Kicsi a világ

Szavazás átlaga: 7.85 pont (105 szavazat)
Megjelenés: 2005. szeptember 23.
Hossz: 45 943 karakter
Elolvasva: 16 433 alkalommal
Amikor eljön a tavasz és először süt ki a nap, mikor a hosszú sötét, szürke téli napok után újra úgy érzi az ember, hogy jó lenne ismét napfürdőzni, megmelengetni a test minden porcikáját, én is azonnal cselekszem. Elsőként a felesleges szőrzettől kell megszabadulni, amely számomra kellemetlenül göndörödik a hasam alatt. Miután ez megtörtént és a péniszem teljesen csupasz, össze kell szedni pár dolgot ami kellemesebbé teheti a napozást:kell egy törölköző, meg valami napszemüveg féle, esetleg walkman vagy egy könyv, egy kis víz. Több nem is kell hozzá, a könyvet is csak azért teszem el, hogy legyen nálam valami, mert általában nem szoktam olvasni ilyenkor.

Szóval ha megtettük az előkészületeket, akkor kell keresni egy helyet ahol magunk lehetünk, nem zavar bennünket senki.
Bevallom hősiesen: nem nagyon szeretek nudisták közé járni, főleg egyedül, mert még azt hiszik, hogy a fiúkhoz vonzódom, ebből pedig elég kellemetlen félreértések és helyzetek adódhatnak. Az más ha nővel van az ember akkor nemigen zaklatják a napozás közben kellemetlen pillantásokkal. Meg amúgy se lehet olyan nagyon jó nőket látni az ilyen strandokon; a jó nők általában kertjük magányában, egy illatos törölközővel osztják meg testüket.

Én most egy közeli erdőt szerettem volna felkeresni, ahol még tavaly felfedeztem néhány tisztást.

Egyedül mentem, hamar megtaláltam a helyet. Szerencsére nem túristaút közvetlen közelében helyezkedett el az enyhén délies lejtő, amelyet még csak bokáig nőtt tarka, tavaszi virágok borítottak be. Nem szatír vagyok, vagy exhibicionista, általában megkeresem azokat a helyeket ahol nemigen láthat senki. Kb délelőtt tizenegy óra lehetett a nap erősen sütött, és a reggel még csípős hideg április végi levegő már kellemesen meleg volt. Nem volt olyan kánikula mint nyáron szokott lenni, így sokkal elviselhetőbb volt a hőmérséklet. Gyorsan levetkőztem teljesen meztelenre és lefeküdtem a törölközőre, walkmann bekapcsolva, a hátamra fordultam – naná, mert először mindig a farkamat szeretem napoztatni: – ) – aztán becsuktam a szemem és átadtam magam a meleg sugarak okozta élvezetnek.

Nem tudom megmagyarázni miért jó ha az ember teljesen pőrén kifekszik a napra. Ez olyan minthogy az ejtőernyős sem tudja konkértan elmesélni miért is rajong a szabadesésért. Valami oka van, de nem tudom mi az. Ki kell próbálni és akkor vagy ráérez az ember az ízére vagy nem. Nekem nagyon bejött és imádom. Amikor az ember meztelenül napozik nem biztos, hogy a szex jár a fejében.
Lehet hogy csak szimplán jól akarja érezni magát, szeret feküdni a meleg napsugarak alatt. Én sem mindig az erotikán gondolkozom ilyenkor.
Jó, bevallom, néha természetesen elkalandozik az ember és ilyenkor az erekció sem marad el, de ez nem előnyös, mert ha sokáig tart, a napozás után az eredménye is meglátszhat a hason: – )

Most elkalandoztak a gondolataim: – ) Pár perc után éreztem, hogy péniszem megelevenedik és lassan de biztosan megtelik vérrel. Pár pillanat múlva már kőkeményen meredezett az ég felé és megfeszülten követelte, hogy tegyem meg a szükséges intézkedéseket. A szemem még mindig csukva volt, de az ujjaim lassan cirógatni kezdték a hosszú eret a pénisz alján, amitől farkam még hevesebben rúgkapált, vonaglott. Végül megkönyörültem rajta és ujjaimat köréje zártam. Éreztem melegét, éreztem lüktetését, éreztem, hogy semmi másra nem vágyik jobban, minthogy megszabaduljon tartalmától. Nem siettem el a dolgot, szép lassan kezdtem el a jól ismert mozdulatokat, pár húzás után tenyerem már síkos volt az előváladékaimtól. Nem süllyedtem bele a monoton mozdulatokba: minden egyes húzás más és más volt. Volt hogy teljesen megmarkoltam, szinte kiszorítottam belőle a szuszt és úgy izgattam, volt mikor megpróbáltam egy szűk lyukat előidézni hüvelyk és mutató ujjam összeszorításával, volt amikor teljes tenyeremmel beborítottam a makkom és volt mikor lágyan, szinte nem is érintve mozgattam ujjaimat a feszülő rudamon.

Nem tudom mennyi idő telt el, de eljött a pont ami ilyenkor mindig: nem volt visszaút! Elengedtem pulzáló farkamat és pár pillanat múlva spermám szinte szökőkútként lövellt a kék eg felé, majd halk surrogással landolt a hasamon. Mikor kipumpálta magából az utolsó sugarat is, ujjaim ismét körbekulcsoltam a még mindig merev péniszem körül és levezetésképpen tovább huzigáltam, ezáltal az utolsó spermacseppeket is kipréseltem makkom kicsiny nyílásából. Általában zavarni szokott a kezemen csordogáló sprema, de most nem érdekelt semmi, mozdulatlanul feküdtem tovább a törölközőn, szemem csukva és halkan ziháltam.

– Segítség! Segítség!

Úgy kaptam fel a fejem, mintha egy lesújtó balta elől hajlanék éppen félre. Nem tudom ki is miért kiáltott és honnan Még soha életemben nem volt ilyenben részem, de sokszor elgondolkoztam már azon, hogy mit tennék ilyen helyzetben. Most itt volt a lehetőség, de normálisabban cselekedtem mint ahogy vártam magamtól. Egyből magamra ráncigáltam a nadrágomat, felkaptam a pólómat és körbenéztem, vajon honnan jött a hang.

– Segítség!

Azt megállapítottam, hogy egy nő kiabál és valahonnan a fák közül. Elindultam abba az irányba amerről a kiabálást sejtettem: arrafelé volt amerről jöttem. Messzebb volt egy turistaösvény, valószínűleg onnan jöhetett a hang. Meggyorsítottam lépteimet és pár perc múlva megláttam a nőt. Ott ült a zöld jelzés alatt, egyik lábát erősen masszírozta. 40 – es évei végén járhatott, teljes túristafelszerelésben, közelében sehol senki.

Mikor észrevett, láttam, hogy egy kicsit megijedt, de pár pillanat múlva ismét a fájdalom torzította el az arcát.
– Á! Jó hogy jön! – nyöszörögte. – Kibicsaklott a bokám és nem tudok ráállni. Itt meg nem maradhatok. Tudna segíteni?

