A+ A-

Katalin fürdője

Későn és fáradtan érkezett haza. Úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy forró fürdő. Ezért nem is tett vett sokáig előtte, hanem bement a fürdőszobába, ahol a nagy sarokkád volt. Már sokszor tervezte, hogy egyszer barátjával egy kettős fürdést kellene itt megtenni, de eddig ez sajnos nem jött még össze.
Megnyitotta a csapot, beállítva az ideálisnak képzelt hőmérséklete, fürdő olajat és fürdősót tett a kádba és hagyta, hogy a zubogó víz minél előbb betöltse a kádat. Nekivetkőzött, megnézte magát a tükörben, sohasem volt megelégedve alakjával mert az utóbbi időben jó pár kilót szedett fel. Rápillantott az eléje tárulkozó látványra, rándított egyet a vállán „ez van” gondolta. Barátjának így sem volt kifogása, hiszen már így dundiként ismerte meg, így fogadta el, és nem is tett eddig kifogást „dundisága” ellen Legfeljebb a szexben jelentett némi hátrányt a pocakja és popsija.
A fürdőszoba levegőjét betöltötte az olaj aromás erős illata, amely szinte már bódító volt. Bekapcsolta a rádiót, amelyből valami kellemes zene szólt és belépett a kádba. A kézi zuhanyt, amelynek több fokozata volt, beállította és először végiglocsolta magát, majd elmerült a kád vizében. A kellemes illat, a só frissítő hatása ellenére testében az egész héten felgyülemlett fáradság csakhamar legyűrte. Egyre álmosabb lett, a kád szélére a feje alá tett egy törülközőt, hogy mégse a kád széle nyomja a nyakát. Kezével masszírozta a mellét, combjait, véletlenül azonban az öléhez csúszott, Arra gondolt milyen jó is lenne ebben a helyzetben egy nagyot szeretkezni. Ujjai önálló életre keltek, lassan becsúsztak szirmai közé, és izgatni kezdték a legérzékenyebb pontját: A kézizuhanyt is a legerősebb egy sugaras pozícióba hozta és a víz alatt izgatni, kezdte ékszerét. Jóleső borzongás futott végig testén és lassan az első orgazmus közeli állapotba került!
Ekkor furcsa jelenségre figyelt fel. A víz mintha önálló életet kezdet volna élni. Az követte mozdulatait és örvények, vízáramlások fogták körül testét. Mintha lenne valaki még a fürdőszobában. Behunyta szemét és határozottan érezte, hogy a kádban lévő víz, mint egy élő folyadék önálló életet él.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2017. 07. 31. hétfő 05:05
gyenge
#4 sunyilo 2017. 07. 26. szerda 22:56
Nem rossz, de valami hiányzik belőle...
#3 Andreas6 2017. 07. 26. szerda 16:48
Nekem nem tetszett.
#2 A57L 2017. 07. 26. szerda 04:28
Ez kevés.
#1 Törté-Net 2017. 07. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?