!!!!!!!!!
100000000000000 pont!!!!!!!
de mi lenne,ha irnatok egy tortenetet zsanettrol es juditrol,hiszen mar ugyis irtatok mar avalo vilagbol is!!!
csa
#3 Tomi 2002. 12. 9. hétfő 10:58
Fantasztikus.. ez az elso igazan csodas mu itt.. nem talalok se szot, se betut ra.. gyonyoru..
#2 Thael 2002. 12. 9. hétfő 09:30
Woha! Hol talalom a millios pontszamot eredmenyezo gombot? Bun erre az irasra csak tizet adni.
#1 Törté-Net 2002. 12. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?