Habozásom csak egy szemhunyási ideig tartott.

– Természetesen – feleltem – Egyedül van?
– Nem, a lányommal jöttünk el, de ő meg előrement és úgy látszik nem hallja a kiabálásomat – panaszkodott.
– Akkor előrefutok, hátha utolérem és szólok neki – ajánlottam fel
– Hát megpróbálhatja – mondta nem túl valami lelkesen – De félek, hogy már messzire járhat. Tudja, kicsit összevesztünk és ő pedig itthagyott – tette hozzá magyarázkodva.
– Azért megpróbálom. Addig maradjon itt.

Futni kezdtem az ösvényen, talán egy kilométert is előrementem, de senkivel nem találkoztam. Visszafelé azon gondolkodtam, hogy tudnék segíteni a nőnek, de semmi épkézláb ötlet nem jutott az eszembe. Mikor visszaértem, még mindig ott üldögélt a fa alatt és a táskájában kotorászott.
– Nem találta meg ugye? – kérdezte. Az volt az érzésem mintha csak azért kérdezte volna hogy zavarát leplezze. Mert elpirult mikor odaértem hozzá! De azért úgy tettem mintha nem vettem volna észre
– Hát sajnos nem. Van magánál mobiltelefon?
– Nincs – felelte gyorsan.
– Nálam van, de a cuccom messze van innen. Ha odajön velem akkor esetleg felhívhatná a lányát.
– Nála sincs mobil. Pedig megfogadta, hogy mindig magánál tartja majd, mert már többször is mondtam neki, hogy csak akkor ér valamit az a fránya telefon ha nála van.
– Azért valéakit csak fel tudunk hívni.
– Hááát... talán – tette hozzá bizonytalanul – Talán a férjemet vagy a vejemet.
– Akkor jöjjön – mondtam és előrenyújtottam a kezem, hogy felsegítsem. Gyorsan belekapaszkodott és lassan, fájdalmas sziszegések közepette talpra állt.
– Au – préselte ki a fogai között – Nagyon fáj.
– Tegye a vállamra a kezét, úgy könnyebb lesz – ajánlottam fel.
Átkarolta a nyakamat és botladozva elindultunk a fák között.

Sose értettem, hogy tudnak a nők még túrázás közben is jó illatúak maradni! Pedig ők is megizzadnak, vagy lehet hogy mégse?
Az általam támogatott hölgynek is olyan friss és üde illata volt, mintha egy órás pepecselés után most lépett volna ki a fürdőszobából. Miközben a cuccom felé botorkáltunk, alaposan szemügyre vettem. Barna haja a válláig ért, teste a korához képest meglehetösen fiatalos, valószínüleg tornázik, vagy valahogy másképpen tartja kondicióban testét. Az arca kerek volt, látszott rajta az idö, de egyáltalán nem mondanám azt rá hogy öreg volt. Orra kissé fitos, álla is ugyanúgy mint az arca kerek volt. Sötétbarna szemei tisztán csillogtak, ajka pedig... szóval az ajka nagyon izgató volt. Az arca valahonnan ismerös volt, de fogalmam sincs honnan, még abba se voltam biztos hogy láttam már valahol, de mégis olyan érzésem kerített hatalmába. Nem tudom miért, egyszerü sima száj volt, de nekem marhára tetszett. A vékony poló alatt amit viselt, körvonalazódtak mellei. Ahogy ki tudtam venni, enyhén megereszkedtek, de nem volt összefottyadva, mint a harmadik világról szóló filmeken látható néger asszonyoké. Egyszóval olyan kellemesen gyúrható kategóriába tartozott, amelyik szétfolyik az ujjaid között, de mégis van valamekkora tartása.

– Jöjjön már nincs messze! – biztattam.
– Az jó mert minden egyes lépesnél mintha izzó vasat nyomnának a lábamba!

Izzó vasat? Hát mikor nekem ment ki a bokám nem ezt éreztem, de inkább nem szóltam semmit.
– Na, itt is vagyunk – mondtam mikor odaértünk a cuccomhoz. Leültettem a törölközőre, ő pedig megkönnyebbülten sóhajtott fel Gyorsan előbányásztam a mobilt és a kezébe nyomtam.
– Tessék, hívja fel akit gondol.
– Köszönöm – mondta azzal elvette a telefont, majd hirtelen elszontyolodott – De fejből egyik telefonszámot se tudom.
Na, mondtam magamban, akkor mégis haza kell vinnem. A fene vinné el! Tiszta szőke nős helyzet, pedig a hölgynek szép gesztenyebarna haja volt.
– Akkor kénytelen leszek én hazavinni.
– Jaj, annyira sajnálom, hogy elrontottam a napját. – mondta sajnálkozva.
– Ugyan, nem tesz semmit. Nem érdekes. – feleltem
– Tudja mit? Maradjunk még egy kicsit itt. Most per pillanat nem is fáj a lábam és ráadásul olyan szépen süt a nap. – ajánlotta fel
Ezért jöttünk el reggel a lányommal, mert láttuk, hogy szép idő lesz és gondoltuk akkor kirándulunk egyet. – magyarázott tovább. – Csak sajnos összevesztünk egy hülyeségen és itt hagyott.
– De tényleg annyira röstellem, hogy így belecsöppentem a napjába! – tette hozzá hirtelen
– Ugyan, tényleg nem érdekes, felejtsük el! – mondtam és most már nem is annyira sajnáltam a dolgot. Tekintetemmel végigfutottam a nőn: egy ilyen napfürdőzés után a még nem tökéletes mellek körvonalai is újra gerjeszthetik a vágyat! De persze mindez szigorúan elméleti síkon; gyakorlatilag kivitelezhetetlen hiszen nem mondhatom azt neki, hogy éppen maszturbáltam, és a melleinek látványától újra merevedésem van: szexeljünk már egyet!
– Nem ül le?
Kérdése kizökkentett a gondolataimból.
– Szorítok magának egy kis helyet – ajánlotta fel azzal arrébb húzódott.
– Ha nem zavarja – mondtam, azzal melléje telepedtem. Már csak azért is volt hogy leültem, mert ülve, felhúzott térdekkel könnyebben el tudtam rejteni meredezni kezdő farkamat.

– Milyen szépen süt a nap – próbált meg beszélgetést kezdeményezni.
– Igen – feleltem – már reggel óta. Azt hiszem ez az első igazi tavaszi nap az idén.
– Csúnya telünk volt – felelte – Már azt hittem sose tér vissza a meleg. Mivel foglalkozik?

Meglepett a hirtelen témaváltás, de hát egy beszélgetés miről is szólhatna két ismeretlen ember között?

