A+ A-

Reszlet egy levelbol

... De tulajdonképpen nem is beszélgetésre vágyok, hanem arra hogy megérinthesselek, hogy megérints, hogy kezeink összefonódjanak, hogy felfedezzük a másik bőrét, rugalmasságát, finomságát, hogy ajkaink kényeztessék, miközben kezeink már máshol járnak és ajkaink egymásba fonódnak. Mikor megszűnik a világ és csak mi vagyunk, mikor egymást simogatjuk ruhán keresztül. Mikor érezzük ruhán keresztül a másik szívdobogását, mikor leheletünk lassan perzseli a másik ajkait. Mikor elmerülhetünk a másik tekintetében.
Mikor egyszerűen a karjaimba zárhatlak, mintha soha nem akarnálak elengedni és te nem akarsz elmenni, sőt inkább még jobban belefúrod magadat. Mikor ajkaink teljesen egybeolvadnak és nyelvünk pajkos hancúrozásba kezd a másikéval és soha nem akarják abbahagyni. Közben talán a kezeink simogatják a másikat, de lehet hogy csak egyszerűen az ölelés kedvéért és az általa okozott érzelmek miatt nem akarjuk hogy mozogjanak.
Aztán ajkaink időnként széjjelválnak és végigcsókolják a másik arcát, orrát, szemeit, füleit és van hogy a fülek íveit még nyelvünk hegyével is végigsimogatjuk miközben a másik kicsit megborzong de mégis oly kedves és érzéki érintés, hogy újra és újra át akarjuk élni, és azt akarjuk hogy a másik se maradjon ki belőle és tudja mily finom örömöket okoz nekünk pajkosságával.
Aztán lassan már nem csak a fülcimpáink a célpontok, hogy csak azokat kényeztessük, hanem a másik nyaka is és ekkor már nagyon finoman, pici harapásokkal is borzoljuk a másik érzéseit, de minden harapdálás után finom édes pici csókokat lehelünk oda, és körbe - körbe járva kényeztetjük. Aztán nyelvünkkel simítjuk a másik nyakicáját és érezzük, ahogy nagyon forró, nedves nyelvecskéje végigsimogat, miközben egyszerűen felforralja bennünk a vért, mely már amúgy is izzik, de úgy látszik még nem eléggé.. Ekkor viszont kezeink felfedező útra indulnak és miközben egymás nyakát kóstolgatjuk miközben perzselgetjük is kezeink a másik hátát simogatják finoman de mégis határozottan. Minden pontot megtalálva fedezik fel a másik testét. Hol kívül az oldalak mentén simogatva haladnak lefelé és a gerinc mellett jön vissza vagy éppen fordítva vagy kisebb nagyobb köröket rajzolva a másik hátán. De kezünk nem egyszer a másik popsijához ér, ott fordul meg és miközben irányt vált, hol kicsit, hol jobban egy kicsit belemarkol, mintha keménységét ellenőriznénk, de mégse. Inkább csodálatos formáját próbáljuk kitapintani, és közben érezzük, ahogy testünk egyre forróbb lesz és kezeink lassan már elölről is felfedeznék a másikat.
Kicsit széjjelebb állva utat engedünk kezeinknek, hadd fedezhessék fel, hisz még csak ruhán keresztül láthattuk, de meg nem érinthettük. A tempó kicsit lassul ismét, hogy először lassan ismerhessék meg a másik csodálatos testét.
Testünk meg - megremeg, ahogy a kéz egy - egy érzékenyebb pontra téved, de annyira kívánjuk, hogy nem hogy elhúznánk, hanem inkább felkínáljuk nekik. Aztán megérzem kezedet, ahogy belemarkol a pólómba és nem törődve semmivel, egyszerűen húzza kifelé a nadrágból, hogy végre testemhez érhessen. Kezeim sem tétlenkedve, blúzod alá osonnak és finom apró mozdulatokkal feltűrik egy kis darabon és végre megérinthetik csodás derekadat. Közben kezeid egyszerűen a derekam köré fonódnak és nem engedik el.
Ekkor kezeink megpihennek, és csak annyira mozdulnak, hogy a másikat újból közelebb húzzák, és hogy hozzásimuljanak, miközben ajkaink újra egybeolvadnak.
Talán percek telnek, ki tudja. Nem tartjuk számon, de mégis mintha lassan egybeolvadnánk a másikkal. Érezzük teste rezdülését, szíve dobbanásait, leheletének perzselő forróságát.
Aztán kezeink a ruha alatt elindulnak felfedezőútjukra. Talán véletlen, talán szándékos, de valahogy kezeink mindenáron meg akarnak szabadítani ruháinktól.
Érzem, ahogy a pólóm egyre feljebb kerül, és már csak ki kell bújnom belőle, ami egy gyors mozdulattal és a kezeid ügyes segítségével meg is történik és már valahol egészen másutt jár már a pólóm. A blúzoddal kicsit lassabban boldogulok. Kicsi fehér gombjait egyesével gombolom ki, miközben lassan haladok alulról felfelé és miközben gombolok, meg - megsimogatom felszabaduló testedet. Ahogy hozzáérek, érzem, hogy megrezdülsz, de nem húzod el kicsi hasadat, inkább hagyod, hogy ujjaim megérintsék és simogassák bőrödet. Szép lassan az összes gombot kigomboltam és végre elindulhat a ruha lefelé rólad. Lassan széjjelnyitottam és előtűnnek a vállaid, ahogy a blúz egyre többet enged láttatni, aztán ahogy vállaid szabaddá válnak elengedem a blúzodat és az puha könnyedséggel lehullik róla és kezeid egyszerűen továbbengedik.
Végre szemügyre vehetem testedet, de ajkaink továbbra is egymáshoz tapadnak és így csak jóval később vehetem majd szemügyre már nagyon kívánatos melleidet, melyek még egy melltartó rejtekén szunnyadnak. Kezeink ekkor a másik dereka köré kulcsolódnak és szorosan magunkhoz húzzuk a másikat, és nem engedjük. Érezzük ahogy a másik felhevült teste hozzánk ér.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 01. 28. kedd 05:07
A történet nem rossz
#7 Bingo 2002. 05. 14. kedd 23:21
pedig a sztori jó (8), ha veszed rá a fáradtságot, hogy átrágd magad a tényleg rettenetes mennyiségű gépelési és helyesírási hibán!
#6 bygirl 2002. 05. 13. hétfő 14:59
nnnnnna menekülünk
0 pont
#5 kokas 2002. 05. 13. hétfő 13:56
Mintha egy gyenge kezirasfelismero progival huzta volna be a keziratot, es utana ekezetlenitett. Ertekelhetetlen, pedig az iroi elkepzeles jo lenne.
#4 Ildica 2002. 05. 13. hétfő 08:02
És a gépelési hibák is hemzsegnek benne...mielőtt elküldünk valamit,át kellene olvasni legalább egyszer.Igy pontozni sem tudtam.
#3 Ildica 2002. 05. 13. hétfő 07:52
Na,nem olvastam végig,pedig igazán szerettem volna.De ha nem ir ékezeteket,egy-egy szóra többször vissza kell mennem,mivel ékezet nélkül teljesen mást jelent az adott szo...

#2 Rat 2002. 05. 13. hétfő 01:11
Hemzsegnek a helyesírási hubák benne.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?