A főpróba

Szavazás átlaga: 7.12 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 8.
Hossz: 6 842 karakter
Elolvasva: 1 730 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Dani, az öcsém, olyan tekintettel sompolyog körülöttem, mint aki mondani akar valamit, csak nem tudja, hogyan vágjon bele.
– Szóval? – kérdezem tőle, hogy egy kicsit felgyorsítsam az eszmecserét.
– Holnap délutánra meghívott a Kata. Azt mondta, üres a kéró.
– Ejha! Kata az a karcsú, bögyös lány, aki mindig sétáltat?
– Igen, ő az.
– De hiszen ő legalább tizenhat-tizenhét éves. Te meg alig múltál tizenhárom.
– Mindig jó voltál matekból...
– Lehet, hogy éppen az ilyen kis hamvas kamaszokra bukik. Sose lehet tudni.
– És akkor most mi lesz?
– Oda mégy, és ha minden jól alakul, alaposan megdugod.
– Nem fog kiröhögni? Tapasztalatlan vagyok.
– Ezt nem tudom. Rajtad múlik. Ha bénázol, lehet, hogy kiröhög.
– Nagyon izgulok. Láttam néhány pornófilmet. Ennyi.
– Meg, gondolom, sokat maszturbálsz. Az is tapasztalat.
– De az mégse olyan. Mire vigyázzak?
– Talán az a legfontosabb, hogy legyél őszinte és természetes. Például ne dicsekedj nem létező hódításokkal, mert azonnal lebuksz és az nagyon ciki lenne. Mindenki volt kezdő, nyugodtan bevallhatod neki, hogy te is az vagy még. De ha van egy csepp esze, akkor ez nem fogja meglepni. Talán még izgatja is.
– És mit jelent a természetesség?
– Például ha azt mondja, hogy vetkőzz le, akkor nem takargatod magadat, hanem lassan, nyugodt mozdulatokkal meztelenre vetkőzöl előtte.
– És ha elpirulok? Tök ciki.
– Nem ciki. De miért pirulsz el?
– Mert még sose vetkőztem le lány előtt. Ez lesz majd az első.
– Legyen inkább a második. Most legyen az első. Nem árt egy kis gyakorlás. Vetkőzz!
– Itt és most? Előtted?
– Igen. Erre próbáltam utalni az előbb.
Dani vállat von és valóban lassan, nyugodt mozdulatokkal vetkőzik le előttem. Előbb pólójából bújik ki, majd farmarját veszi le, alsónadrágjától szabadul meg utoljára. Leengedett kézzel, meztelenül áll előttem, még csak el se pirul.
– Elég nyugodt voltam?
– Eddig jeles. Nem kapkodtál és nem szégyenlősködtél. De nincs is miért. Tudod, hogy a korodhoz képest milyen szép nagy faszod van?
– Köszi. Ugye, ez most dicséret?
– Igen. Annak szántam.
– És direkt mondtál faszt?
– Direkt. Ez nem pénisz. Ez fasz. Amúgy bátran meztelenkedhetsz a lányok előtt, izmos tested van, tetszeni fogsz nekik.
– És ha nem áll fel a faszom Kata előtt?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.12 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
G
Gaiai
2024. április 12. 19:03
#18
Erről a novelláról még egy mikro tanulmányt is lehetne írni, mert valójában, bár a lényegre, vagyis a szexre köncentrál, mégis megtalálható benne nagyon sok valóságos elem, amely miatt két testvér egymásba gabalyodhat!
   Például, annyira jellemző az, hogy ma már a gyerekek szinte egymást tanítják a szexuális eseményekről, nem a szülők, vagy nagyon megkésve az iskolai nevetséges szexuális oktatások. Vagy az, hogy létezhet ilyan nyílt és őszinte viszony, amikor két testvér úgy érzi, hogy számíthatnak egymásra a szex  teréni is, gyakran szinte csak egymásra számíthatnal.
   Sorolni lehetne még mindazokat a jellemzőket, amelyek miatt ez a kis történekt hiteles, még akkor is, ha ez nem így és nem a történet írójával történt meg, mert ilyen módon bármmelyik tastvérpárral megtörtőnhet így, vagy hasonló módon.
   Éppen ezért, én meg vagyok győződve arról, hogy ez valamilyen hasonló formában a valóságban is megtörtént és az eltérés csak a terjedelmi korlátok miatt történhetett meg.
   Valójában, csak akkor kell mindne részletre kiterjedően leyírni egy eseményt, ha azt a történet értéke és a megértés megköveteli. Szép munka, gratulálok! Csak így tovább!
1
Hamvas Vica
2023. február 16. 19:13
#17
Igen, én is így gondolom. Aki a 13-15 év közötti kamaszokról úgy gondolja, nem a pornófilmeken szocializálódnak, hanem a szülők vagy a tanárok felvilágosításnak szánt kéztördeléseire várakoznak, alaposan téved. Lehetséges, hogy még nincs valós tapasztalatuk, de nagyon valószínű, hogy vágyaikban-álmaikban sztárokkal, celebekkel, barátokkal, tanárokkal, és talán még a rokonokkal is  gruppenben basznak. 
1
Ez egy válasz laja.jl 2023. február 16. 12:23-kor írt üzenetére.
l
laja.jl
2023. február 16. 12:23
#16
Aki nem hiszi a történetben szereplők korát, az szerintem nem hallja a mai ezen korosztályba tartozók beszélgetéseit. Ismerettségi körbe tartozó szülő kétségbe volt esve, mikor hasonló korú fia konkrét tények elé állítva szüleit hazavitte akkori párját. Megmondva, hogy nem szeretne bújkálni, és segítséget kért a védekezéshez is.