– Most éppen munkanélküli vagyok – feleltem.
– Na jó, de mi a szakmája? – faggatott
– Hivatalosan egy műszaki főiskolán végeztem, mint építőmérnök, de most nincs munkám. És ön? – kérdeztem vissza
– Szökőkutakkal. – felelte gyorsan
– Szökőkutakkal? – ámultam el – Ezt hogy kell érteni?
– Hát hogy szökőkutakat tervezek egy cégnél.
– Ez érdekes lehet.
– Az is. Kihívásokkal teli munka, a legérdekesebb része amikor új spricctechnikákat találunk ki – nevetett.
– Spricctechnikákat?
– Hát tudja, milyen formában, mekkora szakaszokban lövelljen ki a vízsugár a csövekből, meg ilyenek. Ránéztem, de nem láttam az arcán semmi olyan jelet ami arra utalt volna, hogy viccel.
– Hát ez valóban kihívás. – bólintottam lassan.
– Most is éppen egy új technika kitalálásán dolgozom.
– Most?
– Nem most, mert most éppen itt ülök magával és nézem a szemközti hegyeket. – nevetett az értetlenségemen. – Hanem bent az irodában Sokat tud segíteni, ha az ember kiszellőztetheti a fejét. Erre is jó egy ilyen kirándulás pl. – tette hozzá. – És azt hiszem meg is láttam, akarom mondani meg is találtam a megoldást, csak még tökéletesítenem kell.
– És szép lesz? – kérdeztem
– Szép és találó és formai és merész és új – lelkesedett. Pár percig szótlanul ültünk
P
alf
is
alf
il
alf
ne
alf
m
kell – mondta.
Nem tudtam ezt miért kell bejelentenie, aztán leesett a tantusz.
– Akkor azt hiszem segítenem kell.
– Ha megtenné. – nézett rám esdeklőn – Annyira sajnálom...
– Mondtam már hogy nincs semmi baj – vágtam közbe és rámosolyogtam – Na jöjjön.
– Hová?
– Hát az erdőbe.
– Minek?
P
alf
is
alf
il
alf
ek
itt a fűben. Annyival is kevesebbet kell támolyognom.
Igaza van, gondoltam magamban.
– Akkor
p
alf
is
alf
il
alf
je
alf
n
. Addig elmegyek.
Azzal elindultam a fák felé.
– Jöjjön vissza, kérem – kiabált utánam
Visszasiettem.
– Igen?
– Egyedül nem megy, mert a lábam nem bír el – mondta szégyenlősen.
– De én hogy tudnék segíteni? – kérdeztem elpirulva. Nem mindennap kérik meg az embert hogy segítsen egy nőnek a
p
alf
is
alf
il
alf
és
alf
ben
.
– Álljon ide a jobb oldalamra és fogja a kezemet. – utasított
Nem szóltam semmit, hanem némán megfogtam a kezét. Tenyere száraz volt és miközben belémcsimpaszkodott, a másik kezével a nadrágja cippzárával szenvedett.
– A fene ezekbe a béna farmerekbe! Mindig is utáltam őket –
z
alf
alf
rt
alf
öl
alf
ődött
, de végül sikerült letolnia annyira, hogy
p
alf
is
alf
il
alf
ni
tudjon. Ilyen hülye helyzet! Kijöttem nudizni, most meg itt állok egy 50 éves nő mellett, akinek kibicsaklott a lába és fogom a kezét hogy
p
alf
is
alf
il
alf
ni
tudjon! Kész röhej, ezt senki nem fogja elhinni nekem.

Nem akartam odanézni, de önkéntelenül is láttam a csupasz fenekét és a sárga sugarat, miközben
p
alf
is
alf
il
alf
t
.
– Ne lessen!
– Ugyan, eszembe se jut – nevettem
– Most mit nevet? – kérdezte sértődötten
– Semmit.

– Na kész vagyok – mondta pár pillanat múlva azzal felállt és ügyetlenül, egy kézzel visszahúzkodta magára a bugyit majd a nadrágot, miközben szorosan fogta a kezem és szinte a teljes testsúlyával rámnehezedett.
– Köszönöm – mondta azzal visszatelepedett a törölközőre.
– Nincs mit.

– Már nem is fáj annyira. – mondta megkönnyebbülten, majd kibújt bakancsából és párszor körözött a lábfejével. – Azt hiszem a másikat is leveszem – mondta és pár pillanat múlva már meztéláb ült a törölközőn és mint egy kisgyerek fel – le bólogatott a lábfejeivel. Nem úgy tűnt mintha fájt volna valamelyik is. A közös
p
alf
is
alf
il
alf
és
óta motoszkált a fejemben egy kérdés, és ha tudom mi sül ki belőlel már régebben megkérdeztem volna!
– És ez a szökőkút... izé... szóval mikor
p
alf
is
alf
il
alf
t
, bevallom lestem és eszembe jutott, hogy az is olyan volt mint egy szökőkút. Ilyenek nem szoktak ihletet adni? – kérdeztem
Nevetni kezdett
– Dehogynem. Sőt! Ilyenekből születnek a legjobb ötletek. Nézzen csak körül a szökőkutak között. Rengeteg városi csobogó meg utcai szökőkút van, amelynek ez a témája. Gondolok itt a
p
alf
is
alf
il
alf
ő
kisfiúkra, meg stb.
– Mondjuk olyat még nem láttam ami egy nőt szimbolizálna
p
alf
is
alf
il
alf
és
közben – mosolyodtam el.
– Na jó, igaza van, de az már más!
– Miért – kérdeztem
– Mert az más és kész. de ezt ön is beláthatja. Viszont olyan van, ami nem
p
alf
is
alf
il
alf
és
hanem ejakuláció közben ábrázolja a férfit.
– Ejakuláció közben?
– Ne olyanra gondoljon, hogy a szobor egy férfit ábrázol akinek merev a pénisze, hanem a mai modern szökőkutakra.

Mikor kimondta a pénisz szót egy pillanatra meghűlt bennem a vér! Eza nő szándékosan fel akar izgatni, vagy mi? De ő abszolút nem jött zavarba.
– Pl hány olyan szökőkút van ami nem folyamatosan hanem szakasosan köpködi a vizet. – folytatta lelkesen – Mi mást utánozhatna egy ilyen, mint amikor egy férfinak magömlése van? És persze hozzá tartozik a dologhoz, hogy a vízcsapok nincsenek teljesen besüllyesztve a talajba, hanem kiállnak és mintegy megtestesítik a merev péniszt.
Már másodszor mondta ki a pénisz szót de azon kívül, hogy az ÉN péniszem merevedni kezdett semmi más említésre méltó esemény nem történt. Vagyis mégis, bár ez nem tartozott szorosan a tárgyhoz: a melegre hivatkozva levette a trikóját és a nadrágját, amik alatt egy kék fürdőruha állt őrt az ismeretlenek által eltakart részek előtt.
– Csak azért van rajtam mert gondoltam ha jó idő lesz egy kicsit napozunk majd a lányommal – mondta mikor látta a kérdőjelet az arcomon – De hát most nem ő van itt hanem maga. Remélem nem zavarja.
– Nem, abszolút. – feleltem, mert így már érthető volt a különös ruhadarab. A korához képest jól tartotta magát, mellei amiket már tanulmányoztam a polón keresztül is, csak enyhén voltak megereszkedve.
– Szóval sok – sok ilyen szobor van – folytatta – Például biztos látott már olyat, ahol egy meztelen lány és mellette pár virág volt maga a szobor és erre irányítottak egy csomó vísugarat, ami a termékenységet szimbolizálja, hiszen a virágok a sok víztől üdén virítanak. Ez semmi mást nem jelent, akármennyire is szexista ez a felfogás, minthogy a férfiak a spermájukkal locsolják meg az ifjú lányt.

