A+ A-

Kis fekete szoknya

Fordítás
Eredeti történet
Olyan lánynak látszott, akit szinte bármire rá lehet venni, ha egy kicsit erőszakosabb vagy. Ismered ezt a típust: nagyon bizonytalan és talán egy picit össze is van zavarodva. Nem volt bombanő vagy mi, de azért vonzó volt, és volt benne valami, ami felizgatott.
Egy koncerten voltam a helyi közösségi házban, amelyen egy haverom is fellépett a bandájával. A hely tele volt fiatalokkal, akik csak úgy lébecolva hallgatták a zenét. A nagy része lilahajú, piercinges őrült gyerek volt, akik elárasztják ezeket a koncerteket, de volt egy pár "normális" is, és néhány jól kinéző csajszi is. Ahogy a fellépő zenekar megkezdte első számát, körülnéztem az őrjöngő fiatalok csordájában, és megpillantottam két szép lábat. Helyezkedtem egy kicsit, és a lábak tulajdonosát is megláttam. Körülbelül 18 - 19 éves lehetett, és a legrövidebb miniszoknya volt rajta, amit életemben láttam. Először arra gondoltam, nem fázik - e, hisz még tél van, de nemsokára gondolataim kissé zaftosabb témák körül lengedeztek.
Általában azok a csajok, akik ilyen ruhákban mászkálnak magabiztosak és kiegyensúlyozottak. Ő nem ilyen volt. Láttam rajta, hogy bizonytalan, és kényelmetlenül érzi magát, ahogy kétségbeesetten próbálja lejjebb húzni a lábain miniszoknyáját. Arra tippeltem, hogy a kiéhezett barátja erőszakolta rá ezt a ruhát. Nem úgy nézett ki, mintha azért viselné, hogy felkeltse a srácok figyelmét. Miközben nézegettem, egy fiatal gyerek ment oda hozzá, és arcon puszilta. Továbbra is elég közel maradtak egymáshoz, és rájöttem, hogy ez lehet az a kiéhezett barát. Annyi idős lehetett, mint a lány, és folyt róla a víz az őrjöngéstől. Szegény gyerek. Még csak nem is sejtette, hogy nemsokára meg fogják baszni a barátnőjét.
Amikor visszament táncolni a tomboló fiataloktól teli tánctérre, a lány egyre növekvő elégedetlenséggel nyugtázta figyelmetlenségét. Ahogy ott ült egyedül, tanulmányoztam fiatal pofikáját. Szőke és helyeske volt, csakúgy, mint azok a csajok, akik rendre visszautasítottak középiskolában, és akik úgy felizgattak akkoriban, érett egyetemistaként. Nem hiszem, hogy bárki is azt mondta volna rá, hogy bombázó, de nálam bőven a bevállalható kategóriába tartozott. Talán a lábai tették. Mindig is vonzódtam a lábakhoz, még akkor is, ha nem is a legszebb lány tartozott hozzájuk. Nem volt olyan csinos, de a lábai meglehetősen formásak voltak a korához képest. Erre rátett egy lapáttal az is, hogy egy pár 8 centis magassarkúban volt, és a világ legrövidebb miniszoknyáját viselte. Elég az hozzá, hogy a farkam kőkeményre duzzadt, és eltökéltem, hogy mindenáron csillapítani fogom a vágyamat a bizonytalan kiscsaj rovására.
És akkor megtörtént. Lebuktam. Minden srác ismeri a rettegett szemkontaktustól való félelmet, miközben egy csajt stíröl. Pillantásunk összetalálkozott, én pedig halkan káromkodva elfordultam. Pont ez hiányzott! Most biztos azt hiszi rólam, hogy egy kibaszott perverz alak vagyok. Pár másodperc múlva visszanéztem. Engem bámult. Rámosolyogtam, majd úgy tettem, mintha megint a zenekart figyelném. A következő percekben gyakran lopva a lányra néztem. Mintha mosolyogni is láttam volna. Amikor megfordult, és az előtér felé indult, úgy mentem utána, mint a tigris, amely a zsákmányát üldözi. A dübögő zene elhalkult, ahogy becsapódott mögöttem az ajtó, én meg az előtérbe mentem.