Részemről tetszik az írás.
 
1
Ulysses
2023. január 16. 07:58
#15
Kedves Vica! Úgy látszik nem hangsúlyoztam eléggé, hogy a történetedben a hihetőség hiánya abból is adódott, hogy nem fejtetted ki a szereplők kapcsolatát, jellemét. Ezért tűnik olyannak, mintha egy pornófilmből lennének kiollózva. Ha ezeket, amit itt a hozzászólásban említettél, beépíted a sztoriba, máris nem lesznek légből kapottak a figurák.    
2
Ez egy válasz Hamvas Vica 2023. január 13. 19:57-kor írt üzenetére.
Titti
2023. január 14. 20:02
#14
Végre egy rokonlélek. 🙂
Teljesen egyetértek veled, mert én is pontosan így vagyok az írogatással. De mivel olvasni is szeretek, a magaméi egy idő után kevesek. Van aki szerint azonnal is azok. 😀
A tiéd viszont tetszett. 
Köszi, és további kellemes írogatást kívánok.
 
1
Ez egy válasz Hamvas Vica 2023. január 14. 10:14-kor írt üzenetére.
Hamvas Vica
2023. január 14. 10:14
#13
Kedves Titti!
Köszönöm a véleményedet. 
A novellában nem az öcsém meztelenségére kattantam rá, hanem csak segíteni szerettem volna, hogy ne érezze magát teljesen tapasztalatlannak. 
Amúgy minden segítő szándékú kritikának örülök, de azt nem merem megígérni, hogy minden jó tanácsot meg is fogadok. Hat rám, természetesen, de nem az a célom, hogy én írjam a legnépszerűbb novellákat, hanem inkább az, hogy jól érezzem magamat írás közben.
Ha olykor mégis tetszik az olvasóknak, az már csak hab a tortán.
1
Ez egy válasz Titti 2023. január 14. 00:23-kor írt üzenetére.
Titti
2023. január 14. 00:23
#12
Kedves Vica!

Tudom, hogy nem nekem szól a válasz, de hadd vitatkozzak egy picit veled.
Nekem a párbeszéd és – talán – a szereplők mentalitása még elmenne, de a múlt században sem hiszem, hogy előfordulhatott volna, hogy testvérek ne fussanak össze a fürdőben, vagy a klotyóban. Ennélfogva nem lehetne az újdonság varázsa egymás testének látványa.
Azon kívül különnemű testvérek között is előfordulhat játék, ami alatt érintés sem elképzelhetetlen. Sőt! Biztos vagyok abban, hogy történik is. Tehát egymás érintése sem okozhat sem gondot, sem meglepetést. Olyat nem, ami annyira felizgatja a fiút, – a lányt meg pláne –, hogy ennyire egymásra kattanjanak. 
Az ötleted szerintem nem rossz. Annak ellenére, hogy én személy szerint nem vagyok híve a családi szexnek. A kivitelezés se, de a megoldás így nem igazán élvezetes. 
Viszont a stílus, helyesírás nagyon precíz. Olvasható és éppen ezért azt javaslom, hogy írj többet, de átgondoltabban. Én ebben bízva adok egy kilencest neked, megelőlegezve a bizalmat.
 
