A+ A-

Zitakrónikák 8. rész - Bűntársakra lelve

Alig egy hónappal az első együttlét után úgy adódott, hogy nekem kellet elvinni anyut egy találkozóra. Nem volt nagy cucc, csak az egyetemi tanárok a nyári szünet közepén összejöttek egy kis kötetlen beszélgetésre a dékán házában, afféle kerti partira.
Mivel apám éppen dolgozott, Zitának pedig nem volt kedve a taxisofőrt játszani, én vittem el anyámat. Nem, mintha nekem több kedvem lett volna, de arra ritkán mondtam nemet, ha vezethettem apám túlméretezett terepjáróját. Hogy ezzel mit kompenzált, az szerintem örökre rejtély marad előttem. Nekem viszont jól esett egy ekkora batárt vezetni.
A dékán házának az utcája a város legeslegvégén volt. Olyannyira, hogy az utca baloldalán, ahová leparkoltam a kocsit több másik autó közé beékelve, ház egy darab nem állt, viszont egy kisebb, túlburjánzott rét után erdő húzódott. A lámpák már rég kiégtek, tulajdonképpen az utcára csak annyi fény borult, amennyi a környező kertekből kijutott a kerítéseken túlra.
A dékán kertjében muzsika szólt – nem tudtam azonosítani, valami klasszikusabb rock lehetett –, ezt kísérte a vendégek jóízű nevetése és beszélgetésük alapmoraja.
Oldalra pillantottam. Anyám egyszerű, de dögös, pántnélküli ruhát viselt, amely a mellétől a combközepéig ért. Hozzá színbe illő halványzöld tűsarkút, egy aranyszínű karperecet és más semmit. Ahogy végignéztem hosszú combján, megkívántam.
Eddig háromszor feküdtem le anyámmal, és egyik rosszabb volt, mint a másik. Az elsőt még élveztem, de csak én elégültem ki. A második katasztrófa volt, a harmadik meg elég nagy csalódás ahhoz, hogy ne akarjunk negyediket. Ám azóta változott egy s más, például Zitával rájöttünk, mi lehet még annál is nagyobb tabu, hogy családon belül szexelünk. És ilyen helyzetben még nem próbálkoztam be anyámnál. Eljött az ideje ennek is. Az elhatározás afrodiziákumként robbant be a tudatomba, és olyan kérés formájában öltött testet, amit sose hittem volna, hogy szavakkal megfogalmazok:
– Anyu, leszopnál?
Anyám tekintetében egyszerre csillant döbbenet és csintalan vágy, nekem pedig már a gondolat is merevedést okozott. Közben a mellkasomban olyan érzés sugárzott szét, mint amikor először dugtam meg Zitát. Vagy, amikor a szüleinket kukkolva dugtunk. Az érzés, hogy valami olyasmire készülök, amin ha rajtakapnak, lesz nemulass.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Izirider 2016. 06. 20. hétfő 19:30
Hú, ezt nagyon szépen köszönöm. smile
#13 Pierre19 2016. 06. 18. szombat 00:20
Helló, Izirider! Tekintve, hogy (amint írod is valahol) jobban szereted a részletes elemzéseket, mint a tőmondatokba sűrített olvasói véleményeket, megpróbálom részletesen elemezni/kiértékelni a Zitakrónikákat. (Azért csak ezt, mert eddig csak ezt olvastam végig – mármint az eddig megjelent 8 részt –, a többi írásodat későbbre tartogatom.) Először is őszintén gratulálok a Zitakrónikákhoz, pontosabban annak túlnyomó részéhez. Ha le is számítok néhány túlírt és túlbonyolított részt (mint például az 5. vagy a 8. rész), az egész – a történet bonyolítását, a stílust és a szexet illetően – toronymagasan kiemelkedik az átlagból. Legjobban szerintem a Levente, Zita, Anya és Apa közti kapcsolatokat sikerült megírni. Az incestus (vagy ahogy Te mondod, vérfertőzés) témája, amit én inkább családi szexnek neveznék, szerintem önmagában is van annyira érdekes, hogy fölösleges a történetet barátokkal, barátnőkkel vagy szomszédasszonyokkal fűszerezni. Viszonylag régen megjelent Napfürdőzés c. sorozatom (amelynek 2 darabja – a Zitakrónikák 7. része mellett! – a mai napig szerepel az anya-fia toplistán) kizárólag a család tagjaival foglalkozik, akárcsak épp most kezdődő – szintén német történet nyomán írt – sorozatom, az Egy teljesen normális család. Tehát egy szó mint száz: Én se vagyok már kezdő ebben a műfajban (az 51. megjelent történetnél tartok), de nagyon föl kell kötnöm az alsógatyámat, ha lépést akarok tartani a sziporkázó Zitakrónikákkal. Üdv! Pierre
#12 cscsu50 2016. 06. 2. csütörtök 11:38
klassz
#11 Izirider 2016. 05. 31. kedd 18:21
Ja, értem. Igen, volt valami ilyesmi a háttérben.
#10 magus022 2016. 05. 31. kedd 14:07
úgy értettem, hogy alapvetően a sorozat nem róluk, hanem Leventéről és Zitáról szólt ugye. azt a pár részt leszámítva, amit szóvá is tettem, mindenki csak mellékszereplő, a testvéreken van végig a hangsúlya egy-egy epizódnak. ebben a részben viszont háttérbe szorultak, és sokkal több figyelmet kapott Gellért és Zsani, mintha két új főszereplőt vezettél volna be, akik innentől többet fognak majd megjelenni, és ez a fejezet most róluk szólt, amolyan szoktatásként. én legalább is ezt vettem észre
#9 Izirider 2016. 05. 31. kedd 10:03
Ilyesmivel az én lelkembe nem fogsz belegázolni, sőt, pont az ilyen kritikákat szeretem a legjobban. Az egyszavasok "csak" dicséretek vagy lehúzások, aminek lehet örülni vagy nem örülni, de az ilyen kifejtett irományok azok, amikből tanulni lehet. Szóval ezúttal is köszönöm.

