Vallásos anyukák feláldozzák magukat a fiaik megmentéséért 3. rész

Szavazás átlaga: 8.77 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 1.
Hossz: 20 933 karakter
Elolvasva: 1 795 alkalommal
Fordítás: Church moms-Mothers sacrifice for their sons' salvation, literotica
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A faszverési eset másnapján David Stine felébredt és a reggeli merevedése volt. Átkozódott, hogy az anyja elvette a képeslapot,  amit vásárolt,  de az agyában még mindig élénken élt a szexi nők képe. Lenyúlt és kötekedően meghuzogatta a farkát, eljátszott a gondolattal, hogy kiveri az ágyban, amíg az anyja még a házban van.
Este az anyja tett néhány homályos megjegyzést arról, hogy segít neki, amikor úgy érzi,  hogy maszturbálnia kell. Nem igazán dolgozta fel mindazt, amit az anyja előző este mondott, érezte magát mellette, miután elkapta őt és Luke-ot a szexlappal. Semmi mást nem akart, mint a szobája magányába menekülni és így csak „Uh huh” volt, amit az anyja mondott.
Az anyja Rick lelkésznél járt, amitől zavartan és szégyenkezve elnyögte magát. Nyilvánvalóan a lelkész adott neki néhány utasítást és most a szavai visszatértek hozzá.
– A lelkész azt mondta, segítenem kell neked, hogy ne dőlj be ezeknek a perverzióknak. Volt még több is, sokkal több mondás, de David lehangolt volt az este, amikor az anyja a lelkéről kezdett beszélni és bla-bla-bla.
– Itt vagyok, amikor csak szükséged van rám. Ezek a szavak csengtek vissza az agyában és azon töprengett, hogy az anyja valóban ezt komolyan gondolta-e. Még egyszer megszorította a farkát, lelökte magáról az ágyneműt és lehúzta a fehérneműt a testéről.
– Anya? – kiáltott – Anya, be tudsz jönni?
Hallotta, hogy kinyílik a hálószobája ajtaja, majd az ágya előtt van az anyja. Kis zihálást hallatott és anyja a kezével eltakarta a száját, amikor a fiát meztelentül látta.
Marjorie nem egy divatos hálóingben volt,  hanem a megszokottban ami szorosan a nyakáig volt gombolva és egészen a földig ért. Alig lehetett kivenni rajta a kifakult rózsaszín virágokat, olyan régi volt. David azonban nem törődött vele, az anyja a meztelen testét nézte és nem sikoltozott. Ez a kezdet nem rossz, gondolta.
– Azt mondtad az este,  hogy segítesz? – kérdezte bizonytalan hangon.
Az anyja válla mély, lemondó lélegzettel emelkedett és süllyedt. – Azt hiszem, igen.
David arca kipirult a forróságtól, ahogy anyja bement a hálószobájába és becsukta maga mögött az ajtót. Az apja még otthon volt, tudta és sejtette, hogy az anyja nem akarja megmagyarázni,  hogy mit csinál a fiukkal.
Odament az ágyhoz és leült,  háttal Davidnek. Hátranyúlt és addig tapogatózott, amíg meg nem találta a farkát és megrezzent, amikor durván megfogta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.77 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fiesta14
2024. április 1. 14:23
#2
a forditást helyenként át lehetne nézni de azért jó volt az egész
1
T
Törté-Net
2024. április 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1