Nagyot nyeltem. Most miért csinálja ezt? Direkt tereli errefelé a beszélgetést? Azt akarja hogy zavarba jöjjek? A farkam persze ekkora már önnállósította magát, nem tudtam annyira felhúzni a térdem, hogy ne látszódjon a dudor a gatyámon. Szerencsére a merevedés látható jele beleolvadt a nadrág ágyékánál sorakozó redők sokaságába.

– Különben, hogy visszatérjek a megjegyzéséhez, igenis vannak olyan kutak amik egy nőt szimbolizálnak abban a bizonyos
p
alf
is
alf
il
alf
ős
helyzetben. De ezek magánkutak. Ne tudja meg mennyi ilyen kutat terveztem már. És ha elmesléem el se fogja hinni milyen kutakat építettnek néha az emberek. Hogy a férfi nemi szervnél maradjak: volt egy nő, jól szituált, gazdag, háromszáznégyzetméteres villában lakik, aki olyan pénisz alakú fali csobogót szereltetett fel magának a hálószobája falára, amelyből annál erősebben jött a víz minél mélyebbre vette a szájába.
– Ne már!
– De komolyan! Érzékelővel volt felszerelve. Sőt a csobogóhoz tartozott egy kis tartály is amibe bármilyen folyadékot lehetett tölteni. – bizonygatta – Nem tudom mit akart benne tartani, de elég nagy volt, majdnem fél literes. Az nyilvánvaló volt már akkor számomra, hogy nem vizet fog bele tölteni.
– Biztos tejet – jegyeztem meg
– Vagy spermát. Ki tudja?

Az biztos hogy ez nem egy szégyenlős nő! Először ejakuláció, aztán pénisz most meg sperma. Csak úgy dobálódzik a szavakkal én meg majd megveszek attól, hogy megmutassam neki ezeket a fogalmakat!

– Spermát?
– Igen. Jót tesz a bőrnek, nem tudta? – kérdezte – Tele van vele minden női meg férfimagazin. Ezzel próbálják rávenni a hölgyeket az orális szexre. Meg hogy vitamin van benne, meg sok ilyen baromság.
– Hát, bevallom nem tudtam róla.
– Akkor majd nézze meg a hasa alatt a bőrét – kacsintott rám, azzal a hátra dőlt és kinyújtózott a törölközőn Elvörösödtem, de szerencsére nem látta, vagy nem akarta látni.
– Amúgy az orális szexet nem emiatt kell csinálni, hanem azért mert jó. Ez a véleményem. – tette hozzá

Akkor csináljuk! dobogott a szívem.

– Hogy visszatérjek a szökőkutakhoz, – szólalt meg újra – ha nem lenne nagy a fertőzésveszély egy csomó nő szerintem a csobogókból úgy inna hogy teljesen bekapná a csövet, mintha valóban orálisan elégítene ki egy férfit.

Szívem szerint egyből rávetettem volna magam. A fürdőruha bugyijának függőleges irányú keskeny vágása, arra engedett következtetni, hogy az én szökőkút – fan ismerősöm még borotválja is a punciját. Van amikor nincs szebb látvány egy férfiszemnek, mint ez a vágásnyom!

Gondolataimból egy puha tapintás ébresztett fel.
– Tényleg puha és selymes – nevetett. – Most már le se tagadhatja!
Ekkor vettem csak észre hogy az előbb emlegetett bőrrészt simogatta meg a kezével.
– Mit?
– Hogy szokott maszturbálni.
– És ön szokott? – kérdeztem vissza megpróbálván leplezni a zavaromat.
– Szóval szokott – nevetett – Láttam hogy elpirult.
– Igen.
– Én is szoktam, szerintem ez annyira természetes dolog.

Nosza rajta, ha természetes akkor hol lehetne jobb mint magában a természetben! kérdeztem magamban. A nap már magasan fenn volt az égen, a levegő meleg volt, egy levél se rezdült. Ott feküdt a törölközőmön a kék fürdőruhájában, én ott ültem mellette poló nélkül nadrágban és a maszturbációról beszélgettünk. Hát ilyet!? Mintha kitalálta volna a gondolataimat
– Huh nem hittem volna két órával ezelőtt, hogy egy fiatalemberrel fogok ilyen témákról beszélgetni, csak így ismeretlenül.

– Fáj még a lába? – érdeklődtem
– Miért, el akar küldeni? – nevetett – Amúgy még egy kicsit fáj, de már nem vészes. – felelte és megdörzsölte az orrát, majd hangosan nevetni kezdett
– Maga most is csinálta! Érzem az ujjamon
– Mit? – kérdeztem, bár sejtettem mit fog mondani
– Hát a bőrselymesítést! Ezért jött ide erre az eldugott tisztásra? – nézett körül.

Kár volt tagadni, meg azt hiszem nem is akartam.

– Nem – feleltem gyorsan
– Na ne legyen már ilyen durcis! – incselkedett – Akkor miért?
– Mert szeretek meztelenül napozni – böktem ki gyorsan, csak hogy abbahagyja a kérdezősködést
– Tényleg? Én még sose próbáltam. Mi a jó benne?
– Nem tudom elmagyarázni. Próbálja ki és megtudja – feleltem talán egy kicsit idegesebben a kelleténél, hiszen tudtam a válaszától sokminden függ.
– Rendben

Azt hiszem itt volt az a pont ahonnan nem volt visszaút. A háta mögé nyúlt és egy szemvillanás alatt kikapcsolta a melltartó részt, majd a következő pillanatban már a bugyi részétől is megszabadult és egy perc múlva ott feküdt teljesen meztelenül a törölközőmön!

– Hé! Ez nem ér! – mondta és játékosan megfenyegetett a mutatóujjával – Akkor maga is vetkőzzön le!

Szó nélkül vetettem le a nadrágomat és a hátamra feküdtem. Ha most valaki oldalról megnézett volna, tényleg olyan képet festhettem, mintha egy talapzatból kiállt volna egy vísugárcsonk, hiszen farkam miután megszabadult a
k
alf
ín
alf
rabságából, boldogan tört fel a magasba.

Felém fordult és a könyökére támaszkodott.
– Ez tényleg tud ihletet adni. A magáé olyan... olyan természetesen komoly – mondta. Egyáltalán nem éreztem magam kellemetlenül miközben mustrálgatta a péniszemet.
– Természetesen komoy?
– Igen. Megfelelő méretű, megfelelő alakú. – nézelődött tovább. – Már csak a vísugarat kéne odaképzelni – kacsintott rám

A fenébe! Vedd a szádba, vagy fogd meg, de ne tétlenkedj sokáig! Nem bírtam tovább:

– Azt hiszem tudja ehhez mit kell tennie – mondtam, miközben megpróbáltam teljesen nyugodt maradni.

