A+ A-

Kövess - avagy egy nő erotikus vágya

Emlékszem, azt mondtad, hogy szeretnél nekem egy csodálatos, romantikus éjszakát adni. Azóta is várom a pillanatot. Ha tényleg akarod hát kövess...
Igen. Jelentős nap a mai. Ünnepelünk. Nem hittem volna, hogy eljön ez a csodás nap is. A meglepetéshez nem kell túl sok, mindössze egy kendő, két gyertya és egy olyan rózsa melyikről én jutok az eszedbe - na és persze TE! Az előkészület se tart sokáig. A két gyertyát állítsd az ágy két szélére...
Elképzelni is csodálatos...
Ott állunk az ajtód előtt, sötét van. Karjaidat lágyan a derekamon nyugtatod, majd egy szenvedélyes csók után arra kérsz, csukjam be a szemem. Előveszel egy kendőt, s finoman, nem túl szorosan a szememre kötöd.
Kinyitod az ajtót.
A szobából a te illatod árad, az az illat, amit úgy imádok. A kendő vékony szálai sejtetni engedik a gyertyák halvány lángját. Még fel sem ocsúdtam első csodálkozásomból, mikor érzéki mozdulatokkal vetkőztetni kezdesz. Hagyom magam, s nem mozdulok. Hirtelen a karodba veszel, s a párnákkal tömött ágyba fektetsz. A puha anyag csiklandozza, izgatja vágytól fűtött testemet, s teljesen felizgulva várom a következő lépésedet...
Majd' 5 percig egyedül hagysz, ezzel is csigázva izgalmamat.
Halk kutakodást követően érzem lehelleted, ahogy lassan fölémhajolsz. A finom szöveten keresztül látom alakod halvány sziluettjét, miközben ajkam csókodra szomjazik. Vágyam csillapítására csak egy könnyed puszit ajándékozol. Érzem, ahogy a hátad mögött keresgélsz. Lágyan felsóhajtok, amikor megérzem a kedvenc virágom illatát...
- Rózsa... - szólok fojtott hangon s mélyen beszívom az illatát. Teljesen megbabonáz az érzés, ami az izgalom és a vágy enyhe keverékeként tör rám. A testem remegni kezd, amint a finom szirmok érintését megérzi. Gyengéden simogatod vele a testem minden porcikáját. Mikor már látod felajzottságomat letépsz egy szirmot, s a mellem völgyébe ejted. Mély lélegzetet veszel, majd ráfújsz a virágdarabra, ami a hasamat csiklandozva fut végig a csupasz szeméremdombomig. Sóhajtásaim magszaporodnak, de te még mindig nem könnyítesz rajtam, holott vágyam szinte kis patakot képzett odalent. Élvezem, ahogy elönt a vágy és kéj csodás keveréke.
Leteszed a rózsát, és már ajkaimon érzem ajkaidat. Puha és nedves csókot ajándékozol. Először csak lágyan érsz a számhoz, aztán mikor finoman szétnyitom a vágytól remegő ajkaimat megérinted nyelveddel nyelvem hegyét végül egyre vadabbul csókolózunk, miközben kezded vállamat simogatja. A fülemhez hajolsz, s izgatóan nyalod végig a fülcimpámat, majd átváltasz érzéki harapdálásokba. Kissé lecsúszol, s a nyakamnál folytatod játékodat. Ezt nagyon szeretem, s a testem hálásan kezd lágy hullámzásba. Kezed kalandozni indul, bár nem jut túl messzire. Tenyered lassú köröket ír le szádért könyörgő mellbimbómon. Simogatásod eredményeként még jobban nyújtózkodnak előre. Megsajnálod őket, s megindulva apró puszikat hagysz utadon. Kezed is tovább csúszik. Ahogy a hasam alját megérinted megrázkódik a testem. Felnevetsz... Aztán a combomon érzem ismét az érintésedet.
Eközben nyelved pajkos játékot űz kőkemény bimbómmal. Üvölteni tudnék a vágytól. Ajkam kéjesen remeg, s tetem várja a feloldozást.
Egész lényem megfeszül mikor ujjaid megérintik a kisajkakat. Egész finoman, szinte alig érezhetően simogatod őket. Szád nem tud még elszakadni melleimtől s én ezt kéjes nyögésekkel honorálom. Ujjad lassan csúszik be kéjbarlangom nedves bejáratán. Nyelved ezután a köldökömmel játszik. Érzem, ahogy a párás lélegzeted szétfut a hasamon, s végigfut a hideg a hátamon.
Hirtelen abbahagysz minden izgatást és felállsz az ágyról. Felülök, de mire megszólalhatnék a lábam közt ülsz és egy hosszú csókkal tapasztod be a számat. Hanyatt döntesz, és pici puszikkal borítod el a teljesen csupasz dombocskát. Egyre gyorsabban veszem a levegőt, s picit nagyobb terpeszbe rakom lábamat, s így élvezem tovább a dédelgetést. Combom belső oldalán megindulnak gyönyörnedveim első cseppjei. Óvatosan dugod be nyelved a kissé megnyílt ajkak közé, és végig nyalod lentről egészen fel a már borsószem nagyságú, meredező kloritiszomig. Aztán nyelved szinte kínzóan lassú táncba kezd a csiklómmal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 10. 29. szombat 10:03
mindenesetre érdekes egy iromány...
#4 A57L 2013. 12. 18. szerda 06:16
Jó írás.
#3 ÉdzsEl 2002. 11. 7. csütörtök 18:11
Szabad kérdzeni h mi olyan kavart rajta? Csak a tapasztalat kedvéért!
#2 zen 2002. 09. 28. szombat 21:18
kicsit meg van kavarva sztem de nagyon ász megcsinálni
#1 Törté-Net 2002. 09. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?