Bűnben élni 4. rész

A témához tartozó történet:
Kékég
13 777 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Álmoska5
2022. február 28. 02:34
Rendkivüli helyzetben, nem a megszokott kommentemmel járulnék az olvasók és Tisztelt  Írónő felé, amiért a megértését is kikérném!

Én a megélt koromnál fogva közelebb vagyok,  gondolatban Istenhez!   Életem vége felé nem mertem  volna arra gondolni sem, hogy még elérhet a III. Világháború szele, de sajnos Csütörtők reggel óta naptól, napra, az  Orosz-Ukrán háború eszkalálódása beláthatatlan új geopoéitikai helyzeteket idézhet elő. 

Vasárnap hajnali Cseh, Holland fegyverszálítás bejelentései után a  Német Kancellár  is bejelentette, hogy a korábbi fegyverszállítási  tilalmát megszüntette mégis szállit Ukrajnának emberek életének kioltására alkalmas fegyvereket!  Ezzel a fenyegetésével  veszélybe sodorhatja  Európa Békéjét!

Putyin erre  a délutáni TV Nyilvános üzenetében bejelentette a Világ felé  a Csütörtöki TV-s beszédje végén elhangzott figyelmeztetésre hivatkozva - mert egyes Nyugati Nagy hatalmak e figyelmeztetést nem vették komolyan "készenlétbe" helyeztette atom fegyvereit!

KÉKÉG írásainak további részleteit még Békében kívánnám tovább olvasgatni.  Vasárnapi mise után kértem a Jó Istent, hogy ne engedje elmérgesedni Közép -Eupróbában a katonai háború átlépését Magyarország területére, mert az valójában a Világ Végét is jelenthetni az emberíség számára!

Egyházi vonzata is van ezen sorozatnak. Igaz e rész nem tartalmaz olyan  mély, szaftos részleteket, de ezen átvezetés is segíti a magam korabeli személyek szenvedéseit és imáit, a Mindenható Úrhoz!

Köszönöm Kedves KÉKÉG!

Elfogultságból, már dacból is jár a 10 P.

Imádkozom az ártatlanul elhunytak lelkéért!

"Bizse42"

1
T
Törté-Net
2022. február 28. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1