Egy padon ült, és azzal a lehetetlen feladattal volt elfoglalva, hogy elfedje combjait a nyilvánosság elől. Idegesnek látszott, ahogy közeledtem felé.
- Nem jó a műsor? - kérdeztem.
- Nem rossz, - válaszolt - csak egy picit fáradt vagyok.
Mosolyogtam.
- Hát az nem jó. Úgy tűnik a barátod jól elvan.
- Hát igen - mondta, miközben a padlóra bámult.
Egy pillanatig csend volt, mielőtt megtörtem a feszültséget.
- Damon vagyok - mondtam a kezemet nyújtva.
- Kari - válaszolt, miközben egy kicsit kényelmetlenül érezve magát a kezemet rázta.
Elég szótlan volt, ezért már azt hittem minden elveszett.
- Gondolom vissza szeretnél menni a barátodhoz...
- Nem, jó itt kint - válaszolt, hirtelen belém fojtva a szót.
Az önbizalmam az egekbe csapott, így megkértem, hogy sétáljon egyet velem az épületben. Beleegyezett, és idegesen velem tartott. Nem igazán mászkálhattunk volna ott, de mivel nem voltak őrök, mégis sétálgattunk a félhomályba vesző folyosókon. Szóltam hozzá egy pár szót, ő pedig kissé kezdett felnyílni. Persze megemlítettem azt is, hogy egyetemista vagyok, mivel ezért úgy odavannak a fiatal csajszik. Ahogy mentünk, Kari szoknyája folyton felcsúszott, és félpercenként meg kellett állnia, hogy megigazítsa.
- Nem kellett volna felvennem szoknyát - mondta, ahogy egyre feszültebbé vált.
- Ne nevettes - válaszoltam - fantasztikusan nézel ki.Kari elpirult.
- Köszi.
A falhoz dőlt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L 2014. 08. 27. szerda 09:12
10P Nagyon tetszett.
#15 listike 2014. 02. 12. szerda 17:56
Túró az egész.
#14 papi 2013. 04. 11. csütörtök 05:14
Gyors numera, alig élvezet.
#13 Tri-Trek 2003. 01. 19. vasárnap 17:27
Hát azon kívül, hogy a srác 2 másodperc után elment nem vall valami nagy múltra :)))
#12 xxe 2002. 08. 26. hétfő 10:23
..aki qrvásan öltözködik, az AKARJA, hogy úgy is bánjanak vele - Úúútálom a szendeszűz ribancokat.. a story GOOOD..
#11 Sanyi 2002. 08. 25. vasárnap 22:06
VAlóban megtörténhet ilyesmi,voltam már az állat és sajnos a barát helyében is,de azt a seggbekukit azért fenntartással fogadom,legelőször ennél nehezebben engedik.Mindenesetre ez novella és csak az a lényege hogy izgató legyen.
#10 qq 2002. 08. 25. vasárnap 01:55
nagyon király story!
#9 cacacu 2002. 08. 23. péntek 22:02
hm, hat lehet picit durva, de ettol jo sztem
#8 Blade 2002. 08. 23. péntek 17:32
Az még izgalmasabb lenne ha azt is leírná, hogy az az "állat" mit csinált vele amikor megtudta!!!
#7 nagydee 2002. 08. 23. péntek 04:26
semmit, egy ilyen "állatnak" nem olyan nője van, akivel ezt meg lehet csinálni... :))

tetszik ez a sztori, és akár igaz is lehet, tapasztalatból mondom :)))
#6 en 2002. 08. 23. péntek 02:55
Kivancsi volnek, mit szolna egy ilyen allat, ha az o baratnojet huznak meg, amig o szorakozik.
#5 Drool 2002. 08. 23. péntek 00:30
hát ez felér egy erőszakkal egy kicsit durva!!!
#4 shogo 2002. 08. 22. csütörtök 14:08
Szuper. Egyetemista koromban mi is szedtünk így fel becsípett csajokat...
#3 Zero 2002. 08. 22. csütörtök 09:18
kib. nagy mese... ÉS QRVA JÓ!
#2 ganszta 2002. 08. 22. csütörtök 08:44
kib. nagy mese....
#1 Törté-Net 2002. 08. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?