Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ugye, kell egy kis biztatás a újabb rész folytatásához! Engem az őszinteség fogott meg, s tudom jönnek nekem tetsző dolgok.... (Üdv: Sebastien én bízok Benned!!!)
köszönöm a negatív és pozitív kritikát is. Ez nem álom volt. Persze van folytatás is, amint tudom folytatom. Ha pedig valakinek nem tetszett, lapozzon tovább. Ha pedig tökéletes költeményre vágysz, ajánlom Stephen King írásait. Szép napot.
Írásnak gyenge, kamaszos álmodozás. Nem tudod, hogy az igekötőt egybe kell írni a hozzátartozó igével, ha előtte áll? Tehát nem be szállt, hanem beszállt, nem el jutott, hanem eljutott, stb. A vesszőket is rossz helyre, ötletszerűen teszed, az egész fogalmazás zavaros. Van még bőven hová fejlődnöd!
Tetszett és ezt lehetne folytatni is. Fiút bevezethetné a "több" kapus játékba is?? Tanítani az életre... /10 P./ (Nem szeretek első lenni, de viszont nem tudtam tovább várni.)
Az ábrándozás az élet megrontója , mely kancsalul festett egekbe néz....
Ne törődj a nyelvtan órával,tőle már megszoktuk.