Mester és Tanítványa 4. rész

Szavazás átlaga: 6.78 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2014. szeptember 16.
Hossz: 14 202 karakter
Elolvasva: 1 042 alkalommal
Egy jó kiadós reggeli után kimentünk jószágolni – ami volt bőven! Munka mellet Jani nem győzte volna egyedül! Disznók, marhák, apró jószág; így mindig besegítettem neki. Már az almolásnál jártunk a marháknál. Mivel meleg volt mindketten félmeztelen végeztük a dolgunk. Mikor megláttam Janit hátulról valami megmozdult bennem. Kívántam őt. Oda mentem hozzá, rásimultam a hátára és simogatni kezdtem a seggét, majd markolászni.
– Kíváncsi voltam meddig bírod. – mondta
– Eddig!
– És mit szeretnél? – kérdezte
– Mindent, az egész testedet! – válaszoltam, majd el mosolyodott. Hátra hajolt és csókolózni kezdtük. Igen hosszadalmas és szenvedélyes volt. Eközben én a mellkasát simogattam és a bimbóját izgattam. Szép lassan haladtam lefele az ágyéka fele kiélvezve minden porcikáját.
Hasát simogattam, és lassú tempóban csúsztattam kezemet a nadrágjára, a farkára ami addigra már kőkemény volt. Kis simogatás után megfogta a kezem és szembe fordultunk egymással úgy folytattuk a csókolózást. Ő a seggemet markolászta én a hatalmas hátát simogattam. Kis idő után eltoltam magamtól és a sliccét kezdtem kigombolni. Nagy nehezen kibányásztam hatalmas kőkemény farkát és húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Újabb nyelv csata következett, majd a nyakát csókolgattam, mellbimbóit felvált nyalogattam, szívogattam.
Haladtam szép lassan lefele miközben a farkát ingereltem az egyik kezemmel a másikkal a hátát simogattam. Letérdeltem elé és felnéztem rá láttam rajta, hogy teljesen kész van és tudtam mit akar. De még húztam az agyát egy kicsit. Először a heréit puszilgattam nyalogattam, majd egyesével bekaptam és úgy szívogattam őket. Igen hangos kéj sóhajok hagyták el az ajkait.
Golyói után a tövétől kezdtem el nyalogatni a farkát egészen a makkja gallérjáig majd vissza a másik oldalt, de a makkjához nem értem még. Ezt meg csináltam 2 – szer 3 – szór majd meg fogta a fejem és a számat a makkjához irányította. – Kapd már be! – mondta halk, kéjes hangon.
Ránéztem és elmosolyogtam! Ő meg rám.
– Na! Mi lesz már? – kért számon. Nem tovább, csak egy kicsit! Szép lassan nyalogatni kezdtem a makkját körbe körbe, a nyílását is ingereltem egy kicsit még. Majd rábuktam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.78 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2014. szeptember 22. 07:11
#5
5 pont
1
a
A57L
2014. szeptember 17. 06:28
#4
Ebben a műfajban nem rossz.
1
R
Rinaldo
2014. szeptember 16. 07:59
#3
Maga nemében jó.
1
veteran
2014. szeptember 16. 04:36
#2
Más világ.
1
T
Törté-Net
2014. szeptember 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1