Sérült lelkek

Szavazás átlaga: 7.85 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 16.
Hossz: 80 534 karakter
Elolvasva: 761 alkalommal
A férfi már nem vette a fáradtságot, hogy felöltözzön, pizsamanadrágban és egy meleg kinyúlt gyapjúpulóverben járkált a konyhában. Mivel az instant kávé elfogyott kénytelen volt valami koffein után nézni. Hideg volt és úgy döntött, hogy a kabátját is fölveszi inkább, de nem rak tüzet a kandallóban. Attól félt, hogy a kandallóban ropogó tűz újra fölidézi azokat az emlékeket, amiket nem akart. A szekrényben megtalálta a kávéfőzőt, ami eléggé rozoga állapotban volt, de ő már a megtalálását is sikerként könyvelte el. A kávésdobozban is talált még némi port, aminek már nem igazán volt kávé illata, de talán még arra jó lesz, hogy kielégítse a koffein igényét. Tudta, hogy aznap be kell mennie a városba vásárolni. Utált emberek közé menni, mert úgy érezte, hogy mindenki fölismeri és sajnálja. Nem akarta, hogy sajnálkozzanak, ő azt akarta, hogy a felesége visszajöjjön és az elmúlt egy év semmissé legyen.
Vizet töltött a kávéfőzőbe, majd a kávét is beletette és a begyújtott tűzhelyre tette. Türelmetlenül állt ott mellette és várta a lecsöpögő sötét folyadékot. Ekkor jutott eszébe, hogy valami edényt kell alá tennie, ahová a kávé csöpöghet. Odatette a hatalmas kerámiabögréjét, ami pár perc múlva el is pattant. Odakapott, és amikor megfogta hirtelen el is dobta, mert a felforrósodott kerámia megégette az ujjait. Ekkor hallotta meg a kávéfőző szörtyögését, pöfögését. A tömítéssel lehetett gond, mert a víz mindenhol folyt csak ott nem ahol várta. Megfogta a főzőt egy konyharuhával és megpróbálta jobban rászorítani, de a konyharuha kicsúszott a kezéből és a forró kávéfőző a csupasz tenyerében volt és égetett. Egy pillanatig tartott a rácsodálkozása, majd eldobta a készüléket, aztán csak állt ott és nézte a megégett kezeit. Nem tudta mit tegyen. A fájdalom elárasztotta és ez még tetszett is neki, mert az a fájdalom, ami az elmúlt egy évben a társa volt, most mintha elszállt volna, mintha ez az akut fájdalom mindent elnyomna.
Végignézett magán, aztán a megégett tenyerére és váll rándítva lépett oda a telefonhoz és emelte föl a kagylót, de aztán azt is elejtette, mert fájt, égett a tenyere. Megnyomta a kihangosítót, és várta a központ bejelentkezését. Az unott női hang tudakolta, hogy mit kíván.
– Balesetet szenvedtem, megégett a kezem. Nem szeretnék kórházba menni, tudna küldeni valakit?
– Kapcsolom a nővért.  
A kattanás után egy érdekes akcentussal beszélő női hangot hallott.
– Miben segíthetek? – kérdezte.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 37 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.85 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
joe013
2024. január 17. 20:53
#7
Igazán egy jól megírt történet,vmilyen szinten megható ,Tetszett....
2
Álmoska5
2024. január 16. 19:26
#6
Rettenetesen tetszik, ahogy lassan, de mindenki elismeri kimagasló teljesítményed.
Ami jár az jár: 10.P.
/legértékesebb közülük: Andreas6  szavai - ritka mint a holló - becsüld meg/

"ÁLmoska5"
2
Andreas6
2024. január 16. 09:36
#5
Szép volt, Mackó, köszönöm.
1
Éva596
2024. január 16. 09:27
#4
Igazat adok Kékégnek. Nagyon jó írás, mint a többi hasonló tőled. A történetvezetés, a karakterek felépítése, a jelzésszerű, de mégis átélhető szex, szinte már a védjegyeddé vált. Azért az nem semmi, hogy egy kifejezetten szex oldalon tudsz ilyen lebilincselő történetet írni úgy, hogy abban nem a szex dominál, és mégis nagy az olvasottság és magas a pontszám. Csak gratulálni tudok.
1
Kékég
2024. január 16. 07:59
#3
Lola! Adod magad, te már csak jót tudsz írni. Mércét nagyon magasra állítod az írókkal szemben. Nehéz megugrani ezt a szintet. Köszönöm, hogy ilyen jól írsz.
1
Tiltakozó77
2024. január 16. 01:11
#2
Mai naptól  Te lettél a kedvenc írónőm.10.p.
1
T
Törté-Net
2024. január 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1