A+ A-

Balatoni nyaralás

Egy nyaraláson történt meg velem ez az eset amit most elmesélek.
A Balaton aranypartján nyaraltunk a testvéremmel Ritával egy elég hires és szép szállodába,egész nap csak fürödtünk és csak ritkán voltunk a szállóba.
Már az elso napokban kiszúrtam magamnak egy 18 év körüli feket tüsihajú, kék szemü igen aranyos pofikáju kiscsajt magamnak, akinek elég nagy ribanc kinézete volt és ugy is öltözködött és viselkedett.
Álltalában tanga szerü fürdoruha volt rajta na meg persze valami melltartó amit nemes egyszerüséggel düftek át a mellbimbói.
Esténként rólla álmodoztam és egy párszor még a farkam is kivertem aminek azt lett a vége hogy még a novérem is rajtakapott bár állitása szerint o is szokott masztizni ha épp nincs aki a punciját kényeztesse.
Az egyik délelött bementem a szálloda szoláriumába mivel szolizni jobban szeretek mint napozni na és persze azt is szeretem ha a fütykösöm is szép barna és azt aligha lehetne lebarnitani csak esetleg egy nudista strandon. Na éppen bevonultam az egyik kabinba és épphogy elkezdtem volna a répám és a testem barnitását amikor is hallotam hogy még valaki bejött a szobába, résnyire kinyitottam a kabinom ajtaját és meglepödve láttam hogy a kis ribanc jött szolizni. Mivel még nem kapcsoltam be a gépemet nem vette észre hogy én is bent vagyok az egyik kabinban, lepakolta a cuccát az egyik székre és szép lassan elkezdett vetkozni. Ahogy levette magáról a melltartóját a farkam egybol a hasamat verte, olyan szép hegyes álló cicijei voltak hogy egybol azt hitem, hogy telibekapom egy adag gecivel a kabinom ajtaját. A tangája szép finoman csuszott ki a popsi lukából és amikor a csupaszra borotvált puncija is megvillant elöttem egybol a répám után tapogatództam és elkeztem verni. Elovett a táskájából egy doboz krémet és elkezdte vele magát bekenni, szépen a melleit, az arcát, a hasát majd a puncijához érve kicsit jobban elidozott. Én egyre hevesebben vertem a répám minek azt lett a következménye, hogy bevertem a kezem az ajtóba az ajtó pedig szép lassan kinyilt elöttem, a csaj hirtelen megfördült és meglátott engem ahogy tök meztelenül guggolok a kabinban egyik kezembe a megdagatt vörös makkos farkammal.
Már készültem rá hogy egy kurva nagyot fog sikitani de csak lenézett a farkamra és megkérdezte hogy mióta verem rá a répám. Elmondtam neki hogy azóta mióta bejött ide, elmosojodott majd amikor feláltam elötte beljebb lökött a kabinomba és miután o is belépett becsukta az ajtót maga mögött.
Elkezdte simogatni a karom majd a mellem majd elkapta a répám és finoman folytatta amit én az elöbb elkezdtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 04. 5. csütörtök 04:09
Tanulj meg inkább helyesen írni.
#3 deajk2008 2014. 05. 16. péntek 17:37
hol a nővéred része, az is kell beindultam...
#2 Ati 2008. 03. 25. kedd 22:34
És hol az a másiktörténet??????
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?