kac5amar hozzászólásai

k
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
3 db
kac5a
2013. augusztus 8. 21:37
Általános -> Hibák az oldalon
Köszönöm szépen az intézkedéseket, és igen, kérném a két felhasználónevet összevonni, ha nem akadály. Valamit elnézést az előző hozzászólás hangneméért, csupán kissé felidegesített, hogy loptak tőlem.
Köszönök még egyszer mindent, kac5amar!
1
kac5a
2013. augusztus 8. 20:43
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt TÖRTÉ-NET!

Nem gondolom, hogy az lenne a megoldás, hogy csináltok egy felhasználót a fordító nevével, és továbbra is kapjátok a pénzt érte. Illett volna engem megkérdezni a dolgokról a g.e-hentai.org weboldalon, bármikor lehet egy üzenetet küldeni, hogy mi a dolgok állása... Nem lett volna baj, hogyha felveszitek velem a kapcsolatot, de így kérem, hogy a manga ne legyen VIP, ne kapjatok pénzt azért, amihez semmit nem tettetek hozzá.

Előre is köszönöm, a valódi kac5amar!
1
kac5a
2013. augusztus 8. 20:38
Általános -> Hibák az oldalon
"Kedves" TÖRTÉ-NET weboldal.

Nem tudom, hogy hogyan képzelitek, hogy kérdezés nélkül loptok egy fordítást. Az "Alvó Nővér" című mangát én fordítottam, elég régen, még mikor elkezdtem ezt az egészet. Azzal még nem is lenne baj, hogy felteszitek az oldalra, mert oké, nyilvános fórumról szedtétek le, megértem, de hogy még VIP szekcióba is teszitek az már röhej... Regisztrálni akartam az oldalra, a megszokott kac5amar felhasználónevemmel, de sajnos nem ment, mivel már léteik ilyen felhasználó, holott soha életemben nem láttam még ezt az oldalt korábban. Kérlek titeket, szedjétek le a mangát, vagy az is elég, ha nem VIP, tehát pénzt nem kaptok azért, amit nem is ti csináltatok...

Pár oldal bizonyításként:

Az eredeti fordításom: https://g.e-hentai.org/g/313846/406e054f1e/
A lopásotok: https://www.torte-net.hu/kepregeny/682-Alvo-Nover

Tisztelettel, a valódi kac5amar!
1