A+ A-

Az alagsorban

Meredten nézem a plafont, mint mindig. Iszonyatosan unatkozom. Ahogy bámultam kifelé az ablakon, hirtelen eszembe jutott a férjem legfrissebb "zsákmánya". Gyorsan ki is pattantam az ágyból és magamra kaptam a selyemköntösömet, majd elindultam az alagsor felé.
A drágám elég hirtelen haragú, ha a megélhetésünkről van szó…olyan befolyásos emberek gyerekeit ejti rabul, akik nem hajlandóak betartani bizonyos általa felállított üzleti szabályokat. Legutóbbi „áldozata” is egy helyes 17 éves fiú volt… aki minden kívánságomat teljesítette, ahányszor meglátogattam titokban éjszakánként... remélem a mostani sem okoz csalódást.
Óvatosan, halkan lépdeltem le a lépcsőn, nagyon kíváncsi voltam. Aztán megláttam Őt... tizennyolcnál nem lehetett több. Elgyötörten, félmeztelenül, csuklójánál fogva egy vascsőhöz bilincselve ült a földön. Ahogy meghallotta lépteimet, kissé ijedten nézett felém. Közelebb mentem, ekkor láttam, hogy néhány helyen az arcát és testét is kisebb-nagyobb zúzódások, sebek borítják. De még így is átjött, hogy milyen kis helyes...mennyire kívánatos...
Le sem vette rólam ijedt szemeit.
- Kérlek, ne bánts... - szólalt meg kétségbeesve.
- Miért bántanálak? Nagyon édes vagy... – simogattam meg az arcát, miközben megnyaltam a számat. Majd hátrébb mentem tőle és lassan lecsúsztattam magamról a rövid köntösömet, ami alatt teljesen meztelen voltam. Kissé rémülten nézett végig rajtam, látszott, hogy nehezen tudja mire vélni ezt az egészet. Majd az ölébe ültem és beletúrtam a hajába.
- Sokkal inkább kényeztetnélek... - súgtam közel a szájához és érzékien megcsókoltam húsos, telt ajkait. Először nem nagyon csókolt vissza, de rövid idő alatt megtört. Nagyon finom volt az íze, szinte faltam őt, hogy a szája szélén lévő sebet többször is megéreztem, de nem érdekelt.
Fölé álltam, belemarkoltam a hajába, ezzel is kényszerítve, hogy feljebb emelje a fejét, majd szorosan magamhoz húztam, hogy ott csókoljon, ahol a legjobban kívántam. Ahogy megéreztem a nyelvét, nem is csalódtam...olyan volt, mintha csókolózott volna puncimmal. Csukott szemmel nyalt szüntelenül. Eredetileg nem akartam így elélvezni, de annyira jól csinálta, hogy vágytam arra, hogy így is elélveztessen. Néha halkan nyögött egyet, mikor jobban az ajkaihoz nyomtam magam. Valószínűleg a sebeit sértem ilyenkor, de nem érdekelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.44 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 12. 29. péntek 08:45
nem nyerte el a tetszésemet
#6 sztbali 2017. 12. 28. csütörtök 23:47
Nem tetszett!
#5 Pavlov 2017. 12. 28. csütörtök 21:43
Kidolgozatlan, gyenge történet.
#4 Andreas6 2017. 12. 28. csütörtök 11:31
Szép kis páros... hogy rohadnának meg!
#3 sunyilo 2017. 12. 28. csütörtök 10:39
Jó történet...
#2 vakon54 2017. 12. 28. csütörtök 10:29
Kegyetlen írás!
#1 Törté-Net 2017. 12. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?