A+ A-

Orális örömök

Megismertem egy lányt. Barna, hosszú, melírozott haja van. Szép, nagy, formás keblei. Szép arca, barna szeme, mosolygós szája. Puha, bársonyos bőre. Nagyjából 160cm magas. Kissé telt, így van mit fogni rajta. Épp az ilyet szeret(t)em. Nem, vagy csak nagyon szolidan sminkeli magát, illetve ékszereket se nagyon hord. Amolyan természetes szépség.
Az első csókunk az albérlete ajtajában történt. Nagyon jó volt. Ahogy ajkaink összeértek, majd szétnyíltak. Nyelvem az ajkához ért, aztán találkozott a nyelvével. Az a forróság! Az a bizsergés.
Imádok vele csókolózni. Imádom az ajkait, ahogy megduzzadnak és benedvesednek.
Ismerkedtünk egymás testével;
Rajta egy piros, testre feszülős ujjatlan fölső, farmer, rajtam ing, farmer. Fekszünk az ágyon egymás mellett összebújva és csókolózunk. Jobb kezem a hátát simogatja. Ujjaim a ruhán vándorolnak. Elfogy az anyag és puha bőrét érintem; a derekánál járok. Becsúsztatom a kezem a szűk fölső alá, érzem a bársonyos bőrét. Áll a farkam, mint a cövek.
Közben ő is az ingem alatt simogat; kigombolta az ingem, így szabadon hozzáfér a mellkasomhoz, ahol a szőreimet igazgatja. Épp csak az ujjbegyei érintik a bőröm. Nagyon izgató.
Az oldalamra fordulok, őt a hátára fordítom, kezem átvándorol a ruhája alatt az oldalán keresztül a hasára. Eközben sikerül megcsiklandoznom, mire beleharap az ajkaimba. Ezzel csak még jobban feltüzel.
Az ingem szétnyílik; teljes tenyerével a mellkasom simogatja, míg én a hasáról haladok felfelé a melleihez. Elakadok. Túl szűk a fölső. Kihúzom a kezem és ruhán át simogatom a keblét. Gyúrogatom, bár nem nagyon érzem; az a fránya melltartó...
Lesimogatja a vállaimról az inget. A csupasz hátamon érzem az ujjait. Kicsit megemeli a felső testét és a mellkasomat csókolgatja. A mellbimbómmal játszik. Ez egy nagyon érzékeny testrészem.
Ha már megemelte a felsőtestét, kihasználom a lehetőséget; megragadom a derekánál a fölsője alját és elkezdem húzni felfelé. Felül és engedi, hogy lekerüljön róla a textil. Miután az anyag a földön landol, jobb kezem gyorsan mozdul a melltartókapocs felé. Még épp időben sikerül kikapcsolni; amint enged a kapocs, ő már ismét a hátán fekszik. Sebaj; így már le tudom venni róla és szabadon hozzáférhetek formás kebleihez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 10. 6. hétfő 11:08
Jó.
#5 veteran 2014. 09. 25. csütörtök 17:10
Jó,igazam volt már ismét kritizál.
#4 Andreas6 2014. 09. 25. csütörtök 07:09
Nem rossz, de van még lehetőséged fejlődni. Nekem kissé száraznak tűnik.
#3 Rinaldo 2014. 09. 25. csütörtök 06:42
Jó.
#2 feherfabia 2014. 09. 25. csütörtök 06:08
Nagyon jó! Folytasd!
#1 Törté-Net 2014. 09. 25. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?