A+ A-

Mester és Tanítványa 4. rész

Egy jó kiadós reggeli után kimentünk jószágolni - ami volt bőven! Munka mellet Jani nem győzte volna egyedül! Disznók, marhák, apró jószág; így mindig besegítettem neki. Már az almolásnál jártunk a marháknál. Mivel meleg volt mindketten félmeztelen végeztük a dolgunk. Mikor megláttam Janit hátulról valami megmozdult bennem. Kívántam őt. Oda mentem hozzá, rásimultam a hátára és simogatni kezdtem a seggét, majd markolászni.
- Kíváncsi voltam meddig bírod. - mondta
- Eddig!
- És mit szeretnél? - kérdezte
- Mindent, az egész testedet! - válaszoltam, majd el mosolyodott. Hátra hajolt és csókolózni kezdtük. Igen hosszadalmas és szenvedélyes volt. Eközben én a mellkasát simogattam és a bimbóját izgattam. Szép lassan haladtam lefele az ágyéka fele kiélvezve minden porcikáját.
Hasát simogattam, és lassú tempóban csúsztattam kezemet a nadrágjára, a farkára ami addigra már kőkemény volt. Kis simogatás után megfogta a kezem és szembe fordultunk egymással úgy folytattuk a csókolózást. Ő a seggemet markolászta én a hatalmas hátát simogattam. Kis idő után eltoltam magamtól és a sliccét kezdtem kigombolni. Nagy nehezen kibányásztam hatalmas kőkemény farkát és húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Újabb nyelv csata következett, majd a nyakát csókolgattam, mellbimbóit felvált nyalogattam, szívogattam.
Haladtam szép lassan lefele miközben a farkát ingereltem az egyik kezemmel a másikkal a hátát simogattam. Letérdeltem elé és felnéztem rá láttam rajta, hogy teljesen kész van és tudtam mit akar. De még húztam az agyát egy kicsit. Először a heréit puszilgattam nyalogattam, majd egyesével bekaptam és úgy szívogattam őket. Igen hangos kéj sóhajok hagyták el az ajkait.
Golyói után a tövétől kezdtem el nyalogatni a farkát egészen a makkja gallérjáig majd vissza a másik oldalt, de a makkjához nem értem még. Ezt meg csináltam 2 - szer 3 - szór majd meg fogta a fejem és a számat a makkjához irányította. - Kapd már be! - mondta halk, kéjes hangon.
Ránéztem és elmosolyogtam! Ő meg rám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 09. 22. hétfő 07:11
5 pont
#4 A57L 2014. 09. 17. szerda 06:28
Ebben a műfajban nem rossz.
#3 Rinaldo 2014. 09. 16. kedd 07:59
Maga nemében jó.
#2 veteran 2014. 09. 16. kedd 04:36
Más világ.
#1 Törté-Net 2014. 09. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?