A+ A-

Nyári kalandom

Alapból elég visszahúzódó srác vagyok. Soha nem úgy gondoltam a kapcsolatokra mint a korombeliek. Manapság az lett az ideál, hogy pénteken elmennek bulizni az emberek, és ez legtöbbször egy egyéjszakás kalandként ér véget. Abszolút ez ellen voltam/vagyok, de hát ha egyszer dúlnak a hormonok..Ha nyár, akkor mindenki tudja
- Balaton. Én meg a haverjaim sem voltunk másként mikor eldöntöttük, hogy érettségi után lemegyünk a magyar tengerre. Június végére terveztük a kiruccanást, és már alig vártam a kezdetét. Kocsival mentük az egyik nagyvárosba, a parthoz, mivel addigra már négyünkből rajtam kívül mindenkinek meg volt a jogsija. Mikor leértünk az apartmanhoz, láttam, hogy a szomszédba nagyon jó testi adottságokkal megáldott, hasonló korú lányok húzzák éppen be a bőröndjeiket. Mondtuk is magunk között, hogy velük tényleg buli lenne megismerkedni. Miután kipakoltuk a cuccainkat és berendezkedtünk, elindultunk a partra, hogy a kora délutáni órákat a parton töltsük. Ahogy leértünk láttuk is, hogy a lányok már ott voltak, és az egyik nagy fa árnyékában fekszenek, beszélgetnek, és felénk pillantva nevetgélnek. Volt a közelben hely, így le is terítettük a törülközőinket és elkezdtünk beszélgetni. A fő téma az a négy lány volt természetesen. Már fel is osztottuk magunk között őket.
Nekem jutott a hosszú barna hajú, nagy mellű, babaarcú, kis szexi pocakkal megáldott hölgyemény. Miután kiveséztük a témát, be mentünk a vízbe, vittük a labdát, dobálni kezdtük, közben pedig lopva figyeltem a lányokat, akikkel később majd megpróbálunk megismerkedni. A vízben nem voltak túl sokan, ahogy a parton sem, mivel hétfő volt.Már vagy jó tíz perce szórakoztunk a vízben, mikor megindultak ők is, miután gyönyörű látványt nyújtva bekenték egymást napvédő krémmel. Ahogy közeledtek, áhítattal néztük őket. Csak akkor tértem észhez, mikor a kiszemeltem megszólított:
- Szia. Bocsi, hogy zavarok, de ti normálisnak tűntök. Csak azt akartuk megkérdezni a barátnőimmel, hogy nem tudjátok- e merrefelé lehet vízibiciklit bérelni? - a hangja is olyan aranyos, csodás volt, mint számomra a teste. Hatalmas erőfeszítésbe került, hogy a szemébe tudjak nézni végig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 10. szerda 04:50
Gyenge írás,gyenge kaland.
#6 sztbali 2017. 11. 29. szerda 22:40
Ennyi pont elég. Nen kell adalék hozzá.
#5 veteran 2017. 11. 29. szerda 09:57
Semmi extra.
#4 cscsu50 2017. 11. 29. szerda 09:32
egynek jó
#3 listike 2017. 11. 29. szerda 07:48
Egészen jól sikerült.
#2 Andreas6 2017. 11. 29. szerda 05:57
Nem fogott meg. Biztos bennem van a hiba...
#1 Törté-Net 2017. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?