Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A szokásos szirupos, aranyos lolás történet. Lola magyarázata alapján tudom, miért érzem elkapkodottnak, hiányosnak a befejezését. Karácsony előtt nagyon jó választás ez a sztori. (Azért 10-et nem adnék rá, csak 9 és felet. 🙂 )
Köszönöm a szavaidat. Az Anna és Tamásra hivatkozás lehetett volna kritika is, mert én mindig, majdnem mindig őket szerepeltetem. Ez a történet egy hosszabb és bonyolultabb történet kivonata. Lerövidítettem, mert sokszor ért az a kritika, hogy hosszan írok. Egyszer majd lehet, hogy a teljes történetet is felteszem valahová.
Kedves Lola! Már többen megelőztek avval, hogy hiányoztál. Nekem is. Annak külön örülök, hogy ismét Anna és Tamás tért vissza, akiket az előző írásaidból már megkedveltem. Különösen az elesett Annát, aki azért mindig szerencsésen, talpraesetten keveredik ki a bonyodalmakból. Számíthatunk a boldog folytatásra?
Kedves Lolamackó! Annyira örülök annak, hogy ismét megjelentetsz írást. Az ismét belépés közénk se semmi. Teli talpal rúgtad be az ajtót és ismét egy csodás történettel kápráztatsz el minket. Tudod én nem olvasom mások írását, de ezt lebilincselve olvastam. Köszönöm és kérlek örvendeztess meg engem és az olvasókat még sok ilyen írássa.
Már többen megelőztek avval, hogy hiányoztál. Nekem is. Annak külön örülök, hogy ismét Anna és Tamás tért vissza, akiket az előző írásaidból már megkedveltem. Különösen az elesett Annát, aki azért mindig szerencsésen, talpraesetten keveredik ki a bonyodalmakból. Számíthatunk a boldog folytatásra?