Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Az eredeti történet végére a szerző odabiggyesztette: "To be continued ..." Csak nem tett eleget az ígéretének immár másfél éve. Próbáltam keresgélni, esetleg máshol megjelent-e a sztorija és a folytatása, de eredménytelenül.
Nem. Ez az eredeti történet befejezése. És az eredeti szerző nem folytatta. Szerintem is kár, de gondolom ő pontosan tudta miért. Ezt tiszteletben kell tartani.
Bizony sok munka fekszik egy ekkora sztori fordításában. Szerencsére nagyon jó az alapanyag. Csak azt sajnálom, a szerző ígérete ellenére nem folytatta.
Végig olvastam mindhárom részt. Érdekes, fordulatos történet. Kitűnően megrajzolt alakok, a hétköznapokban szorgalmasan dolgozó mindennapi emberek, hogyan tudnak feloldódni, rövid idő alatt, és a vágyaiknak élni. A két főszereplő Kira és Michael, akik munkatársak tartják a megállapodásukat ameddig csak lehet, de azután a vágyaik, a kielégülés utáni vágyakozás végül mégis egymás karjaiba forrasztja őket. Jó történet, jó fordítás, minimális hiba, ez a három rész a nagyon jók kategóriájába tartozik.
Csak nem tett eleget az ígéretének immár másfél éve. Próbáltam keresgélni, esetleg máshol megjelent-e a sztorija és a folytatása, de eredménytelenül.
Azt gondoltam, talán nem is kell."
Ez a folytatás ígérete?