Viszont azt nem értem, hogy érted, hogy Gellért és Zsani új szereplők. Zsani a 4. részben szerepelt először, a páros pedig főszereplője az ötödik résznek.
#8 magus022 2016. 05. 31. kedd 08:42
cábusz!

ennek a résznek már jobban örültem, mint a korábbiaknak, szentimentális vagyok, no. hoztad a jól megszokott stílust, ez tetszett, bár a két új szereplő miatt sajnos az eredeti kettőre kevesebb odafigyelés jutott, ezt sajnáltam, de más oldalról viszont megértem, itt valahogy ők az, akik miatt a néző még nézi ugyan a sorozatot, de most lettek bemutatva az új főszereplők is, akikből egy-két évad után akár spin-off is lehet majd. ötletes fejezet, szerkezeti szempontból. azt azért sajnáltam, hogy a fejezetet szinte végig Gellért viszi el, róla szólt jobban, nemi identitásomból kifolyólag pont a lányokra, ha már úgy csavartad, akkor az újra lettem volna kíváncsi, és kicsit úgy érződik, pont ő kapta a legkevesebb szerepet most. összességében jó rész volt ez, bár még mindig nem éreztem a nagy visszatérést, de az már az én ízlésem mércéjével lett mérve, s ezt korábban már kifejtettem smile Andreas6-tal viszont egyet tudok érteni, hiába erotikus történet, keveslettem az irodalmi cselekményt, az erotikus jeleneteket épp csak átfutottam.

összességében:
fogalmazás egyértelműen 10p
szex az olyan van, szép, de nem ez fogott meg a sorozatban, 8p
a történet menetét viszont lehúztam, arra csak 5p-t adok

ne értsd félre, egyáltalán nem mondom, hogy nem tetszik, ezt a részt is kedveltem olvasni, ahogy az összes előtte lévőt is, csak gondoltam adok egy pontosabb, részletesebb visszajelzést is arról, hogy milyen igények vannak, azon túl, hogy szuper lett, meg imádtam, meg folytatást, meg 10p!!!!!

bocs, ha bárki lelkébe gázolok, szimplán csak műként tekintettem rá, nem szavakba öntött pornóként, s mint művet, elemeztem
#7 listike 2016. 05. 30. hétfő 17:23
A legjobbak közé tartozik.
#6 Andreas6 2016. 05. 30. hétfő 16:56
Tömény pornó. Számomra unalmas. Végig sem tudtam olvasni. Sajnálom.
#5 fiesta14 2016. 05. 30. hétfő 11:23
nagyon jó lett
#4 veteran 2016. 05. 30. hétfő 09:19
KLASZ!!! 10 Pont.
#3 papi 2016. 05. 30. hétfő 08:01
Nagyon tetszett, várom a folytatást.
#2 A57L 2016. 05. 30. hétfő 05:17
Továbbra is csúcs az írásaid.10P
#1 Törté-Net 2016. 05. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?