Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szerver ( vagy a rendszer hibája) eltüntette egy közel 30 soros kommentemet, mikor az elküldésre gombra kattintottam! ( Most utólag bánom, hogy nem mentettem el!)
Nem lehet egy szépen megfogalmazott szívből jövő szöveget újból megfogalmazni az már nem olyan! Andrea6 nak igaza volt, ebben a részben minden benne volt.
KÉKÉG a legfinomabb szavakkal közelítette meg egy msiztikus Univerzumig érő két ember szeretkezését! Végig zokogtam, olyan szépen fejezte ki Béla és Ancsi szeretkezését. Jó, hogy elötte a sok hátsókapus ""simogatás" és egyébb eljuttatott oda??
Természetesen: 10 P
Köszönöm KÉKÉG e remekművet. Ezekért a gondolataidért érdemes tovább élnemés megvárni akövetkező gabalyodás kimenetelének lényegét!
Nem lehet egy szépen megfogalmazott szívből jövő szöveget újból megfogalmazni az már nem olyan! Andrea6 nak igaza volt, ebben a részben minden benne volt.
KÉKÉG a legfinomabb szavakkal közelítette meg egy msiztikus Univerzumig érő két ember szeretkezését! Végig zokogtam, olyan szépen fejezte ki Béla és Ancsi szeretkezését. Jó, hogy elötte a sok hátsókapus ""simogatás" és egyébb eljuttatott oda??
Természetesen: 10 P
Köszönöm KÉKÉG e remekművet. Ezekért a gondolataidért érdemes tovább élnem és megvárni a következő gabalyodás kimenetelének lényegét!
"Bizse42"