Nem szólt egy szót sem, szó nélkül a szájába vette és egyből teljesen bekapta a farkam. Hát be kell valljam majdnem azonnal elélveztem! Ennyi izgalom után nem sok kellett volna, de szerencsére elmaradt a "vízsugár". Pár percig ütemesen szopott, majd újra szabadon hagyta a péniszemet.

– Milyen szépen csillog a napfényben! – mondta izgatottan – Egyre tökéletesebb ez a szökőkút!

Ujjaival lassan cirógatni kezdte a hosszú vérrel teli eret a péniszem alján, majd a heréimet kezdte simogatni. Ajkaival lassan végipuszilta csupasz szeméremdombomat, majd végigpuszilta a makkomig meredező rudamat és ismét a szájába vette. Újra ütemesen szopni kezdett, nemcsak szopott hanem szívott és nyaldosott is. Csak a fogai tudhatták micsoda fergeteges buli zajlott a puha ajkak által elzárt szájban. Arcán a szívás hatására megjelenő kis gödröcskék is azt bizonyították hogy komolyan kezelésbe vette a szökőkútját. Az érzés pedig fergeteges volt: nem tudod pontosan hol is van a száj a farkadon, a nyelv pontosan mit nyal csak azt érzed, hogy nagyon jó!!!

Az intenzív szopástól a farkam csontkeménnyé feszült. Hátradőltem és becsuktam a szemem. A meleg száj fel le szánkázott nemiszervemen, szívott, szopott, nyalt én pedig nem tudtam visszatartani tovább. Õ is érezhette hogy heréim mélyéről elindult az általa várva várt sugár, mert teljesen eltüntette csillogó farkam a szájában és olyan intenzív szívásba kezdett, hogy azt hittem a vesém is kipréselődik a nyílásomon. Végül megindult a várva várt áradat, amiből nem láttam semmit, se ő se én, de nem is ez volt a lényeg, hanem az orgazmus minden porcikámat átjáró fergeteges érzése. Nem voltam teljesen feltöltve hiszen kb egy órája maszturbáltam, de azért még a szájába tudtam pumpálni néhány löketet.

Kinyitottam a szemem és pornófilmbe illő látvány fogadott: a partnerem ott csüngött a még merev péniszemen, lassan szopta tovább és a szája mellett vékony sugárban csorgott kifelé a fehér folyadék. Valószínüleg direkt így csinálta, mert a következö pillanatban vigyorogva nézett rám:
– Tetszik mi? – kérdezte – Szereted az ilyet nézni?
– Aha – nyöszörögtem.
A vérében volt az izgatás képessége, tudta, hogy most a vágyam az egekböl visszahullott a földre, ezért trükköznie kell ahhoz, hogy újra használható legyek. Pár másodpercig hagyta hogy a sperma lassan folyjon végig az arcán, majd nyelvével lenyalogatta. Ahol nem érte el onnan az ujjaival szedte össze a maradékot. Hát ez a látvány, még így közvetlenül a kielégülés után is nagyon izgató volt!

De tudta, hogy ez még nem elég. Szembefordult velem, széttette a lábait, úgy hogy pinusára teljes belátást kaptam, majd ujjával óvatosan megérintette a vékony vágást.

– És ezt szereted nézni? – kérdezte a vágytól fátyolos hangon
– Naná! – vigyorogtam vissza.

Lassan visszatért az eröm és nemcsak az orgazmustól letaglózott testembe, hanem a péniszembe is. Még szép, hiszen még sose volt ilyenben részem hogy egy nö elöttem izgatná magát. Lassan végighúzta mutatóujját a napfényben csillogó vágáson, elöször csak épphogy érintve a nagyajkait. A két szeméremajka úgy nyílt szét mint két virágszirom, a nedvek okozta csillogástól olyan volt, mintha rózsaszín drágakövekkel lett volna kibélelve. Mozdulatain látszott hogy gyakorlott maszturbáló, tudja mit szeret a teste. Hosszan izgatta magát, ujja finoman csúszkált fel s alá a puncija bejáratánál. Az arcomat figyelte közben, egyelöre nem a a saját élvezetére törekedett; a célja az én péniszem hadrendbe állítása volt. A hadicsel sikeres volt, a farkam egyre jobban emelkedni kezdett, újra megtelt vérrel, makkom kicsusszant a fitymából.

– Azt hiszem sikeres volt a bemutató – vigyorgott.
– Most izgasd magad, de igazából – mondtam

Tudta mire gondolok, de arcán meglepödés tükrözödött, úgy látszik nem feltételezte rólam, hogy észreveszem a trükköt. De most már, mikor látta, hogy újra harcképes vagyok, nem fogta vissza magát. Kibujtatta a csikló végét a takaró alól, majd ingerelni kezdte. Ujjával lehelletfinoman ügyködött, szinte alig ért hozzá a piros gombhoz, de az arcán már valódi élvezetgrimaszok jelentek meg. Átadta magát a maszturbálás örömének, már nem is nagyon figyelt rám, csak magával törödött. Megpróbálta elnyújtani az izgatást, néha – néha hosszú másodpercekre abbahagyta az érzékeny ponttal való foglalatoskodást és ilyenkor a hüvelyébe dugta az ujját. De aztán ismét visszatért a csiklóhoz és tovább folytatta az ingerlését. Figyeltem, és kivártam azt a pillanatot amikor már robbanásig feszült a teste, majd megfogtam izgatásra használt kezét.

Nagyon csúnyán nézett rám egy rövid ideig, de a következö pillanatban arca már a "csinálj valamit, mindenem a tied" kifejezést sugározta. Megfogtam mindkét lábát, kissé hátra és szétnyomtam, úgy hogy puncusa kissé felfelé meredezzen és kitárulkozzon, kb ahogy a mellékelt képen is látszik (igaz ez fiatalabb kiadás:)). Az ajkak szétnyíltak, a vágása teljesen nedves volt én pedig gyönyörködtem a látványban. Robbanásig feszült volt a puncija, látszott hogy egyetlen érintésre vár csak és az orgazmus végigrobog az élvezés küszöbén álló testen. Tartottam egy kis hatásszünetet, majd megadtam a kegyelemdöfést: elörehajoltam és nyelvemmel végigszánkáztam a csillogó lyukon. Megpróbáltam kihagyni a csiklót, ezzel is késlelteve az élvezés startját.
Sikerült, mert még mindig nem élvezett el. Mégegyszer belevájtam nyelvemet a hüvelynyílásába, de aztán megkegyelmeztem neki, mert hirtelen a csiklóra tértem át és alig tudtam két flikk – flakkot végrehajtani, mikor az izmok elkezdék ütemesen összerántani a hüvelyét és az én kibicsaklott lábú partnernöm nagyot és hosszan elélvezett.

