A+ A-

Az első randevú

Fordítás
Eredeti történet
A felgyülemlő hó puha, bolyhos - fehér takaróval teríti be a szomszédos házikót és az azt körülvevő fenyőfákat, karácsonyi hangulatot teremtve. Az erdő csendes mozdulatlansága tökéletes háttérül szolgál ábrándjaimnak, miközben imádott Christimre várok. Olyan soká vártam erre a pillanatra. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. Számtalanszor átnézem és ellenőrzöm, aztán újra átnézem és újra ellenőrzöm a bárszekrényt és a pezsgőfürdőt.
Délután 4 óra van. Úgy emlékszem, hogy Christinek ma jónéhány kora reggeli üzleti megbeszélése van, mielőtt elindul hozzám, ezért idegesen várakozom, azon tűnődve, hogy vajon történt - e valami, ami késleltethetné vagy Uram bocsá' megakadályozhatná rég várt randevúnkat. Oda - vissza járkálok az ablak és a kandalló között, várakozással telve bámulom a nyaralóhoz vezető kanyargó autóutat.
"Ez a tökéletes hely az első találkozáshoz" - suttogom magamban - "zavartalan, romantikus... pontosan ilyen kell életem nagy szerelme számára."
Egy közeledő autó hangja ránt vissza a valóságba. Gyorsan az ajtóhoz ugrok, hogy lássam, közeledik - e álmom megvalósulása. Az autó megáll a Navigator - om melletti üres helyen, és egy szépséges, női parkába burkolt test száll ki belőle.
"Hál' Istennek eszembe jutott a szélfogó melleti helyet üresen hagyni" - dörmögöm.
Fürgén kinyitom az ajtót és kilépek a hóborította szélfogó alá.
"Helló, szépségem" - kiáltottam bele a csendes délutáni havazásba - "remélem nem okozott gondot idetalálni.
Christi mosolya ragyogóbb, mint a frissen esett hó.
"Nem, nagyon jól elmagyaráztad az utat. Tulajdonképpen már jártam erre párszor, szóval elég jól ismerem a környéket."
A házikó melegében segítek róla lehámozni a vastag parkát. Christi kirázza szőke hajából a havat és a pattogó tűzhöz sétál. Én lenyűgözve állok, szemeim isszák a látványát. Végignézem ajkai bársonyos vörösségétől mélykék szeméig, ami szinte ablakot nyit ebbe az intelligens, szellemes és nagyon szexis nőbe. Mellei lassan emelkednek és süllyednek minden lélegzetvételére, a mellbimbói keményen felmerednek, szinte kiszúrják a pulóverét. Szoros farmerja és hosszú szárú csizmája kiemeli hosszú lábait és formás csípőjét, amit most egy western - öv fog körbe egy egyszerű, "Country Girl" vésetű ezüst csattal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 07. 28. hétfő 07:50
Volt jobb.
#3 papi 2014. 02. 11. kedd 05:30
Egész jó
#2 v-ir-a 2012. 09. 17. hétfő 22:09
nem rossz...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?