A+ A-

Reszlet egy levelbol

... De tulajdonképpen nem is beszélgetésre vágyok, hanem arra hogy megérinthesselek, hogy megérints, hogy kezeink összefonódjanak, hogy felfedezzük a másik bőrét, rugalmasságát, finomságát, hogy ajkaink kényeztessék, miközben kezeink már máshol járnak és ajkaink egymásba fonódnak. Mikor megszűnik a világ és csak mi vagyunk, mikor egymást simogatjuk ruhán keresztül. Mikor érezzük ruhán keresztül a másik szívdobogását, mikor leheletünk lassan perzseli a másik ajkait. Mikor elmerülhetünk a másik tekintetében.
Mikor egyszerűen a karjaimba zárhatlak, mintha soha nem akarnálak elengedni és te nem akarsz elmenni, sőt inkább még jobban belefúrod magadat. Mikor ajkaink teljesen egybeolvadnak és nyelvünk pajkos hancúrozásba kezd a másikéval és soha nem akarják abbahagyni. Közben talán a kezeink simogatják a másikat, de lehet hogy csak egyszerűen az ölelés kedvéért és az általa okozott érzelmek miatt nem akarjuk hogy mozogjanak.
Aztán ajkaink időnként széjjelválnak és végigcsókolják a másik arcát, orrát, szemeit, füleit és van hogy a fülek íveit még nyelvünk hegyével is végigsimogatjuk miközben a másik kicsit megborzong de mégis oly kedves és érzéki érintés, hogy újra és újra át akarjuk élni, és azt akarjuk hogy a másik se maradjon ki belőle és tudja mily finom örömöket okoz nekünk pajkosságával.
Aztán lassan már nem csak a fülcimpáink a célpontok, hogy csak azokat kényeztessük, hanem a másik nyaka is és ekkor már nagyon finoman, pici harapásokkal is borzoljuk a másik érzéseit, de minden harapdálás után finom édes pici csókokat lehelünk oda, és körbe - körbe járva kényeztetjük. Aztán nyelvünkkel simítjuk a másik nyakicáját és érezzük, ahogy nagyon forró, nedves nyelvecskéje végigsimogat, miközben egyszerűen felforralja bennünk a vért, mely már amúgy is izzik, de úgy látszik még nem eléggé.. Ekkor viszont kezeink felfedező útra indulnak és miközben egymás nyakát kóstolgatjuk miközben perzselgetjük is kezeink a másik hátát simogatják finoman de mégis határozottan. Minden pontot megtalálva fedezik fel a másik testét. Hol kívül az oldalak mentén simogatva haladnak lefelé és a gerinc mellett jön vissza vagy éppen fordítva vagy kisebb nagyobb köröket rajzolva a másik hátán. De kezünk nem egyszer a másik popsijához ér, ott fordul meg és miközben irányt vált, hol kicsit, hol jobban egy kicsit belemarkol, mintha keménységét ellenőriznénk, de mégse.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 01. 28. kedd 05:07
A történet nem rossz
#7 Bingo 2002. 05. 14. kedd 23:21
pedig a sztori jó (8), ha veszed rá a fáradtságot, hogy átrágd magad a tényleg rettenetes mennyiségű gépelési és helyesírási hibán!
#6 bygirl 2002. 05. 13. hétfő 14:59
nnnnnna menekülünk
0 pont
#5 kokas 2002. 05. 13. hétfő 13:56
Mintha egy gyenge kezirasfelismero progival huzta volna be a keziratot, es utana ekezetlenitett. Ertekelhetetlen, pedig az iroi elkepzeles jo lenne.
#4 Ildica 2002. 05. 13. hétfő 08:02
És a gépelési hibák is hemzsegnek benne...mielőtt elküldünk valamit,át kellene olvasni legalább egyszer.Igy pontozni sem tudtam.
#3 Ildica 2002. 05. 13. hétfő 07:52
Na,nem olvastam végig,pedig igazán szerettem volna.De ha nem ir ékezeteket,egy-egy szóra többször vissza kell mennem,mivel ékezet nélkül teljesen mást jelent az adott szo...

#2 Rat 2002. 05. 13. hétfő 01:11
Hemzsegnek a helyesírási hubák benne.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?