Nagyon kevés idöt hagytam neki a szusszanásra, hiszen én már percek óta merev pénisszel figyeltem az eseményeket, a punci íze pedig még jobban felkorbácsolta a vágyamat. Semmi másra nem vágytam abban a pillanatban, minthogy belemerülhessek az orgazmustól még mindig lassan pulzáló hüvelybe. Mögétérdeltem és farkam végét a bejárathoz illesztettem

– Nézd hogy lököm beléd! – ziháltam

Felemelte fejét és mindketten arra figyeltünk amint duzzadt makkom bepréselödött a puncijába. Egy eröteljes lökéssel teljesen beléhatoltam, éreztem amint golyóim nekinyomódnak a fenekének. Szinte egyszerre nyögtünk fel mind a ketten, fantasztikus érzés volt! Reggel kijöttem nudizni, még a legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ilyen kellemes dolog fog kisülni belöle. Lassan pumpálni kezdtem, figyeltem a tempóra, nem akartam elsietni a dolgot. Teljesen belemerültem, majd kihúztam a farkam a hüvelyéböl, csak azért hogy ismét megnézhessem amint elmerül benne.

Lassan magához tért, mert még mindig az elözö orgazmus hatása alatt volt és felvette a ritmust. Összehangoltan mozogtunk, mikor én elörenyomtam az ágyékomat ö nekipréselte a medencéjét a combomnak, így a farkam a lehetö legmélyebbre merülhetett benne.

– Add a számba, érezni akarom a saját ízemet! – mondta szinte parancsolón

Kihúztam a farkam, leengedtem a lábait, majd négykézláb feljebb másztam, egészen addig, míg a péniszem a szájával egyvonalba nem került. Kissé megemelte a fejét majd bekapta a merev rudamat. Én is megpróbáltam le és fel mozogni, imitálni a dugást, miközben szopott. Nem akartam elélvezni, ezért nem hagytam hogy sokáig csinálja. Lefeküdtem mellé törölközöre, öt az ölembe fordítottam, kezemmel megemeltem a lábát, majd hagytam hogy odaillessze a péniszemet a hüvelyéhez. Mikor megéreztem az ismerös nedves meleget, újra ütemesen mozogni kezdtem. Tiszta pornófilm volt, meg is fordult a fejemben, hogy milyen jó lenne ha ezt most fel tudnánk venni egy kamerával.

Lassan közeledett a vég, mármint az élvezés. Egyre hevesebben dugtam, nem érdekelt semmi, csak ki – be mozogtam.

– Mindjárt... elélvezek – nyögtem a fülébe.

Valószínüleg már érezte a tempóváltásból is, mert ö is egyre jobban izgett – mozgott rajtam. Kezével izgatni kezdte a csiklóját, finoman – már amennyire finom, an lehetett ilyen heves dugás közepette – ingerlte a klitoriszt.

– Ahhhh... – nyögtem egy hatalmasat, mikor farkam belerobbantotta töltetét az izgató hüvelybe. A pulzálás nem volt túl intenyív, hiszen már ez volt rövid idön belül a harmadik!! élvezésem. Hát maszturbálni nem szoktam ennyit! A spermamennyiség valószínöleg a nullával volt egyenlö, de az érzés az a jól ismert, minden porcikát megborzongtató volt. Nem hagytam abba, tovább pumpáltam

– Igen... csináld... még... ahhhh... méééég – nyöszörögte, a végén már szinte kiabált.

Minden erömet összeszedtem és gözerövel dugtam tovább. A kezével egyre hevesebben izgatta magát, és pont amikor már teljesen elkészültem az erömmel teste ismét megrázkódott és görcsbe rándult. Az orgazmusa nem volt olyan intenzív, mint a korábbi, de eléggé heves rángásokkal vezette le, hüvelyének izmai ütemesen szorították és engedték el a farkamat.

– Huuuhhh... – nyögtem, mikor mindkettönk orgazmusa alábbhagyott.

Hátrafordult és szájoncsókolt. Eddig fel se tünt, hogy ajkaink nem is találkoztak a heves együttlét alatt. Habár miért is találkoztak volna? Nem is ismerjük egymást, csak a vágy, a nap és a pillanat okozta kefélés öröme hozott minket össze. Nem volt hosszú és heves csók, csak amolyan pusziféle, de mégicsak a számra adta.

Percekig feküdtünk egymás mellett, szemünk lehunyva, a napsugarak beborítottak minket. Se ö se én nem éreztünk késztetést arra, hogy megmozduljunk. Jólesett a kellemes tavaszi meleg, a mellettem fekvö nöi test és a kielégülés. Marha jól éreztem magam és el is mosolyodtam magamban mikor eszembe jutott, hogy csak nudizni akartam és mi sült ki belöle: – )

– Min nevetsz?
– Á semmi... csak hogy reggel eszembe nem jutott, hogy ez fog történni velem ma – vigyorogtam
– Hát szerinted én beterveztem ezt a jó kis... dugást?

A dugás szót erösen megnyomta, mintha élvezné, hogy csúnyán beszélhet

– Szóval jó volt? – kérdeztem
– Nagyon... – mondta – Azt azért nem mondanám, hogy életem legjobb dugása volt, nehogy elbízd magad, de azért nem fogom elfelejteni.
– Miért milyen volt életed legjobb dugása? – kérdeztem vissza nevetve
– Két férfivel... egyszerre... nagyon nagyon tetszett, hogy csak velem foglalkoztak... nem kellett olyat csinalnom amit nem akarok... bár bevallom alig volt olyan amit ott nem tettem meg. Nem is hittem volna, hogy ilyesmikre is vágyom... csak úgy jött a dolog. – Mi volt az? – kiváncsiskodtam
– Mittomén... pl hogy a fenekemet izgassák... vagy hogy teljesen kielégítsek valakit szájjal és lenyeljem... addig az alkalomig mereven elzárkóztam ezektöl, nem is tudom miért. Pedig nem volt rossz. – mesélte – Igaz, hogy azóta is csak ritkán csinálom... ahhoz nagyon fel kell izgulnom... Mint pl most – nevette el magát.
– És tényleg milyen a sperma íze? – érdeklödtem tovább. Most így szex után sokkal könnyebb volt ilyen témákról beszélgetni, hiszen már lefeküdtünk egymással, éppen túl vagyunk egy jó kis dugáson, most már miért lennének gátlásaink?

– Hát se nem jó se nem rossz. Biztos olvastál már róla különbözö helyeken, hogy milyen. Tuti hogy te is szereted ha leszopnak és után nézheted amint lenyelik – kacsintott rám – Szóval tuti hogy olvastál már róla. Egyébként kóstold meg legközelebb aztán megtudod. Amúgy nem az íze miatt csinálom – pl a csokifagyi sokkal jobb, hanem azért mert még jobban felizgulok töle.

