Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Az én világomban hagy írjak azt amit szeretnék, nem tudok és nem is akarok mindenkinek megfelelni. Le lehet pontozni, lehet véleményt is írni, csak nem mindegy hogyan. Amilyen a vélemény, olyan lesz a válasz is nyilván.
A te világodban a nők élvezik/???/ ha ha egy hímsoviniszta jó munkás ember meg erőszakolja őket. Az enyémben meg nem. Még egy bdsm kapcsolatban is a nő annak szolgáltatja ki magát akit szeret és tisztel nem egy kloroformos szexuális bűnözönek. Na, elég építő voltam?/kőműves munkát vállalok!!!/ 😀
Előre kijelentem, hogy nem szeretek elsőnek véleményt kinyilatkoztatni, mert elfogult vagyok NŐ létemre, ha olvasok a "hátsó kapu" bevételéről, vagy a "szendvics" készítés valamelyik, de főleg a hátsó bejárat bevételezése, köti le érdeklődéseim javát, amitől alsó nedv-képződésem "feszített érzelmektől függően", hogy enyhén, hol durva gyorsasággal reagál! /Természetesen: 10 P./
Az enyémben meg nem.
Még egy bdsm kapcsolatban is a nő annak szolgáltatja ki magát akit szeret és tisztel nem egy kloroformos szexuális bűnözönek.
Na, elég építő voltam?/kőműves munkát vállalok!!!/ 😀