Katalin fürdője

Szavazás átlaga: 6.21 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2017. július 26.
Hossz: 8 071 karakter
Elolvasva: 599 alkalommal
Későn és fáradtan érkezett haza. Úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy forró fürdő. Ezért nem is tett vett sokáig előtte, hanem bement a fürdőszobába, ahol a nagy sarokkád volt. Már sokszor tervezte, hogy egyszer barátjával egy kettős fürdést kellene itt megtenni, de eddig ez sajnos nem jött még össze.

Megnyitotta a csapot, beállítva az ideálisnak képzelt hőmérséklete, fürdő olajat és fürdősót tett a kádba és hagyta, hogy a zubogó víz minél előbb betöltse a kádat. Nekivetkőzött, megnézte magát a tükörben, sohasem volt megelégedve alakjával mert az utóbbi időben jó pár kilót szedett fel. Rápillantott az eléje tárulkozó látványra, rándított egyet a vállán „ez van” gondolta. Barátjának így sem volt kifogása, hiszen már így dundiként ismerte meg, így fogadta el, és nem is tett eddig kifogást „dundisága” ellen Legfeljebb a szexben jelentett némi hátrányt a pocakja és popsija.

A fürdőszoba levegőjét betöltötte az olaj aromás erős illata, amely szinte már bódító volt. Bekapcsolta a rádiót, amelyből valami kellemes zene szólt és belépett a kádba. A kézi zuhanyt, amelynek több fokozata volt, beállította és először végiglocsolta magát, majd elmerült a kád vizében. A kellemes illat, a só frissítő hatása ellenére testében az egész héten felgyülemlett fáradság csakhamar legyűrte. Egyre álmosabb lett, a kád szélére a feje alá tett egy törülközőt, hogy mégse a kád széle nyomja a nyakát. Kezével masszírozta a mellét, combjait, véletlenül azonban az öléhez csúszott, Arra gondolt milyen jó is lenne ebben a helyzetben egy nagyot szeretkezni. Ujjai önálló életre keltek, lassan becsúsztak szirmai közé, és izgatni kezdték a legérzékenyebb pontját: A kézizuhanyt is a legerősebb egy sugaras pozícióba hozta és a víz alatt izgatni, kezdte ékszerét. Jóleső borzongás futott végig testén és lassan az első orgazmus közeli állapotba került!
Ekkor furcsa jelenségre figyelt fel. A víz mintha önálló életet kezdet volna élni. Az követte mozdulatait és örvények, vízáramlások fogták körül testét. Mintha lenne valaki még a fürdőszobában. Behunyta szemét és határozottan érezte, hogy a kádban lévő víz, mint egy élő folyadék önálló életet él.

Az egyik hullám melleit nyaldosta, a másik combjait ölelte körül, hol kívülről, hol a combjai között örvénylett az áramlás.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.21 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2018. december 15. 20:14
#6
Hát igen, a szex olyan, mint a paprikáskrumli: Lehet kolbász nélkül is csinálni, de azért azzalaz igazi...
1
sunyilo
2017. július 26. 22:56
#4
Nem rossz, de valami hiányzik belőle...
1
Andreas6
2017. július 26. 16:48
#3
Nekem nem tetszett.
1
a
A57L
2017. július 26. 04:28
#2
Ez kevés.
1
T
Törté-Net
2017. július 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1