Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
RAVETRAIN Isten bizony megharaplak! Egy mondaton belül háromszor írod le a voltot! A szokásos kis döccenésekkel együtt egészen jó. Olyan apróságokba tudnék belekötni, hogy talán szerencsésebb lett volna mesélőként a "srác faszán" helyett péniszt, vagy farakat írni. Ha valamelyik szereplő nevezi "fasznak" azzal semmi gond, ilyen a szójárása. A célszemély figyeléséről is viszonylag reálisan írsz. Megsúgom, hogy ezelőtt húsz évvel nálunk egy célszemély egynapi megfigyelése 200 ezer forintba került. 🙂 Na jó, kimondom, helyenként izgalmas. 🙂 Szerintem az alternatív befejezés nem dobott volna sokat rajta. A pontozáson nem látszana. Még egyszer, utoljára! A történeted nem attól lesz jó, színvonalas, ha 9 feletti a pontátlaga, hanem attól, ha a többi író sárgul az irigységtől, ha jók a karaktereid, pörgős a cselekmény, ha saját, felismerhető stílust alakítasz ki, ha valami eredetit alkotsz, ha nem írod kisbetűvel a Velencei tó nevét. Keresd meg Storytellert, valahol van valami mail elérhetősége! Én tőle kaptam korábban egy jó kis mankót, segédletet a novellák írásához. Igaz, angol nyelvű, de címszavakból áll, így egy szótár segítségével is könnyen boldogulsz, ha ellógtad a suliban az angolt. Valami ilyesmit fordítgatok németből, de az inkább az alapokról szól, és még messze nincs készen. (Ha sokáig hallgatok, az csak annyit jelent, lejárt a VIP-em.) Addig is gyakorolj, meg olvass!
Most, hogy így újraolvastam, eszembejutott egy szerintem sokkal jobb befejezés. Azért gondoltam, hogy jobb, ha a csaj öngyilkos lesz, mert ezzzel a verssel akartam megkoronázni a végkifejlettet, de most rájöttem, hogy ezt úgy is megoldhattam volna, hogy előtte kinyírjuk a csajt. És ezek után mondjuk a táskájában találta volna meg Kati a levelet. Úgy ütősebb lett volna szerintem. Ezzel a verziúval többre pontoztátok volna?
Isten bizony megharaplak! Egy mondaton belül háromszor írod le a voltot!
A szokásos kis döccenésekkel együtt egészen jó. Olyan apróságokba tudnék belekötni, hogy talán szerencsésebb lett volna mesélőként a "srác faszán" helyett péniszt, vagy farakat írni. Ha valamelyik szereplő nevezi "fasznak" azzal semmi gond, ilyen a szójárása.
A célszemély figyeléséről is viszonylag reálisan írsz. Megsúgom, hogy ezelőtt húsz évvel nálunk egy célszemély egynapi megfigyelése 200 ezer forintba került.
🙂 Na jó, kimondom, helyenként izgalmas. 🙂
Szerintem az alternatív befejezés nem dobott volna sokat rajta. A pontozáson nem látszana.
Még egyszer, utoljára! A történeted nem attól lesz jó, színvonalas, ha 9 feletti a pontátlaga, hanem attól, ha a többi író sárgul az irigységtől, ha jók a karaktereid, pörgős a cselekmény, ha saját, felismerhető stílust alakítasz ki, ha valami eredetit alkotsz, ha nem írod kisbetűvel a Velencei tó nevét.
Keresd meg Storytellert, valahol van valami mail elérhetősége! Én tőle kaptam korábban egy jó kis mankót, segédletet a novellák írásához. Igaz, angol nyelvű, de címszavakból áll, így egy szótár segítségével is könnyen boldogulsz, ha ellógtad a suliban az angolt. Valami ilyesmit fordítgatok németből, de az inkább az alapokról szól, és még messze nincs készen.
(Ha sokáig hallgatok, az csak annyit jelent, lejárt a VIP-em.) Addig is gyakorolj, meg olvass!
Azért gondoltam, hogy jobb, ha a csaj öngyilkos lesz, mert ezzzel a verssel akartam megkoronázni a végkifejlettet, de most rájöttem, hogy ezt úgy is megoldhattam volna, hogy előtte kinyírjuk a csajt. És ezek után mondjuk a táskájában találta volna meg Kati a levelet. Úgy ütősebb lett volna szerintem. Ezzel a verziúval többre pontoztátok volna?