– Öszintén bevallva, most volt az elsö alkalom, hogy teljesen leszopott valaki – jegyeztem meg. A szopás szót mindketten élvezettel mondtuk ki, ott és abban a pillanatban egyáltalán nem számított közönségesnek és csúnyának. – Söt azt hiszem eddigi életem legjobb dugása volt ez. Föleg a spontaneitás miatt.

– Most szoptak le elöször? – nézett rám kételkedve
– Aha.
– Hát akkor most már tudod milyen.
– Igen és azt hiszem ezentúl mindig erre fogok vágyni – nevettem – Iszonyat jó volt nézni amint csinálod és ahogy élvezed.
– Talán azért mert élveztem is – vigyorgott – Szoktál pornófilmet nézni? – kérdezte
– Persze – vágtam rá azonnal – Szerintem minden pasi szokott.
– És mi a kedvenced?
– Mi az hogy mi a kedvencem? Szereplö vagy jelenettípus?
– Mindkettö.
– Rohadtul nem érdekelnek a szereplök, abszolút nem vagyok pornosztár rajongó – mondtam – Annál inkább szeretem nézni a puncikat, meg mindent amiröl szól a pornó. Amikor egy pénisz elmerül a nöben, vagy mikor a szájában. Nagyon fel tudok rá izgulni.
– Én is.
– Szoktál pornót nézni? – kérdeztem csodálkozva
– Ez olyan furcsa?
– Számomra igen. Hiszen a nök, ha jól tudom, nem nagyon gerjednek arra a látványra ami naturálisan bemutatja magát a dugást. Ök a softot szeretik, amikben inkább a vágyat próbálják filmezni, mint magát az aktust. Egyik barátnöm se szerette az ilyen filmeket.
– Lehet... de akkor én kivétel vagyok, mert igenis szeretek pornót nézni. Na persze nem mindig és mindenhol, de azért nem kapcsolom ki a tv – t mert zaftos film van benne éppen.

A hátára fordult a törölközön mellei szétfolytak mellkasán. Kívánatos volt, ahogy a mellbimbók lágyan és puhán terpeszkedtek szét a két barna mellen. Finoman megsimogattam elöször az egyiket, majd a másikat is. Kellemes, puha érzés volt, a böre ugyan nem volt feszes mint a fiatal lányoké, de kezemnek nagyon jól esett. Lágyan cirógattam a hasát, majd újra a mellénél kezdtem körözgetni. A szeméremdombján a dugás közben szétkent sperma még mindig csillogott. Mindketten a körözgetö ujjamat néztük, amint finoman megérinti a mellbimbót, és lassan masszírozni kezdi.

Ráhajoltam és a számba vettem az egyre keményebbé váló bimbót. Lágyan szopni, majd nyalni kezdtem, szívogattam mint egy csecsemö, fogaimmal gyengéden karistolgattam végig az érzékeny területet. Kivettem a számból és kinyújtottam a nyelvem, majd körkörös mozdulatokkal nyalogattam tovább. Éreztem ahogy figyeli minden mozdulatomat kezét gyengéden a fejemre tette. Áttértem a másik mellbimbójára és azt is kényeztettem egy darabig.

Kezemmel hamar végigkalandoztam a hasán, a köldökén, majd becsusztattam a combjai közé, melyek még mindig nedvesek voltak. Azonnal megtaláltam a kis rést és lábai, mint egy óramü nyiltak szét. Finoman izgatni kezdtem a punciját, megpóbáltam az általa mutatott taktikát követni. Aztán mutatóujjamat lassan bedugtam a hüvelyébe, majd amennyire csak tudtam belepréseltem és ütemesen mozgatni kezdtem odabent. Halkan nyögdécselni kezdett, mikor az ujjam megtalálta a G – pontját és finoman birizgálni kezdte.

Nemsokára a középsö ujjamat is bedugtam ismét nedvessé váló puncijába és most már két ujjal izgattam a hüvelyben található pontot. Valószínüleg jól csinálhattam, mert egyre hevesebben vonaglott a kezem alatt. Fokozni akartam élvezetét ezért elörhajoltam és nyelvemmel kezelésbe vettem a klitoriszát. Mikor hozzáértem teste megrándult, de éreztem hogy minden porcikája arra vár hogy befejezzem amit elkezdtem. Nem is vacakoltam, egyre gyorsabban mozgattam az ujjaimat és a nyelvemmel is hevesebb nyalásba kezdtem. Az eredmény nem váratott sokáig magára, újabb orgazmusa volt. Három – három gondoltam magamban.

Pár perc múlva lassan megnyugodott, ujjaimat kihúztam hüvelyéböl.

– Huh... – nyögött fel – Ez gyors volt és jó
– Örülök – mosolyogtam – Legalább egál az eredmény.
– Egál?... Ja... – és elnevette magát.

Pár percig csönd telepedett közénk, csak a tavaszi szél árasztotta a vizet: – )

– Hány barátnöd volt?
– Kettö.
– Most van valakid?
– Nincs. És neked?
– Férjnél vagyok, de hát a szex az sajnos a legritkább esetben megy csak a férjjel. Vele is jó, nem tagadom. De kell néha egy kis változatosság – és mosolyogva megsimogatta a fütykösömet.
– És nem félsz hogy rájön?
– Nem, vagyok annyira ügyes – kacsintott.
– Sokszor csaltad már meg?
– Nem, veled harmadszor.
– És...
– Tudom mit akarsz kérdezni, hogy mi van a lelkiismeretemmel. – emelte fel a kezét – Megpróbálok nem erre figyelni. Tudod azon az állásponton vagyok, hogy csak a lálek a fontos. A biológia szükségleteket nem szabad gátolni. Meg szerintem ö is megcsalt már párszor.
– Nem ezt akartam kérdezni – vigyorogtam, mikor befejezte – Hanem azt hogy ez megcsalásnak számít – e? Mármint ami köztünk történt.
– Elöbb válaszoltam is rá. Szerintem nem.

Pár másodpercre megszakadt a beszélgetés, a nap egyre melegebben sütött.

– És életed legjobb szeretkezése milyen volt? – kérdeztem hirtelen témát váltva
– Ó. az teljesen más – mosolyodott el – Sajnos nem az volt a legjobb dugás is egyben. Még az elsö férjemmel... szerelmes voltam, mint egy csitri

Ezzel le is zárta a témát, éreztem, hogy nem akar róla többet mondani.

– Anya! Anya!

A hirtelen kiáltásra mindketten felkaptuk a fejünket.
– Huh,... ez a lányom – mondta és kapkodva öltözni kezdett. Én is gyorsan magamra ráncigáltam a ruháimat, remélvén, hogy a lány nem fog ránk találni ebben a helyzetben.
Pillanatok alatt felöltöztem.
– Au... – nyögött fel partnernöm mikor megpróbálta a lábára állni. – Teljesen el is felejtettem...
– Várj segítek – ajánlottam fel és mintha kisbabát öltöztetnék, segítettem ráadni a bugyit és a nadrágot.

– Anya! – hallatszott egyre közelebbröl. Tudtam hogy nem láthat meg minket mert a turistaút bent van a fák között és nem valószínu hogy a lány a tisztásra jönne.

