Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szépen megírt, nagyon kellemes olvasmány. Érdekes leképezése egy osztályon belül kialakult kapcsolatoknak, az osztály tagjainak. Kiderül a mesélő férfi tévedése Dórival kapcsolatban, és ezt belátva egyre inkább érzi a nőt, akivel korábban nem igen törődött, és akit leszbikusnak könyvelt el. Ügyes húzás, hogy ne az alkohol vezesse őket karjába, tiszta fejjel boruljanak össze, amit meg is élnek "egy éven át tartó" szeretkezésben. A végén egy finom utalás, nem tudom ki vette észre, de nekem sokat mondott: "lementünk a többiekhez, miközben kapatosat játszva kívántam a furán, gyorsan lihegő feleségemnek Boldog Újévet." Nocsak! Ott is volt egy "tüzijáték"?
"Álmoska5"