A+ A-

Betörőt fogtam

Az eset 2006. nyarán történt (33 éves voltam), amikor őseim, öcsikém meg a barátnője elmentek nyaralni egy hétre a Balatonra (én azért nem mentem velük, mert két héttel később mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy forró nyári nap vége, készültem a németországi foci - vb egyik negyeddöntőjére, bekészítettem három doboz sört, chipset, aztán... egy hatalmas villámlás után elment az áram... Káromkodtam egy cifrát, és kimentem a biztosítékszekrényhez. Minden rendben volt, az egész utca sötétbe borult. Vártam a csodát, hogy visszakapcsolják, de nem kapcsolták. várakozás közben észrevettem, hogy valaki van a lakásban. Nem zárkóztam be, mert kibírhatatlan lett volna a meleg. Felkeltem a fotelből, felvettem öcsém baseball - ütőjét, kimentem az első ajtón, kívülről bezártam, majd a hátsón bementem, azt meg belülről zártam. Így a behatoló csapdába esett, mert bár a szobám ablaka nyitva volt, szúnyogháló tartotta kinn a rovarokat. A nappaliban találtam rá a hívatlan vendégre. Mivel zseblámpával szemébe világítottam, pár másodpercre megvakult, így nem volt nehéz elkapnom, és falhoz szorítanom. Egy fiatal kis cigánylány volt, ruhájából ítélve diszkóba indulhatott, mini farmerszoknya, egy kis top, egy szandál volt rajta. A biztnság kedvéért megmotoztam, de fegyvert, vagy annak látszó tárgyat nem találtam nála. Viszont megállapíthattam, hogy a bugyi ilyen melegben fölösleges luxus, ugyanis nem volt rajta... Zsebében megtaláltam igazolványát, amiből kiderült, hogy Dzsennifernek hívják, és két hónapja múlt el 14 éves!!! Betereltem a szobámba, kulcsrazártam az ajtót, zsebretettem a kulcsot, majd petróleumlámpát gyújtottam.
- Na, kislány, mondjad!
- Mit?
- Mondjuk... hogy mit keresel egy idegen házban?
- Én csak... bejöttem a vihar elől. - mondta.
- Aha, én meg most jövök a falvédőről, mi?! Most mondd meg, mit csináljak veled? Feljelenteni nem szívesen jelentenélek fel, mert nem akarlak 14 évesen börtönbe juttatni, de az sem mehet, hogy megúszd büntetés nélkül...
- Mire gondolsz? - kérdezte.
- Figyelj, kislány... Meg kell tanulnod, hogy nem mehetsz be egy üresnek hitt házba... - gondolkoztam, mert valóban nem akartam feljelenteni. - Hopp, megvan! Apád mit tett, ha nem jól viselkedtél?
- Elverte a fenekem. - mondta a kiscsaj.
- Hát, ha ebből tanulsz... oké, feküdj ide a térdemre - mondtam, és leültem az ágyam szélére, - és hajtsd fel a szoknyádat.
- De... nincs rajtam bugyi. - mondta, a helyzethez illőtől eltérően egyre inkább felszabadulva a kiscsaj, és lefeküdt a térdemre.
- Na, és? Legalább nem kell mit lehúznod. – mondtam neki, erre felhajtotta a szoknyáját, és várta az első csapást. Meg kell mondani, sok női feneket láttam már életemben, de ez benne volt a top5 - ben, az tuti... A cerkám rendesen elkezdett mozgolódni, és ezt Dzsennifernek is éreznie kellett, mert csak egy vékony száras alsó volt rajtam. Kettőt csakúgy tessék - lássék a fenekére csaptam. Puha, rugalmas kis segge volt, és őrült szexis! “Mi lesz még ebből?”
A következő csapás után simogatni kezdtem a popsiját!
- Akkor mit akarsz? Elfenekelsz, vagy felizgatsz, hogy megbasszál?
Ez nem semmi! 14 éves múlt két hónapja a kicsike, és... Jó azt eddig is tudtam, hogy a cigánycsajok előbb érnek, úgymondd, de ez még engem is meglepett. Akkor már 4 hónapja nem volt barátnőm, és nagyon kivoltam éhezve. Így nem is csoda, hogy azt mondtam neki:
- Oké. Fürödtél már?
- Nem. - mondta a kiscsaj. - Nem diszkóba készültem, csak a barátnőmtől mentem hazafelé, amikor elkezdett csapkodni az eső.
- Jól van, akkor gyere, fürödj meg. Majd én világítok.
- Oké. - ezzel betereltem a fürdőbe, a petróleumlámpa imbolygó fénye sejtelmesen, de jól láthatóan világította meg a kiscsajt, aki minden szégyenérzet nélkül kibújt a topjából, majd kilépett a minifarmerszoknyából, és máris meztelen volt. A gatyámra nézett, majd elfüttyentette magát. - Hallod, te aztán be vagy indulva rendesen... De ez nem fair!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon54 2017. 10. 29. vasárnap 00:06
Ejnye ejnye egy kiskorúval huncutkodni!
#11 A57L 2015. 11. 21. szombat 05:10
Kár,hogy rövid,mert jó írás.
#10 zsuzsika 2015. 10. 9. péntek 09:51
Nem rossz.
#9 listike 2015. 09. 20. vasárnap 17:43
Tetszik, de nagyon rövid.
#8 Rinaldo 2015. 09. 18. péntek 08:19
10-pontos.
#7 cscsu50 2015. 09. 17. csütörtök 16:06
egész jó
#6 papi 2015. 09. 16. szerda 15:59
Egész jó
#5 szekely18 2015. 09. 16. szerda 14:28
Nem rossz!
#4 veteran 2015. 09. 16. szerda 08:17
Kissé rövid,de jó.
#3 Andreas6 2015. 09. 16. szerda 07:04
Nem ártott volna hosszabban, kicsit elkapkodtad. Tényleg nem rossz.
#2 feherfabia 2015. 09. 16. szerda 05:52
Nem rossz!
#1 Törté-Net 2015. 09. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?