Pár perc múlva már mindketten felöltöztünk, összeszedtem a cuccaimat és a hang irányába indultunk

– Itt vagyok! – kiáltott partnernöm – Várj és odamegyek.

Azzal rámtámaszkodott és együtt elindultunk. Pár perces tántorgás után végre megtaláltuk a fiatal lányt. Kb 20 éves lehetett, turistafelszerelés volt rajta is, nagyon hasonlított az anyjára, csak fiatalabb kiadásban. Szöke haját ugyanugy viselte ahogy a partnerem, arca picit nyúlánkabb volt. Csinos volt, fehér polójában és kék nadrágjában. Olyan furán hangzik az a szó ebben a szituációban, hogy "anyja", pedig ezt kell mondanom. De az a nö számomra nem anya volt, hanem ízig – vérig NÖ akivel hatalmasat dugtam a tisztáson.

– Már egy órája kereslek – kesergett a lány
– Kibicsaklott a lábam – felelte közönyösen – és ez a kedves fiatalember segített. Miért rohantál el annyira?
– Mert dühös voltam.
– Én is de azért nem kellett volna itthagynod – dorgálta meg az anyja. – Amúgy jobban nem is alakulhatott volna a mai nap – nevette el magát.
A lány anyjára majd rámnézett, nem tudom látszott-e valami rajtunk, a dugás biztos nem; arcán értetlenség tükrözödött.
– Mert? Ilyen kellemes volt a bokaficam?
– Óh nem... más.
A lány ismét ránk nézett és mintha átfutott volna az agyán a gondolat, hogy esetleg az anyja meg én valami huncutságot csináltunk, de gyorsan elhesegette magától a gondolatot. Természetesen nem hagyhattam magukra, a lány jobboldalról én meg balról karoltunk bele a pertnerembe, majd lassan elindultunk az úton.

A kocsijukat rendben elértük, a piros Toyota szerencsére árnyékban állt, így nem volt örjítö meleg az autó belsejében. Fura szituáció volt, a korábbi olyan meghitt hangulat már a múlt ködébe veszett, úgy tünt mintha nem is ebben az évszazadban történt volna. Nem tudtam mit akarok, mi legyen. Menjek velük, vagy menjek egyedül, ahogy jöttem. Mi tagadás át szerettem volna élni újra és újra és újra és újra és újra ezt a fantasztikus leszopást és dugást, még akkor is ha férjnél van.

– Na jöjjön – ajánlotta fel, mikor nagy nehezen betámogattuk öt az anyósülésre. Lehet hogy ö is többet szeretne?

A lánya nem tiltakozott, abszolút nem érdekelte a dolog, így beszálltam a hátsó ülésre.
– Örülök, hogy segített – próbált meg hátrafordulni az ülésen mikor elindultunk. Csodáltam a magatartását, hiszen ott ülök vele egy kocsiban akivel pár órája még egy hatalmasat dugott és teljesen közömbös tudott maradni. A lánya semmit nem sejthetett abból, hogy milyen közel kerültünk egymáshoz.
– Ugyan már – vigyorogtam – söt örülök, hogy kificamitotta a bokáját.
A lány úgy nézett rám mint egy tömeggyilkosra, hogy ilyet mondtam, de az anyja halkan kuncogott mellette. A lány teljesen értetlenül bámult maga elé, látszott hogy sehogyse érti a dolgot.

Engem kiraktak ahol mondtam, majd elmentek. Ekkor jutott eszembe, hogy fogalmam sincs hogy hívták a nöt, hol lakik, semmit, csak azt hogy leszopott. Hazamentem, lefürödtem és egész nap qrva jól éreztem magam, csak azt sajnáltam, hogy nem tudok a nöröl semmit, pedig... pedig annyira szívesen átélném mégegyszer meg mégegyszer azt a pár órát!

Este eszembe jutott hogy valamilyen képre van szükségem, mert az önéletrajzhoz, amit be szeretnék adni, kell egy fénykép. Kikerestem a családi képeket – két hatalmas dobozt töltöttek meg – volt ott tengerparti nyaralásos, egyéveses, farsangi bulis, házasságos, sielös, nagyszülö s, ovodás, ballagásos, tequila – boom – os, stb. Aztán kezembe akadt pár kép, amely apa elözö házasságából származtak. És kit láttam a képeken? Azt a kedves, aranyos, bokaficamitós, szökökutas, jól szopo hölgyet, akivel a napot töltöttem!

Szóval megdugtam apa elözö feleségét:) Hát... mit mondjak... azt hiszem ilyenre szokták azt mondani, hogy kicsi
a világ:)
Pár nappal késöbb pedig a következö hirdetést találtam az egyik újságban: "Elvesztettem valakit, akivel kificamitott bokával is kellemes lehet a kirándulás. Jelige: szokokut"
Szerintetek jelentkeztem?
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.85 pont (105 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. november 19. 03:15
#18
Jól felépített történet.
1
v
vasas62
2022. november 18. 12:43
#17
Kicsi a világ.
1
én55
2022. január 18. 12:03
#16
Nekem is tetszik, kár hogy nincs folytatás.
1
l
laja.jl
2021. február 11. 12:17
#15
Mi történt a hirdetés után?
Vajon hol lehetne megtudni???
1
a
A57L
2018. november 25. 04:36
#14
Hosszú,de nem tetszik.
1
t
t.555
2017. szeptember 8. 01:24
#13
Nekem tetszett a történet!
1
feherkalman1
2016. október 11. 17:39
#12
Nagyon jó!!! Tutira jelentkeztél a hirdetésre. Jöhet a folytatás.
1
f
feherfabia
2015. december 26. 07:24
#11
Nagyon tetszett!
1
l
listike
2014. június 29. 19:39
#10
Nagyon jó volt.
1
p
papi
2013. május 28. 08:28
#9
Tetszik.
1
v-ir-a
2011. október 9. 23:24
#7
nekem tetszett
1
East West
2005. október 5. 07:57
#6
Nem szidom csak megjegyeztem, hogy azok a mellek amelyek úgy néznek ki mint egy leeresztett,ráncos luftballon nem a legszebbek.
Lehet hogy ezt kellett volna irnom.
Mi köze a vizelésnek az ejakulációhoz?
1
kritikus lány
2005. október 4. 18:51
#5
Mért szidod a néger asszonyok melleit? Sokkal jobban mutatnak, mint egy átlagos európai farok. Egyébként is vizeldésnek kellett volna menned, ha már ennyire ez érdekel.
1
Igen
2005. szeptember 25. 15:19
#4
kurva jó (:
1
yorka
2005. szeptember 23. 16:02
#3
Szerintem igen. Esetleg folytatás hármasban?
1
banurr
2005. szeptember 23. 07:25
#2
10 pont! Jól felépített, jól megírt sztori, izgató, a vége kicsit Haliwúd, de miért ne történhetne így...:)
Párszáz ilyen történet nem ártana a weblapra.
1
T
Törté-Net
2005. szeptember 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1