1
Ez egy válasz Hamvas Vica 2023. január 13. 19:57-kor írt üzenetére.
Hamvas Vica
2023. január 13. 19:57
#11
Kedves Ulysses! Köszönöm a részletes elemzést és a javaslataidat. Megfontolom. Egyetlen picike ellenvetésem van mindössze... Mi van, ha az én öcsém tényleg ilyen?! Én se vagyok átlagosnak mondható, sok helyzetben egészen másképpen reagálok, viselkedek, mint ahogyan az egy korombeli lánytól elvárható lenne. Gyakran szándékosan provokálom az ismerőseimet, apám szerint többféle módon is exhibicionista vagyok, egy volt barátom szerint pedig egy szűz és egy kurva keveredik bennem, és sose tudja igazán, melyikkel beszél. Ha van öcsém  - és miért ne lenne? - miért lenne olyan, amilyen egy átlagos fiú az ő korosztályából? Ha olyan volna, hihetőbb lenne a viselkedése, tipikusabbak a mondatai és a reakciói, realistább a novella. De ha nem ilyen...  
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 10. 10:11-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. január 10. 10:11
#10
Egy 13 éves !gyerek! akárhány pornófilmet néz meg, nem fog úgy viselkedni, mint egy felnőtt férfi. Nem kezd borozgatni a nővérével, nem vetkőzik meztelenre teljesen fesztelenül. Ha a szextéma szóba kerül közöttük, ideges lesz, izzad a tenyere, még a szemébe sem mer nézni. Nincs megmagyarázva a történetben, mitől ekkora a bizalom a testvérek között. Én az életkort eleve eltrükköztem volna. Csak a 2-3 év korkülönbséget említem meg. Máris hihetőbb a figura, ha az olvasó akár 16-17 évesnek is gondolhatja a fiút. A srác lazasága, ami egy korosabb, tapasztalt pasihoz illik, legfeljebb valamilyen pszichotrop anyaggal idézhető elő. Hm, ez lehet akár alkohol is, de valami hihetőbb helyzetben, pl. buli a haverokkal, vagy felnyomtak egy pincét csak a balhé kedvéért, titokban rábukott apuka whisky-s üvegére. 
Ne kezdeményezzen a fiú! Ha már azon izgul, hogy elpirul majd a vetkőzésnél, akkor honnan volna bátorsága megkérdezni a nővérét, hogy megsimogathatja-e. Erre is a lánynak kellene biztatnia. Gondolj a Macskajajban Zarje figurájára. Mikor a lány, Ida azt mondja neki: "Kiss me!" A srác csak néz bambán, mire a lány: Csókolj meg te mulya! 
Pedig ott a srác fülig szerelmes belé.
Egyébként nehéz feladat olyan témában (családi) tanácsot adnom, amit nem igazán kedvelek. Habár az incest népszerűsége okán gondolkoztam azon, időnként fordítok ilyeneket is. A német nyelvű literotica oldalról tudok ajánlani egy testvérszerelemről szóló sztorit. Akár a google fordítójával is érdemes megnézned. Bár abban a srác fiatal felnőtt, de remekül ábrázolja a szerző a kétségeket, a tépelődést, az elfojtott érzelmek, vágyak felszínre törését. Nem tudom, itt megengedett-e link beszúrása. A szerző neve: Kojote, a három részes mű címe: Eskalation. Ha nem sikerül ez alapján megtalálni, majd valamit kitalálok. 
1
Ez egy válasz Hamvas Vica 2023. január 9. 17:01-kor írt üzenetére.
A
Attila84
2023. január 9. 23:23
#9
Nagyon gyenge.
egyik leggyengébb.
a kisgyerek nem beszél igy ,nem viselkedik igy,max ábrándozik ilyenekről

A legjobb indulattal sem.lehet valóságosnak elképzelni.
SEM.
1
Hamvas Vica
2023. január 9. 17:01
#8
Sokat olvasok, de nyilván azért így írok, mert olvasóként is ezt olvasnám szívesen. Nem egyforma az ízlésünk, és ez rendben is van így. Az viszont érdekelne, mit gondolsz az öcsém karakteréről. Miben kellene vagy kellett volna másnak lennie?
 
1
Ez egy válasz Ulysses 2023. január 9. 09:15-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. január 9. 09:15
#7
Ennek az írásnak nem a valószerűtlenség a legnagyobb baja. Hanem, hogy egy gyenge pornófilmjelenet forgatókönyve. A szereplők korának megfelelő értelmi színvonallal.
A lány még úgy, ahogy hihető alak benne (én egy négy éve felnőtt filmekben játszó csajnak képzelem), de a srác karaktere nem sikerült. 
Ne add fel! Olvass sokat, és próbálj jobbakat írni! 
 
1
cscsu50
2023. január 8. 18:46
#4
Mesének álmodozásnak elég jó.
 
1
Andreas6
2023. január 8. 06:36
#3
Nem az a baj, hogy a történet kitalált, hanem az, hogy valószínűtlen. Amúgy nem rossz.
1
a
angel234
2023. január 8. 03:35
#2
Kedves tini történet.
1
T
Törté-Net
2023. január 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1