Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon jó a csaj, de hogy a férje nem élvezett el attól hogy látta seggbe dugják az hihetetlen. Mikor meglestem a feleségem a főnökével és az asszony kérte a pasit hogy dugja seggbe , úgy sült el a farkam hogy nem nyúltam hozzá.
Kellemes történet. Szeretem az eseményeket több szemszögből megismerni. Ahhoz képest, hogy első írása a szerzőnek, reményekre jogosít. Ugye, folytatódik? Rengeteg lehetőség van benne.
Első írásnál mindig megadom az első löketet - pontszám tekintetében -a pontozásomnál: 10.P Tetszik az ideülő történet, mert, imádom a hátsó kapus támadásokat. Talán egy közös négyes is kijönne szendvics kialakításra.
Ahhoz képest, hogy első írása a szerzőnek, reményekre jogosít. Ugye, folytatódik? Rengeteg lehetőség van benne.
Tetszik az ideülő történet, mert, imádom a hátsó kapus támadásokat. Talán egy közös négyes is kijönne szendvics kialakításra.
"Álmoska5"