A+ A-

Bekötött szemmel

Külföldi nyaraláson voltunk a feleségemmel. A szállodában hirdettek egy esti játékos szórakoztató programot, de csak a neve volt kiírva. A recepción érdeklődésünkre a hölgy huncut mosollyal ajánlotta, de ő sem árult el róla semmit, az időpontját és a helyét kivéve. Mivel nem volt különösebb dolgunk, úgy döntöttünk, hogy elmegyünk. A recepciónál lehetett befizetni, elég húzós ára volt, de a recepciós hölgy azt mondta, hogy nem fogjuk megbánni. A program egy nagy kastélyszerű épületben volt a közelben. Volt egy nagy bálterem, és több kisebb kamaraszínpad jellegű helyiség is. A nagyteremben svédasztalnál lehetett étkezni, és italokat fogyasztani. A világítás elég gyér volt, inkább hangulatvilágításnak lehetett nevezni. A lámpák rejtett zugokban voltak elhelyezve úgy, hogy csak a visszavert fény világított. Színei változóak voltak, vörös és zöld váltakozó keverékei. Nem öltöztünk fel nagyon, de mégis melegünk volt. Valami kellemes illat lebegett a levegőben. Nagyon izgató volt a környezet.
Voltak különböző játéktermek is. Lehetett biliárdozni, darstozni, kártyajátékokban résztvenni. Voltak szellemi vetélkedők és szerepjátékok is. A vendégek bármelyikre jelentkezhettek, bármelyikben résztvehettek. A játékokban való részvételért nem kellett fizetni, hanem a siker függvényében pontokat lehetett szerezni, illetve zálogot kellett adni. A zálogtárgyakat le kellett adni, ezeknek pontértékük volt. Az este vége felé már láttunk is olyan embereket, akik öltözéke igencsak hiányos volt. A jó pontok, illetve a zálogértékek a szereplővel vándoroltak a helyszínekkel együtt. Mint ott megtudtuk, ebből a játékbarlangból csak tisztán volt érdemes távozni, mert a zálogtárgyak (illetve pontok) megváltása pénzben nagyon drága volt. A játékokban persze nem volt kötelező részt venni. Lehetett valaki csak néző is. Mi is először csak nézők voltunk. Nézelődésünk közben eljutottunk egy olyan helyre, ahol a zálogokat lehetet megváltani. Először nem tudtuk, hogy mi ez. Egy nagyobb szobában voltunk, melynek egy jó nagy bejárata volt, ajtó nélkül. Tulajdonképpen véletlenül tévedtünk oda. A folyosóról benézve láttuk, hogy aránylag sok ember van bent. A szoba közepén egy kis színpadszerű képződmény volt kivilágítva. Körülötte kis asztalok, székekkel, bárszerű kiszolgálással. Az asztalok sötétben voltak. Feleségemmel leültünk egy ilyen asztalhoz. Kértünk egy pezsgőt, és figyeltük, hogy mi történik a színpadon. Éppen egy nő és egy férfi szerepjátékot játszott, telefonon kellett egymást felizgatni. Egymásnak háttal ültek, és mintha tényleg távol lettek volna egymástól, telefonon keresztül beszéltek, simogatták magukat. És nagyon jól felizgatták egymást, meg a közönséget is. Műsoruk befejezése után nagy tapsot kaptak. Minden asztalnál volt egy pontozógép, mellyel lehetett értékelni a produkciót. Mivel mi nem láttuk az elejétől, meg nem is tudtuk, hogy mi volt a feladat, nem értékeltünk. Egyébként nem volt kötelező az értékelés. Amikor elhagyták a színpadot, egy hangszórón keresztül szólították be azokat, akiknek 80 pontot meghaladta a zálogértékük. A helység külön oldalára, egy - egy kisebb szobába kellett bemenni külön a nőknek és külön a férfiaknak. Egy idő után a személyzet kivezetett a színpadra egy férfit és egy nőt. Azért kellett kivezetni őket, mert be volt kötve a szemük. A színpadon volt egy szőrmével burkolt ládaszerű bútor. A szereplőket megállították egymással szemben.
Halk, kellemes zene adta tudtukra, hogy kezdhetik a programjukat. Tapogatózva egymáshoz léptek. Elkezdték egymást feltérképezni, de nem nagyon sikerült, mert össze - vissza megakadtak egymás kezeiben. A férfi ekkor finoman megfogta a nő kezeit, és a teste mellé rakta. A nő megértette, hogy először a férfi akarja őt feltérképezni. A férfi lassan, izgató simogatásokkal végigsimította a nő testét. Felmérte, hogy milyen a ruházata. Amikor elkészült, megfogta a nő kezeit, és a vállára helyezve értésére adta, hogy most ő következik. A nő még izgatóbban végezte a felmérést. Hátamögé ment, átkarolva kezdte simogatni. Ő is végigsimogatta partnere teljes testét. Nem szóltak egymáshoz egy szót sem, mint később megtudtuk, ez előírás volt. Mikor befejezte a nő is a felmérést, szembeállt a férfival, megsimogatta arcát, vállát, és a karjain végighaladva eljutott a kezeihez. Összekulcsolva kezét a férfiével, a melleihez húzta azokat, majd elengedve, szabad utat adott neki. Most a férfi ment a nő hátamögé, de úgy, hogy egy pillanatra sem távolodott el tőle. Mögékerülve, a nő karjai alatt nyúltelőre annak melleihez, és jól láthatóan belemarkolt. Közben a színpad lassan elkezdett forogni, hogy mindenki láthasson mindent. A férfi kezeit ezután felcsúsztatta a nő blúzának gallérjához, és elkezdte azt kigombolni. Amikor végzett a gombolással izgatóan lesimította a nőről a blúzt, miközben annak vállait csókolgatta, harapdálta. Felül a nőn egy nagyon izgató fekete melltartó volt csak. Most a nő jött. Ő vette le izgatóan a férfi ingét, majd a cipőjét, zokniját és a nadrágját is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:31
Nagyon jó.
#4 Xcal 2003. 04. 7. hétfő 18:29
Azért egy verzió elég lett volna bőven.
#3 Su 2003. 04. 6. vasárnap 17:19
Gratu az írónak!
#2 Hola 2002. 05. 8. szerda 15:28
fasza
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?