Osztálytársnők

A témához tartozó történet:
Kékég
25 393 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Kékég
2024. április 16. 20:33
#9
Kedves Titti!  Meglepet a hozászólásod. Tudom fiatalos lendületes vagy. A potenciálra reagálnék, hogy nem csak neked vannak ismerős tapasztalataid. Egyre többet írok korombeli emberekről. Igen van itt az írók között olyan férfi aki 6x körül is többlövetű egy nap alatt. Ja nem próbáltam hanem mondja. de van olyan is házaspár akik 24 éve nem élnek nemi életet mégis boldogok. Van személyes ismerősöm aki 80 éves nő és fiatal pasiai vannak és számomra is fura, szégyentelenül  is nyíltan, társaságban csókolóznak. Ebből következtetek arra, hogy négy fal között mi lehet. Szerintem a szex ha  nem is kortalan, de csak 18 évestől számítottan szépkorúakig gyakorlott. Nem okoskodom csak reflektáltam  a hozzászólásodra. És igen folyamatban van írásom (ettől az eszmecserétől függetlenül) amiben a nő 65 plusszos. 
Köszönöm a dicséretet minden pontál többet ér.
2
Ez egy válasz Titti 2024. április 16. 13:06-kor írt üzenetére.
Titti
2024. április 16. 13:06
#8
Tényleg érdekes és nekem tetszett a körülmények leírása. Az, hogy nem egy szimpla pornovella.
Találtam egy számomra eleddig ismeretlen szót is benne: pislángoló. Elsőre hibásnak tűnt a szóhasználat, de aztán rájöttem, hogy nem az. Talán ez lehet a jelentése – szerintem. Pislángoló – a szó, mint apró láng, pislákoló. Egyetlen szó, mégis hordozza magában a rejtett mélységeket, a vágyakat és a titkokat. Talán egy vers soraiból született, vagy egy éjszakai gondolat szárnyalásából. A pislángoló szó olyan, mint egy gyertya, amelynek lángja alig észrevehető, mégis melegséget ad a sötétben. És talán éppen ez a lángolás teszi őt különlegessé – a csendes, de kitartó ragyogás, amely sosem hagyja el az embert, még a legmélyebb éjszakákon is. A pislángoló szóval együtt jár a remény, a vágy, és a titokzatosság. És talán éppen ezért olyan szép és megkapó.
Két dolog még ami meglepő számomra. Az egyik a hetero címke, hiszen 3 test feszül egymásnak. Nyilván nem dughatja meg a srác mindkettőt egyszerre, de...
A másik az a hozzáállás, amit itt többek a 60 körüliek szexuális éhségéről gondolnak. Ha azt mondom, hogy ismerek olyan 30-40 közötti férfit, akinek a havi egy is sok néha és olyan 60 felettit, akinek a napi egy is kevés, sőt, olyan fiatalt is ismerek, akinek elegendő a látvány, az ugye hihetetlen? Pedig ez nem fantázia. Csak nekem vannak ilyen különleges ismeretségeim, vagy csak mások nem figyelnek a környezetükre?
Ezektől függetlenül gratulálok ehhez a történethez a szerzőnek. 💖 Ritkán  pontozok, de ide dobtam egy 10-est az eredetiség okán is. 😀
2
didide
2024. március 31. 12:26
#7
Nagyon érdekes. Lessz folytatás?
1
Fuller
2024. március 31. 10:37
#6
Kedves Kékég! 
Gratulálok a történetedhez, nagyon változatos volt, és nagyon tetszett. Még nagyon sok ilyen jó történetet írjál. Nagyon jó volt végigolvasni! 🙂
1
sportyman (alttpg)
2024. március 31. 09:37
#5
Váratlan, nagyon érdekes szituáció. Gratulálok az írónak. A tapasztalt korban feltámadó leszbi kapcsolat, aminek ugyan volt némi fiatalkori előzménye, váratlan fordulat, miként a férfi szerető megosztása is. Nagyon érdekes, újszerű szextörténet, megcáfolva a sablonokat.
1
kivancsifancsi
2024. március 31. 07:28
#4
Tetszik. Kedves Lola Kékég sok mindent meg tud mutatni írásaiban. De megjegyzem nektek hölgyeknek könnyebben megy korosan is, míg nálunk estleg problémásabb a megvalósítás.
1
veteran
2024. március 31. 04:22
#3
Igen, kevesen merik vállalni öregebb kori sex igényüket. Remek, tíz pont.
1
Lolamacko
2024. március 31. 01:55
#2
Megint megleptél. Amíg a többség csak a fiatalok között tudja elképzelni a szexet vagy a szülőkkel, addig te egy újabb oldalát mutattad meg az életnek.
1
T
Törté-Net
2024. március 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1